Bir oyun kanalının nasıl olmasını istersiniz ?

• Kullanıcı shnyldz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

shnyldz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba arkadaşlar ben Umut.
Öncelikle başımdan geçen çok kötü bir olayı anlatayım sizlere ;
Arkadaşlar bundan 2 gün önce 13.600 Aboneli oyun kanalım kapatıldı..
Hemde haksız yere hiç bir şeyi ihlal etmediğim halde sabah bir uyandım kanal uçmuş,şikayet maili falan attım cevap gelmedi henüz.Açılma ihtimali çok düşük.
Tamamen özgün oyun videolarımı paylaşıyordum neyse konumuz bu değil.
Ben ne olursa olsun pes etmeyeceğim tekrardan bir kanal kurmak istiyorum ve çok sağlam yapmak istiyorum bu işi.

Bana bir izleyici olarak kanalın nasıl olması gerektiğini söylerseniz sevinirim.
Kitlemin çokta çoluk çocuk olmasını istemiyorum açıkcası,bunu göz önünde bulundurarak yorumlar yaparsanız sevinirim.

Kanalım da yapmayı planladığım düzen şu şekilde :

-Günde 1 Video
-2 Haftada Bir Hayranlarla Etkileşimi Sağlamak Adına VLOG
-Küfüre Yer Yok [Korku oyunları hariç ve küfür olacaksa bir videoda uyarımı veririm]
-Kullandığım programlar hakkında baya kaliteli eğitim videoları
-Haftada 1 Ortaya Karışık Tek Bölümlük Oyunlar
-Abone sayısına ya da rastgele bir zamanda çekilişler
-Başladığım seri yarım bırakılmayacak
-En Fazla 3 Seri [Biri bittiğinde yerine hemen başka seri]

Önerilerinizi Bekliyorum Saygılar...

yeterince oyun kanalı yokmu hocam ?
bence bi oyunda çok profesyonel olmadıkça oyun kanalı açmamak lazım ör:lol de challenger olursun öğretme amaçlı oyun kanalı açarsın ya da bf3 bf4 ü deli gibi oynarsın oyun kanalı açarsın en kötü ingilizce bir oyun kanalı açarsın türkçe kanal açıp boşa kürek sallamayın

yeterince oyun kanalı yokmu hocam ?
bence bi oyunda çok profesyonel olmadıkça oyun kanalı açmamak lazım ör:lol de challenger olursun öğretme amaçlı oyun kanalı açarsın ya da bf3 bf4 ü deli gibi oynarsın oyun kanalı açarsın en kötü ingilizce bir oyun kanalı açarsın türkçe kanal açıp boşa kürek sallamayın

Yeterince oyun kanalı var ama sürekli yenisi eklenmeye de devam ediyor.
O bu yaptı diye biz yapmayalım diye bir şey yok ayrıca.
İnsanlar gün geçtikçe yeni insanları tanıyıp daha iyi kanallar bulup izleyebiliyor.
Benim istemsizce geride bıraktığım kitlem beni bekliyor şu anda ve bende onları hayal kırıklığa uğratmamak adına kanal açmayı istiyorum açıkcası.
Sadece önerilerinizi yaparsanız sevinirim ^^

Abi eski kanalının facebook sayfası varsa bi 2000 - 3000 kişilik ordan geri gelirler abonelerin . Kaliteli bir mikrofonun vardır zaten yoksada alıp öyle başlamalısın . Günde 1 video diye kendini çok kasmamalısın bence yani 1 aboneye 2 video atmaya gerek yok , en iyi olanları at az at . Kanalın ilk zamanlarında reklam verirsen daha iyi olur , ne kadar hızlı başlarsan o kadar hızlı büyürsün .

Hocam benim de dün özgün oyun kanalım durdum yere askıya alındı ama yılmak yok

Abi eski kanalının facebook sayfası varsa bi 2000 - 3000 kişilik ordan geri gelirler abonelerin . Kaliteli bir mikrofonun vardır zaten yoksada alıp öyle başlamalısın . Günde 1 video diye kendini çok kasmamalısın bence yani 1 aboneye 2 video atmaya gerek yok , en iyi olanları at az at . Kanalın ilk zamanlarında reklam verirsen daha iyi olur , ne kadar hızlı başlarsan o kadar hızlı büyürsün .

Facebook Sayfam Var ve Destekçilerim Var Merak Etmeyin :D
Ayrıca Mikrofonum Logitech G230 ve oldukça iyi alacak olanlar varsa kesinlikle tavsiye ederim.
Kısa sürede büyüyeceğimi tahmin ediyorum çünkü tanıdığım arkadaşlarımla bir video çekersem abonelerimin beni görmesi ve kanalıma tekrar gelmesi çok yüksek.

Günde 1 video esasen çok zor değil ama yapılabilir bence.Aktiflik çok önemli ^^

---------- Spam Engelliyici 10:25 ---------- Önceki Mesaj 10:25 ----------

Hocam benim de dün özgün oyun kanalım durdum yere askıya alındı ama yılmak yok

Aynen öyle pes etmek yok devam devam.. ;)

Son düzenleme:
sürekli itiraz et red cevabı genelde otomatik cevap oluyor biri ilgileneseye kadar itiraz et açarlar kanalı

sürekli itiraz et red cevabı genelde otomatik cevap oluyor biri ilgileneseye kadar itiraz et açarlar kanalı

Bunu bir kere denediğimde şöyle bir mesaj aldım ;

"İsteğinizi inceledik ve hesabınız için zaten beklemede olan bir itirazın olduğunu gördük. Lütfen önceki itirazınızın sonucunu bekleyin. Anlayışınız için teşekkür ederiz! "

Bir zararı olur mu spam yapmanın ?

Bunu bir kere denediğimde şöyle bir mesaj aldım ;

"İsteğinizi inceledik ve hesabınız için zaten beklemede olan bir itirazın olduğunu gördük. Lütfen önceki itirazınızın sonucunu bekleyin. Anlayışınız için teşekkür ederiz! "

Bir zararı olur mu spam yapmanın ?
demek istediğim red cevabı gelirse tekrar itiraz et kanalda bir problem yoksa sıkıntı olmaz ama kanal diğer spam kanallarınla beraber kapandıysa o zaman sıkıntılı.Spama devam edip etmemek sizin kendi oto kontrolunuze baglı eğer her şeyi doğru, temiz ve güvenilir bir şekilde yapıyosanız korkmanıza gerek yok

demek istediğim red cevabı gelirse tekrar itiraz et kanalda bir problem yoksa sıkıntı olmaz ama kanal diğer spam kanallarınla beraber kapandıysa o zaman sıkıntılı.Spama devam edip etmemek sizin kendi oto kontrolunuze baglı eğer her şeyi doğru, temiz ve güvenilir bir şekilde yapıyosanız korkmanıza gerek yok

Kendime bu konuda güveniyorum sıkıntı yok.Kanalda her hangi bir problem yok.
45binlik bir kanalı daha kapattılar emeklerimize yazık...
Youtube son zamanlarda kafayı yedi

sırf bu yüzden özgün çalışmıyorum . spam candır :) kardeşim geçmiş olsun dilerim açılır kanalın.

60 aboneye ulaştıgından 60 aboneye ulaştık videosu çek şaka şaka hocam bence yazdıgınız özellikler yeterli ben izlerim biraz komik oyna yeter

60 aboneye ulaştıgından 60 aboneye ulaştık videosu çek şaka şaka hocam bence yazdıgınız özellikler yeterli ben izlerim biraz komik oyna yeter

Yeterli olduğuna sevindim kanalım aktif olmaya başladığın da videolarımı izler değerlendirsin umarım :)
İzleyicinin ne hissettiği benim için baya önemli

" Kitlemin çokta çoluk çocuk olmasını istemiyorum açıkcası "

Oyun kanallarının izleyici kitlesi çoluk çocuktur rakip oyun kanallarının üslüplarına bakarsanız anlarsınız ya bu işi yapan çoluk çocuktur ya da çoluk çocuğa hitap edecek şekilde konuşuyordur.

" Kitlemin çokta çoluk çocuk olmasını istemiyorum açıkcası "

Oyun kanallarının izleyici kitlesi çoluk çocuktur rakip oyun kanallarının üslüplarına bakarsanız anlarsınız ya bu işi yapan çoluk çocuktur ya da çoluk çocuğa hitap edecek şekilde konuşuyordur.

"Çokta" bende biliyorum izleyici kitlesinin büyük bir kısmı maalesef 8-13 yaş aralığında.Bunu değiştirmek çok kolay değil değiştirmek istiyorsan da emeğinin karşılığını ne yazık ki Türkiye'de alamazsın.Hani olurda bir kısmı 15-20 yaş aralığında olursa eğer bu bile beni mutlu eder zaten.

Genelde bende hangi oyun kanalını izlesem çocuklara hitap edecek şekilde konuşuyorlardı. İzlediklerim arasında belkide sadece Oyun Günlüğü ve ismini hatırlayamadığım bir kanal düzgün düzgün takılıyordu. Tebrik ederim sizide.

Genelde bende hangi oyun kanalını izlesem çocuklara hitap edecek şekilde konuşuyorlardı. İzlediklerim arasında belkide sadece Oyun Günlüğü ve ismini hatırlayamadığım bir kanal düzgün düzgün takılıyordu. Tebrik ederim sizide.

Arkadaşın da dediği gibi maalesef kitle yaş ortalaması düşük olduğundan youtuberlar mecbur kalabiliyor böyle davranmaya.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri