Bir projem var fikir almak istiyorum.

cagatayak

Kayıtlı Üye
Youtubeda bir videoyla karşılaştım özgüncü bir arkadaş evsiz bir adama piyango bileti veriyor ancak bu piyango biletinde ikramiye yok. Adam piyangocuyla anlaşıyor ve o bilete 1000 dolar çıktığını ve parayı vermesini söylüyor. Video bu burdan izleyebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=UI8ofUYfF6I
Sonrasında ise bu videonun geliriyle bu adama bir ev düzüp yerleştiriyor.
https://www.youtube.com/watch?v=JmL8pRi4o1M

Bu videodan yola çıkarak şöyle bişey düşündüm youtubeda yardım kanalı projesi.yardım kampanyası için bütün gerekli izinleri belgeleri alsak sonra böyle bir kanal açsak ve bu tarz videolar çekip o kanaldaki bütün gelirleri ihtiyaç sahipleri için dağıtsak nasıl olur nasıl yapabiliriz sizden biraz fikir almak istiyorum. Bu şekil video çekip insanları zor duruma düşürürmüyuüz aklımda o soruda var.

Türkiye de zor, ayrıca yardımdı filandı işin ucu televizyon radyo twit derken video geliri ile ev düzdüğünü öğrenen tük halkı yt yi dü..ebilir.

tecrübe hocam çok konu gördük böyle bunlar paylaşıldı burada. yapmacık o insanı ezme vs vs karışık durumlar diyenler çıkabilir tepki alabilirsin sevilebilirsin bilemem Siyah Beyaz kafasın da herkes
onu bende düşündüm son cümlemdede söyledim acaba dedim zor duruma düşürürmüyüz bu şekilde insanları. ama sonuçta bi yardım söz konusu o insanlarla bunu konuşup söyleyebiliriz. İsteyen istediğini desin sorun değil sonuçta bu bi fikir herkesin düşüncesine saygım var o yüzden zaten fikir almak için açtım konuyu :)

Türkiyede kazançlar bu kadar düşükken çok zor ancak bağış kısmı falan açılır video sonlarnda söylenir falan bilemiyorum ama sadece reklam gelirleriyle olmaz bu iş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri