bir kanalda google+ olayini en cok ne kadar yaptiniz?ve sonuc ne oldu? Beyin Firtinasi :D

Bendede İsteği yerine getiremedik, lütfen daha sonra tekrar deneyin. hatası veriyo sürekli bağlantıyı kopartamıyorum.Bu sorunu aşmak lazım.

3 defa bu hata.

İsteği yerine getiremedik, lütfen daha sonra tekrar deneyin.
[MENTION=124]EnemyHunter[/MENTION] [MENTION=1606]YildirimHiko97[/MENTION]

:) oyle hemen umutsuzluga kapilmayalim,iyi tarafindan bakalim daha guclu oluyoruz tecrube sahibi oluyoruz,bir dahaki kanallarda daha dikkatli olariz :cool:

bu konuyla alakalı bende fikrimi söyleyyeim
ben para kazanması kapanan kanalları ilk sebep gösterilen kanal olur bu kanalı herşeyiyle birlikte gmaili plus sayfasıyla birlikte siliyorum, diğer kalan para kazanması kapanan kanalları da google+ ile bir kereliğine açıyorum ve böyle açtığım kanalları 1 gün bekletiyorum ve siliyorum kanalları
çünkü silmezsem eğer ilerde tekrar para kazanması kapanabilir, kapanırsa tekrar google + ile açılamayabilir ve 1 gün bekletmemin nedeni, bu tekrar google + ile aktif ettiğim kanallar eğer google+ ile aktif ettiğim gibi silersem adsenseye bu kanalların verileri hemen yansımayabilir ve hatta tecrübe ile sabittir google+ ile aktif edip direk sildiğim kanalların bazılarının parasını alamadım

ÜSTADLAR BEN bunu çok denedım ..

benden sıze tavsıye..

google+ hastag kodlarını ezberleyın zaten 4 parametreden olusuyor ..
bununla google spamından kurtulur her paylaşımınız ..
ve google + ıle kanal kapa aç olayını yapmayın tavsıye etmem .. tecrubelerıme dayanarak soyluyorum.

1 emaıl 1 ana hesap 4 alt kanal

alt kanal para kazanmaya kapandı ..

direk google +ile safaları sildim ana kanal dahıl hepsını sıldım .

adsense hesap kesınlesınce
gram şaşmadı % 26 lık bır kesın her zaman alısık oldugum tabloda geldı ..

aynı sekılde cop adsense'de arkadasım adına soyadına bankasına aıt hesabım'da google + kestım tekrar bagladım para kazanma aktıf ettım ..

%65 oranında kazancım verılmedı ..

kısacası para kazanma kapat aç yapmayın sakın dostlar..
direk google + ile youtube hesabını sılın ve tum alt kanallarıda sılın ..
cunku
bılgısayar mantıgıyla dusunun sız olsanız ..
bir emaıl yanı bır kısı bır hırsızlık yapsa .. bır kuyumcudan kuyumcu sahıbı 1 kere soyulur .
2 cı kez soymayı aynı emaıl ısımle sahıs olarak yapın..

hem guvenlık protokolu yakalar hemde sızı arktık mac ıp'den o emaılı tanıyorlar ..

o emaılıde kanallarıda dırek sılın .. zaten google gozunde o emaıl ve tum para kazanma kapatılan kanallar . artık spamcı kotu kullanıcı adledılıyor.
şahsımca tecrubelerımden çıkardıgım bu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri