Bir kanal yüzünden adsense hesabındaki tüm kanallarımın para kazanması gitti

justcad

Kayıtlı Üye
Adsense hesabımın mail adresine hesabınız ***** kanalından dolayı askıya alınmıştır. diye mail geldi. adsensemde 2 aydır hepimizin yatmasını beklediği gibi benimde beklediğim 2 aylık kesinleşmiş ödeme vardı ayrıca temmuz ayınında birikmiş olan kazancıda var. Peki şimdi bu ödemelere ne olacak daha önce hiç başıma gelmemişti ödemeler acaba yatar mı olasılığı nedir ? (Adsensemde hala aktif olan kanallarım var ve dolar yeşil işaretli ve parada getirdiği gözüküküyor) Ne yapmalıyım? Daha önce böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar varsa bilgi alabilirmiyim?

Kanallari hemen bir partnere bağla vakit kaybetmeden.adsensedeki parayi alamiyorsun maalesef.

(Adsensemde hala aktif olan kanallarım var ve dolar yeşil işaretli ve parada getirdiği gözüküküyor)

Eğer adsenseden bakıyorsan banlanmamışsın. Anladıgım kadarıyla adsense hesabının bulundugu gmail üzerinde kanalda açmışsın o kapanmış. Yazdıklarından bunu anladım.

Eğer adsenseden bakıyorsan banlanmamışsın. Anladıgım kadarıyla adsense hesabının bulundugu gmail üzerinde kanalda açmışsın o kapanmış. Yazdıklarından bunu anladım.
Adsense hesabımın mailine gelen mesajda***kanalındaki videoların topluluk ve teliften dolayı hesabıınızın para kazanması askıya alınmıstır yazıyor. zaten 1 gün öncede bütün kanallarım bu **** kanalı yüzünden kapandı. sebep olan kanalın varlığından haberim dahi yoktu sanırıım notlarım arasında gözden kaçmıs çok önce actıgım bir kanal.

umarım başına ne geldiğini bilip ona göre yazmışsındır, resim felan ekleseydin.

Sanırım adsense ile kanalın aynı gmaile bağlı kanal kapanınca adsense giremiyorsun?

Adsense hesabımın mailine gelen mesajda***kanalındaki videoların topluluk ve teliften dolayı hesabıınızın para kazanması askıya alınmıstır yazıyor. zaten 1 gün öncede bütün kanallarım bu **** kanalı yüzünden kapandı. sebep olan kanalın varlığından haberim dahi yoktu sanırıım notlarım arasında gözden kaçmıs çok önce actıgım bir kanal.

Aynı mail diğer kanallarına da gelmiştir büyük ihtimalle hocam.Adsense banlanması değil de 1 kanal yüzünden o adsenseye bağlı diğer kanallarının da para kazanma özelliği gidecek.Benim anladığım bu inşallah doğru anlamışımdır.

Adsenseye giriş yapabiliyorum.**** kanalını kökten sildim ilk gördüğümde. Diğer kanalları için şuanda üzülüyorum hocam hepsini kökten silmiştim ilk olduğunda. keşke müdahale etmeden konu açsaydım sayenizde öğrenmiş olurdum.. teşekkür ederim

---------- Spam Engelliyici 10:52 ---------- Önceki Mesaj 10:50 ----------

Şuanda bende anladım sayenizde. Sizinde dediğiniz gibi bir durum olmuş ama yanlış müdahale ettim , ağır bir deneyim oldu

Adsenseye giriş yapabiliyorum.**** kanalını kökten sildim ilk gördüğümde. Diğer kanalları için şuanda üzülüyorum hocam hepsini kökten silmiştim ilk olduğunda. keşke müdahale etmeden konu açsaydım sayenizde öğrenmiş olurdum.. teşekkür ederim

---------- Spam Engelliyici 10:52 ---------- Önceki Mesaj 10:50 ----------

Şuanda bende anladım sayenizde. Sizinde dediğiniz gibi bir durum olmuş ama yanlış müdahale ettim , ağır bir deneyim oldu

konu açmak yerine arama yapsaydınız keşke
başlığıda düzenledim

Aynı mail diğer kanallarına da gelmiştir büyük ihtimalle hocam.Adsense banlanması değil de 1 kanal yüzünden o adsenseye bağlı diğer kanallarının da para kazanma özelliği gidecek.Benim anladığım bu inşallah doğru anlamışımdır.
Adsenseye hesabımın gmaili üzerinden açılmış bir kanal değildi **** kanalı. Farklı gmail üzerinden normal bir kanaldı kökten sildim. onun yüüznden para kazanması kapanan kanallarıda kökten silmiş bulundum. Şuan yeni kanal açıp adsenseme bağlıyorum ve herşey normal seyirinde devam ediyor. Adsense hesabım için yapmam gereken birşey var mı peki hocam

---------- Spam Engelliyici 11:29 ---------- Önceki Mesaj 11:26 ----------

konu açmak yerine arama yapsaydınız keşke
başlığıda düzenledim
kusurabakmayın hocam. Haklısınız yeni olduğum için bilmediğimden dolayı böyle oldu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri