Bir kanaldaki videolarım

• Kullanıcı Linux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Linux

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.uguragdas.com.tr
Merhaba arkadaşlar şuanda bir kanalımda 64 adet video mevcut, 2 ihtarı var. Videolarımın hepsi özgün 200 küsür bin izlenimim var ve bu kanalım 3. ihtarda kapatılırsa bir çok abonemden mahrum kalacağım ve buna istinaden 2. ek bir kanal açmak istiyorum.

2. kanala videoları başlıkları, etiketleri, açıklamaları ile birlikte çekmenin bir yöntemi var mı ?
Yardımcı olursanız sevinirim.

videolarına harici ek acıklamalarla 2ci kanalını tanıt.

kanal temana banner ekleyerek 2ci kanalını yaz.

kanalına url ekleme yoluyla 2ci kanalını ekle vsvsvs.

uploader satışı yapan arkadaşlar var onlarla görüş scriptlerinde toplu kanal cekme varsa o şekilde kısa yoldan yapabilirsin yoksa tek tek down up yapacaksın:)

Freestudio programıyla kanal linkini yapıştırarak tüm videoları tek seferde indirebilirsin aynı şekilde bu freestudio içinde youtube yükleme programıda var o programı kullanarak yüklemeyi yaparsan açıklamayı aynen kullanır yani açıklama yapmana gerek kalmak. etiket ve abonelere gelince [MENTION=112]sahtecennet[/MENTION] in dediği gibi kanalını tanıt etiketleri tek tek yada toplu olarak girmen gerekiyor.

Arkadaşlar, söylediğiniz bilgiler bendede mevcut. Lakin anlatmak istediğim şey bu değil.
Bir arkadaş vardı ve kim olduğunu unuttum, bir kanaldaki tüm videoları Başlık, açıklama ve etiketleri ile birlikte toplu olarak taşıyordu. Bu konuya vakıf olan varmı onu soruyorum.

Arkadaşlar, söylediğiniz bilgiler bendede mevcut. Lakin anlatmak istediğim şey bu değil.
Bir arkadaş vardı ve kim olduğunu unuttum, bir kanaldaki tüm videoları Başlık, açıklama ve etiketleri ile birlikte toplu olarak taşıyordu. Bu konuya vakıf olan varmı onu soruyorum.

Bu dediğim program etiketler hariç bütün herşeyi aynı olduğu gibi alıyor.

Detaylı bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla açıklamayı direk indiriyor tam kesin bir bilgi yok sadece duydum.

İmkansız gibi geliyor, açıklamayı indirip text metin belgesi olarak algılayıp tekrardan upload imkanı sağlayacağını düşünmüyorum. Büyük ihtimal başlığı direk açıklama olarak giriyordur. yada bizim açıklama girmemizi istiyordur.

İmkansız gibi geliyor, açıklamayı indirip text metin belgesi olarak algılayıp tekrardan upload imkanı sağlayacağını düşünmüyorum. Büyük ihtimal başlığı direk açıklama olarak giriyordur. yada bizim açıklama girmemizi istiyordur.

Dene bence olmadı serkan abiye sorarsın.

Dene bence olmadı serkan abiye sorarsın.
Programi indiriyorum imkansizmi degilmi aciklamayimi aliyor basligimi kullaniyor yazarim ama istedigin seye gelince hic duymadim isim olmadi toplu indirme veye yuklemeyle onuda arastiriririm

---------- Mesaj saat 11:59:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:46:01 civarında gönderildi. ----------

Program Ucretli, Videolari toplu indiriyor ve aciklama kismina basligi ekliyor etiketi kendiniz giriyorsunuz....

aciklama etiket seklinde birsey bulamadim.!

ndjm9.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri