Bir Kaç Özgün Video Çektik

• Kullanıcı avodim06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

avodim06

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar saolun 5 dislike neyini beğenmediniz Türkiyede yapan tek biziz bu videoyu saygılar herkese.

Son düzenleme:
Olmazsa sesleri biraz kisabiliriz video olarak nasıl daha da büyük patlama videoları çekeceğiz ve Slow Motion olayına biraz daha ağırlık vereceğiz.

saati sataydınız daha cok para kazanabilirdiniz :) ses eror verdiriyor gerçekden insana aynı şeyi duymakdan direk sonuca yöneldim

Anlaşıldı arkadaşlar seslere dikkat edeceğiz daha hafif tınılı muzikler atalım bundan sonra

Arkadaşlar iki tane yeni video ekledik umarım beğenirsiniz.

Sadece Köstekli saat patlatma videosunu izledim, diğerlerini izlemeye gerek duymadım. Yani demem o ki videolarınızın başlığı merak uyandırsa da çekim ve montaj ekipmanlarınız ikinci videoyu izlettirmeyecek derecede kalitesiz ve amatörce. torpil ve saat zaten yeterince küçük görünüyorken patlama anını uzaktan çekmek, üstelik bacak arasından izletmek hiç hoş olmamış. Belli ki emek veriyorsunuz. Ama yayınlarınızı daha kaliteli ve daha dikkat çekici bir şekilde oluşturursanız daha çok izleyiciye ulaşabilirsiniz.

Evet sadece o videoda öyle bir durum oluştu diğerlerinde yok ama sizde ona denk gelmişsiniz.Ekipman kısmında sıkıntı yok slow motion kısmında sıkıntı var onuda en yakın zamanda halledeceğiz çok maliyetli bir slow motion kamera alıyoruz hayırlısı artık saygılar.

İki video daha ekledik umarım beğenirsiniz. Başta ki iki video.

sesler kesiliyo felan sonra devam ediyo felan oralar şey olmuyo :D hep aynı ritimde bi müzik olsun yani 30 saniyelikleri birleştirme. Onun dışında şey yapabilirsin ilk patlama hızlı sonra yavaş sonrada patladığı andan geriye sarma şeklinde arka arkaya ama öyle araya 10 15 saniye girmiş seninkilerde öylede güzel olabilir dene derimde izleyen olur güzel şeyler başarılarınız devamını dilerim :) ilerde tutarsa artık böyle masaya kanal isminin yazılı olduğu muşambalar vs serersiniz güzel olur baya

Hocam karpuz patlatma videonuzda keşke malzemeden çalmayaydıınız:) torpil küçük, karpuz yarım... Birde video resimlerini birazdaha ilgi çekici yapabilirseniz daha kaliteli olabilir. Mesela bütün bir karpuzun tam parçalanma anı, havada uçuşan karpuzcuklar gibi :) Bence insanlar videonun başlığını okumadan resmi görerek videoya yönlenebilmeli. Bu tarz videoları yabancılar çok başarılı yapabiliyor. Benzeri videoları seyrederek kendinizide daha orjinal fikirlere yönlendirebilirsiniz. Güzel çalışmalar başarılar dilerim...

Hocam karpuz patlatma videonuzda keşke malzemeden çalmayaydıınız:) torpil küçük, karpuz yarım... Birde video resimlerini birazdaha ilgi çekici yapabilirseniz daha kaliteli olabilir. Mesela bütün bir karpuzun tam parçalanma anı, havada uçuşan karpuzcuklar gibi :) Bence insanlar videonun başlığını okumadan resmi görerek videoya yönlenebilmeli. Bu tarz videoları yabancılar çok başarılı yapabiliyor. Benzeri videoları seyrederek kendinizide daha orjinal fikirlere yönlendirebilirsiniz. Güzel çalışmalar başarılar dilerim...
Tam olarak patlattigimizda var ama edit isinde inşallah biraz daha iyi olacağız çünkü yeni başladık her videoda dahada gelişiyor yorumlarınız bizim için çok önemli teşekkür ederim daha dikkat edecegiz

Arkadaşlar iki tane slow motion video hazırladık umarım beğenirsiniz.

Arkadaşlar iki yeni video ekledik kurubuz ile ilgili umarım beğenirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri