Bir kanalınızdan diğer bir kanalınıza video aktarın ( indirmesiz programsız )

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Yumi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.yunusmitan.com
Bu bir açık yada hile değil youtube'un bi özelliği çok önceden fark etmiştim bilmeyen arkadaşlar için konu açayım dedim. Bu özelliği kullanarak bir kanalınızdan diğer bir kanalınıza videolarınızı aktarabilirsiniz ( tek tek ). yani kanalınızın bir yedeğini videoları indirmeden kolayca alabilirsiniz.

1. öncelikle videolarımızın lisansını değiştiriyoruz (Creative Commons yapıyoruz ) işimiz bittikten sonra tekrar videolarımızı eski haline getirebiliriz aynı yöntem ile bu sefer Standart lisansı seçiyoruz.

2. Aktaracağımız kanala giriş yapıyoruz videoyu açıyoruz izlenme sayısının altında Remix Yap yazısı var ona tıklayıp başlığı girip yayınlıyoruz hepsi bu kadar :)

Bu yöntem ile Creative Commons lisansına sahip tüm videoları indirmeden kanalanıza aktarabilirsiniz. tek yapmanız gereken youtube'ta arama yapmak ve filtreler den Creative Commons' u seçmek bu sayede Creative Commons özelliğine sahip olan videoları indirmeden direk kanalınıza aktarabilirsiniz.

Bu yöntem internetinizi kullanmıyor.

Tesekkurler, eline saglik. Sakin bir kafayla okuyup uygulamaya calisacagim :)

ben pek anlayamadim hocam (Remix Yap yazısını bulamadım), eger mumkunse videolu anlatim yapabilirmisiniz.

Denedim ve şu an işleniyor.Emeğinize sağlık...

ben pek anlayamadim hocam (Remix Yap yazısını bulamadım), eger mumkunse videolu anlatim yapabilirmisiniz.

İlk resimdeki gibi videonun lisansını Creative Commons yap sonra çekeceğin kanala giriş yap videoyu aç izlenme sayısının altında Bu video dan Remix Yap yazar oraya tıklıyorsun uygun bir başlık girip yayınla diyorsun :) vaktim olsaydı video çeketimde vaktim yok :)

İlk resimdeki gibi videonun lisansını Creative Commons yap sonra çekeceğin kanala giriş yap videoyu aç izlenme sayısının altında Bu video dan Remix Yap yazar oraya tıklıyorsun uygun bir başlık girip yayınla diyorsun :) vaktim olsaydı video çeketimde vaktim yok :)
Hocam güzel bir yöntem paylaşım için çok teşekkur ederım Fakat kafama takılan bir soru var müsadenizle size sorayım Bahs ettiğiniz yöntemle a kanalından b kanalına kopya ettığımız bir video ünleme düşme veya uyarı verme gibi bir rısk varmıdır Bildiğiniz gibi aynı videoyu ıkıncıde defa yt ye yukledığımız zaman unleme dusuyor

Evet denedim oluyor.

Şöyle yapabiliriz arkadaşlar.
Arayacağımız kelimeyi youtube arama çubuğuna yazar ve aratırırız.
Filtreler bölümünden creative commons u seçeriz ve çıkan videoları açıldıktan sonra
Kendi inromuzla remix yaparak kanalımıza alırız.

Youtube creative commons videolarda buna izin veriyor.
Merak ettiğim
Bunu spam saymıyor mu?

Hocam güzel bir yöntem paylaşım için çok teşekkur ederım Fakat kafama takılan bir soru var müsadenizle size sorayım Bahs ettiğiniz yöntemle a kanalından b kanalına kopya ettığımız bir video ünleme düşme veya uyarı verme gibi bir rısk varmıdır Bildiğiniz gibi aynı videoyu ıkıncıde defa yt ye yukledığımız zaman unleme dusuyor

ünlemin aynı videoyu birden fazla atmakla alakası yoktur çünkü özgün video atanlarda bile var bu ünlem muhabbeti. uyarı çıkabilirde çıkmayabilirde.

Evet denedim oluyor.

Şöyle yapabiliriz arkadaşlar.
Arayacağımız kelimeyi youtube arama çubuğuna yazar ve aratırırız.
Filtreler bölümünden creative commons u seçeriz ve çıkan videoları açıldıktan sonra
Kendi inromuzla remix yaparak kanalımıza alırız.

Youtube creative commons videolarda buna izin veriyor.
Merak ettiğim
Bunu spam saymıyor mu?

ünlem olayı biraz sakat ünlem çıkabilir yine yoksa bu yöntem ile youtubetaki creative commons lisansına sahip videoları kolaylıkla kanalımıza aktarabiliriz.

=Yumi;373381]işte bunları yapmak lazım bi şekilde deneyip öğrenmek lazım :)

konu hortlaticam ama olsun yararli bilgi mesajim bulunsun cok iyi oldu bu yarin denicem [MENTION=8469]Yumi[/MENTION] her videonun lisansini tek tekmi degisitiriyoz ??

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:
Bende Remix yap yazısını nasıl çıkartıyorlar diye merak eder dururdum.

Teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri