Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bunun ne yapılmasını istiyorsunuz, aynısı olucak yazısımı değişicek? yoksa baştanmı çizilecek? ne yapmak istiyorsunuz daha açık olursanız yardımcı olabilirim
evet arka fonu sildim malesef güzel olmadı kalitesizz oldu herseyiyle aynı istiyorumYardımcı olabilirim de hocam, şimdi bunu aynısının çizilmesini mi istiyorsunuz, yazı herşeyi aynı olarak, bu arada sanırım arka fonu silmeye çalıştınız pngye çevirdim derken doğrumu anlamışım
1280*720 kardesİstediğiniz çözünürlüğü söyleyin, vektörel olarak gri kaplamasını yapmadan hemen çizip burada sunayım hocam, çözünürlüğü ne istiyorsunuz
vektörel halini istiyor sanırım arkadaş
Allah razı olsun kardes çok tesekkürler ellerine sağlıkAz önce yükledim, tamamı vektörel olarak çizilip, 3d render bile aldım umarım arkadaş beğenir,
Allah razı olsun kardes çok tesekkürler ellerine sağlık
çok sağol kardes çok güzel olmusRica ederim, çizince birde 3d render alayım dedimgüle güle kullan
çok sağol kardes çok güzel olmus
bu bile çok iyi kardes Allah razı olsunNe demek hiç önemli değil, biraz daha uygun bir vaktim olsa o gümüş kaplamayı 3d kabartma ile harika görsel olurdu.. Neyse tekrar güle güle kullanın![]()
photoshop bılmek guzeldır tabı onunla yaptıysan hocam tebrıkler guzel olmus
@fetiihh reis sen neymişsin bebanada aynısından Yapabilirmisin yavvv
Oğuzhan K - Oğuzhan Konukcu - OK Tarzında
kanalın kapak resmi yapayım
hangisini yaparsan artık
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.