Bir Kaç Düşüncem.

xSnox

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar Dün Birkaç Kişiye Cevap Veremedim mesaj kutumu 2 kere felan sildim ama birkaç hatırladığım isimler var kendileri yazmışlar herkezle paylaşma istediklerinle paylaş diye bende denileni yaptım niye böyle yapıyorsunuzki yani bumu şimdi ünlem ve bir çok taktiği vermedim diyemi
beni bilen biliyor bu zamana kadar kimseyi kırmadan taktikleri dağıttım tüyolar verdim ama bazen acımamak gerekiyor.
ve arkadaşlar genelde bakıyorum herkez hazıra konma peşinde tamam bizde zamanında istedikde vermediklerim zaman taktikleri böylemi yaptık hemen bakıyorum her yorumda dalgalar daha taktik çok paylaştımda grupda fixletmiycek kişilerle ilerki günlerdede birkaç kişi daha alıcam çok projelerimiz var istenirse konuda açarım ama dediğim gibi konular istediğim birkaç kişiye engelirse
[MENTION=11620]era[/MENTION] abi böyle bir uygula yazılabilirmisin neden herkezle değil genel paylaşılan taktiklerin hepsi fixleniyor bu yüzden gelipde burda şimdi birkaç kişi yazıcak biliyorum paylaşmaya devam edin fixlensin biz grupça kendi taktiklerimizi geliştiriyoruz era abi böyle bir uygulama yazarsa [MENTION=9224]mNote[/MENTION] de kabul ederse eski üyelerle paylaşıcam bir çok taktiğimi ve grupdaki arkadaşlarımında paylaşcağına inanıyorum 2013 de nadir hırsızlık olayları olurdu nadir fixlenmeler olurdu çünkü herkez güvendiği kişiye verirdi taktikleri şimdi tüm üyeler bana karşı çıkıcak varsın çıksınlar ben buna inanıyorum ne olduysa 2014 den sonra oldu tabi 2014de kayıt olan arkadaşlarda çok ama onlar zaten işi bilen insanlar
okuduğunuz için teşekkürler dün yardım edemediklerim mesaj atarlarsa edicem
şunuda rica ediyorum dün mesaj atıp vermediklerim bugün arkamdan atıp tutanlar gene mesaj atmasınlar. rica ediyorum

Bence acil olarak üyelikler kapanmalı kapanmayacaksa Tc kimlik numarası gibi güçlü bir sistem getirilmeli

destan yazmışım içimi dökeyim dedim. [MENTION=10199]mumru[/MENTION] dün mesajını okuyamadım sende yazarmısın ne yazmıştın.

Bu yeni üyelik açılması yeni üyeler lütfen kızmasın empati kurun vs demesin . Olmadı .
Burada paylaşıyorsun 1 haftaya olmuyor yöntem .
Yazılan yazı gayet mantıklı kimsenin yanlış anlayacağını sanmam [MENTION=9749]xSnox[/MENTION]

eskiden üyelik kapalıydı . sonra yönetim değişti . üyelik açıldı ve üye olmayanlar mesajları göremediği için üye olmaya teşvik edildi. Hayır üyeliğin zor olduğu bir sistem getirmenin zor olduğunu düşünmüyorum . Ünlem taktiği'de bir haftaya kalmaz fixlenir

Evet dün beni de unutmuştu az önce yazdım ekledi şimdi :) Böyle paylaşımcı kişilere ihtiyacımız var üzmeyin :)

Bu yeni üyelik açılması yeni üyeler lütfen kızmasın empati kurun vs demesin . Olmadı .
Burada paylaşıyorsun 1 haftaya olmuyor yöntem .
Yazılan yazı gayet mantıklı kimsenin yanlış anlayacağını sanmam [MENTION=9749]xSnox[/MENTION]

inşallah bence güzel bi temizlik yapmak lazım yada tc getirilirse süper olur hem hırsızlık olayları azalır

gizli içerik en mantıklısı olacaktır yönetici arkadaşlar da düşünmeli bunu bizler belki göremeyeceğiz ama hiç değilse fixlenmeyecek kolay kolay

eskiden üyelik kapalıydı . sonra yönetim değişti . üyelik açıldı ve üye olmayanlar mesajları göremediği için üye olmaya teşvik edildi. Hayır üyeliğin zor olduğu bir sistem getirmenin zor olduğunu düşünmüyorum . Ünlem taktiği'de bir haftaya kalmaz fixlenir

paylaşılan fixlenir
inşallah editör komple kapatmazlar ama şunu diyim paylaşılan taktikle bizim taktiğin aynısı değil birkaç kişi yazmıştıda.

paylaşılan fixlenir
inşallah editör komple kapatmazlar ama şunu diyim paylaşılan taktikle bizim taktiğin aynısı değil birkaç kişi yazmıştıda.

Usta paylaşılan taktiğin benzerini ben kullanıyordum kendim bir aydır . tamam can sıkıcı bekleten bir taktik ama sıfırdan iyidir uğraşıyordum . Şimdi fixlenirse ne yaparım bilmiyorum , Diğer yandan düşününce burayı açan serkan abi hiç açmayadabilirdi zaten kimsenin bilgisine , yardımına ihtiyacı da yoktu ama yardım etmek için açtı . Şimdi yeni bir taktik keşfeden kişinin taktiğini paylaşmaması bencillik gibi geliyor o açıdan lakin şöyle bir gerçeklik var forumda şu an üye olanlar dahil TC Kimlik Numarası alınsa ve bundan sonra üye alımları sıkılaştırılsa bir sıkıntı kalmaz. İnsanlar paylaşım yaparlar.

Usta paylaşılan taktiğin benzerini ben kullanıyordum kendim bir aydır . tamam can sıkıcı bekleten bir taktik ama sıfırdan iyidir uğraşıyordum . Şimdi fixlenirse ne yaparım bilmiyorum , Diğer yandan düşününce burayı açan serkan abi hiç açmayadabilirdi zaten kimsenin bilgisine , yardımına ihtiyacı da yoktu ama yardım etmek için açtı . Şimdi yeni bir taktik keşfeden kişinin taktiğini paylaşmaması bencillik gibi geliyor o açıdan lakin şöyle bir gerçeklik var forumda şu an üye olanlar dahil TC Kimlik Numarası alınsa ve bundan sonra üye alımları sıkılaştırılsa bir sıkıntı kalmaz. İnsanlar paylaşım yaparlar.

herkez paylaşım yapar ama sağlam bir temizlikde yapılması lazım bakıyorum çoğu arkadaşa bazı üyeler hakaret ediyor bazılar var küfür bile ediyorlar bukadarda olmaz tc numarası gelse üyelikler komple kapansa süper olur.bide temizlik

herkez paylaşım yapar ama sağlam bir temizlikde yapılması lazım bakıyorum çoğu arkadaşa bazı üyeler hakaret ediyor bazılar var küfür bile ediyorlar bukadarda olmaz tc numarası gelse üyelikler komple kapansa süper olur.bide temizlik

Aynı fikirdeyim hocam . aynı düşünüyoruz bundan bir kaç günce bu doğrultuda bir mesajda yazmıştım . Umarım yapılır .

Şöyle bir durum var yani gereksiz mesaj atan o kadar çok var ki forum açıldıktan hemen sonra üyelik alanlardan biriyim daha dünkü üyelerle mesaj sayım eşit anlayamadım neden her buldukları konuya bi yorum yapıyorlar.

Mevzu fix değil. Daha emeklemeden koşmak isteyen arkadaşların sabırsızlıklarını her konu altında belli etmesi ve herkesin bi çıkar peşinde olması problem çıkarıyor.

Şöyle bir durum var yani gereksiz mesaj atan o kadar çok var ki forum açıldıktan hemen sonra üyelik alanlardan biriyim daha dünkü üyelerle mesaj sayım eşit anlayamadım neden her buldukları konuya bi yorum yapıyorlar.

Mevzu fix değil. Daha emeklemeden koşmak isteyen arkadaşların sabırsızlıklarını her konu altında belli etmesi ve herkesin bi çıkar peşinde olması problem çıkarıyor.

çok güzel anlatmışsınız emek vermeyene parada yok.

Kelimesi kelimesine doğru.

bazı kişiler gelmezse konu güzel devam ediyor herkez içini döküyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri