Bir paylaşımda benden yazilari ozgunlestirin

sontorun

Yasaklanmış
Arkadaslar dayanamadim bende paylasayim dedim mobilden açıyorum yazim hatalari vs. Olabilir kusura bakmayin

Bildiginiz üzere google özgün konuyu sever ayni youtube givi kopya konular googlenin gözünde çöptür ozgun konulu site daha hizli index vs. Alir bunun icin baska bir siteden aldiginiz makaleleri verecegim site ile ozgunlestirebilirsiniz site 5 farkli sekilde ozgunlestirmektedir hepinize kolay gelsin

Not bayadir kullanıyorum cok saglam kelime haznesi var

Tıkla

teşekkürler hocam işe yarayabilir :)

iyi niyetin için sağol ama böyle birçok çöp site var. Maalesef hiçbiri anlamlı bir makale çıkarmıyor. demek istediğim bu iş için insan zekası şart.

Tabi okuma önemli değil hit alsın yeter diyorsan, kullanabilirsin.

Allah Allah hic normal değil. 1 yilda yapılmayacak paylasim 1 günde yapıldı

hocam inanin dediğinizin benimde içimden geçti. :D şuan bende kimsenin bilmediği çoğu konuda gizli değerli bilgilerimi paylaşmayı düşünüyorum. :cool:

Son düzenleme:
Ark yarın kursum var bi yatırmadınız 5 dk bi foruma girip Olanları takip ediyim :) yarın 4 den sonra devam ederseniz çok sevinirim cidden uyumam lazım :) . Hepinizin eline koluna sağlık

Mobilim Yazım Yanlışı olabilir

Arkadaslar dayanamadim bende paylasayim dedim mobilden açıyorum yazim hatalari vs. Olabilir kusura bakmayin

Bildiginiz üzere google özgün konuyu sever ayni youtube givi kopya konular googlenin gözünde çöptür ozgun konulu site daha hizli index vs. Alir bunun icin baska bir siteden aldiginiz makaleleri verecegim site ile ozgunlestirebilirsiniz site 5 farkli sekilde ozgunlestirmektedir hepinize kolay gelsin

Not bayadir kullanıyorum cok saglam kelime haznesi var

Tıkla

Bu gün baya yararlı paylaşımlar görmeye başladım :D

şükranlarımı sunuyorum :)

Ben daha garanti bir yöntem kullanıyorum.Sonuçta spinnerda benim atcağım makaleyi daha önce kullanan birileri illa ki vardır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri