Bir kanal ortama ne kadar sürede kapanacaktır ?

moonlive

Kayıtlı Üye
merhaba bugun 3-4 adet dünya engeli yedim hemen kanalı yedek adsenye aktardım.

su an 12-13 saat geçti kanal normal gibi

1710incix9094134.png

resimde böyle

ortalama ne kadar geçmesi lazımki kanalım kapansın yada kapanmasın bir anöce orjinal adsenseme bağlatmak istiyorumda korkuyorum kapanmasında 1 hafta beklecegimde tam süre varmı

merhaba bugun 3-4 adet dünya engeli yedim hemen kanalı yedek adsenye aktardım.

su an 12-13 saat geçti kanal normal gibi

1710incix9094134.png

resimde böyle

ortalama ne kadar geçmesi lazımki kanalım kapansın yada kapanmasın bir anöce orjinal adsenseme bağlatmak istiyorumda korkuyorum kapanmasında 1 hafta beklecegimde tam süre varmı

resmi göremiyorum hocam

o kanalı direk sil lanet olsun bende 2 tane engel verdi lakin durumu iyi gözüküyordu birden kapadılar

oha bu arada imgim ile kat.ph kapamışlar hayırdır inşallah

Hocam bi uyarı daha gelirse kanalın büyük ihtimal kapanır, ihtarların kalkması için 1 ay süre vermişler bence yedekle kanalı heran herşey olabilir bide videoları gizlemeni öneririm en azından bu zamana kadarki kazançlarını riske atmamış olursun.

Son düzenleme:
Banada bu gece bazı ülkelerde engellendi hatası verdi, ardından kaldırdım videoyu aktif etmeden, umarım kanala bir sorun teşkil etmez.

önemli bir kanal deilse uçur gitsin başın ağırmasın

bendede var sorun olmuyor 15dk uzun video engelledi birde video içi progrramlama bölümünü bakalım para kazanma aktif hala video atmayı durdurdum.

bendede var sorun olmuyor 15dk uzun video engelledi birde video içi progrramlama bölümünü bakalım para kazanma aktif hala video atmayı durdurdum.

aynen hocam 15 dakika gitti bendede video içi gitit o kadar . birde 1 ay süre verdi 1 ay boyunca atmicam kalkana kadar

Dünya genelini yanlış yorumlayan arkadaşlar var.arkadaşlar direk söyleyim dünya geneli yemek para kazanmanın gitmesine sebep olur.demedi demeyim.1 günde yani dün iki kanalım birden gitti.

Dünya genelini yanlış yorumlayan arkadaşlar var.arkadaşlar direk söyleyim dünya geneli yemek para kazanmanın gitmesine sebep olur.demedi demeyim.1 günde yani dün iki kanalım birden gitti.

30 saat oldu daha kapanmadı ne zaman kapanacak arkadaslar en iyi kazanan bu kanalımdı bir anca önce bağlamak istiyorum

güncel 48 saat geçti hala kapanmadı adsenseye bağlasammı para boşa gitmesin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri