Bir Projem var Fikrinizi Paylaşırmısınız

• Kullanıcı elfida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar

elfida

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.wutuwutu.com
Merhaba arkadaşlar. Bir domain satın aldım. Bu domain o kadar güzel ve o kadar jenerik ki , kişisel anlamda değil her şahsa kaliteli gelen , piyasa değeri bence çok yüksek olan bir domain. Aynı zamanda akılda kalıcı.

Domain isminide ekleyim herhangi bir problem yok : www.bilgiana.com - yaklaşık 30 tane site ismi arasından yaklaşık 20 kişiye yüzyüze sorup bunu aldım. 3 ay oluyor.

Bu domain ile bir websitesi açmayı düşünüyorum. Ben 1 sene kadar önce mahalle arası bilgisayar dükkanı açtım. Ortakokul karşısında. Öğrenciler hergün gelir benden ödev çıkartırlar.

Bende baktım böyle çok site yok. Aynı zamanda öğretmenlerin verdiği ödevleride öğrenciler araştırmaya mahkum ve milyonlarca öğrenci var. Ayrıca farklı kaynaklarda istedikleri için yeni bir ödev sitesi hazırlasam diyorum. ilkokul , ortaokul , lise ve üniversite ye dair tüm konuların aranan cevapları. Bunlar atıyorum

istikal marşı niçin yazıldı ?

ismet paşa kimdir ?

Tbmm hakkında bilgi

.... hakkında kısa bilgi

Lise ödevleri, powerpoint sunumları gibi vs...

Bunları hem kendim , hemde belirlediğim soruların cevaplarını ücretli olarak çalışanlara yaptıracağım. Örneğin 10 konu açmak 1 tl gibi. r10 da iş verip siteyi sürekli aranan ödevlerin cevap yağmuruyla güncel tutmayı planlıyorum.

Tüm bu proje için de worpress bir zeminde iş yapmak istiyorum. Ücretli bir tema düşünüyorum. Çok detaylı olması gerekiyor. İsteğimi karşılayan hiç tema bulamadım. Büyük bi projeye çevirmek istiyorum. Bu yüzden fikirlerinizi farklı yorumlarınızı bekliyorum. Sizce tutar mı ?

Son düzenleme:
fikir gayet güzel bence tutar. ancak içeriğinden ve kesinliğinden emin olmanız lazım editör içeriklerinin. onun dışında yerinde bir seo ile gayet güzel bi proje olur kanaatindeyim

fikir gayet güzel bence tutar. ancak içeriğinden ve kesinliğinden emin olmanız lazım editör içeriklerinin. onun dışında yerinde bir seo ile gayet güzel bi proje olur kanaatindeyim

içeriği şöyle düşünüyorum. Bu milli eğitim bakanlığının okullara dağıttığı kitapların içindekiler kısmını açıp oradaki her başlığa website de açıklama getirmek. 1. sınıftan lise son sınıfa kadar. özel günlerde dahil olacak şekilde. İşte eksik olan kısım seo bilgim az. Varmı tavsiyeleriniz.

içeriği şöyle düşünüyorum. Bu milli eğitim bakanlığının okullara dağıttığı kitapların içindekiler kısmını açıp oradaki her başlığa website de açıklama getirmek. 1. sınıftan lise son sınıfa kadar. özel günlerde dahil olacak şekilde. İşte eksik olan kısım seo bilgim az. Varmı tavsiyeleriniz.

seo bilgim var denilemez ancak ufak ufak ben de yapmaya çalışıyorum, tecrübeli seocu birileri bulup önce seoyu konuşmak gerekli diye düşünüyorum

kazanc amacli yapiyorsaniz kazanc saglamaz. tecrube ile sabit. kisaca egitim sitesi kazandirmaz hocam.

mumkunse domain ismini ozelden yazarmisiniz hocam

mobilden yazilmistir...

kazanc amacli yapiyorsaniz kazanc saglamaz. tecrube ile sabit. kisaca egitim sitesi kazandirmaz hocam.

mumkunse domain ismini ozelden yazarmisiniz hocam

mobilden yazilmistir...

site ismini mesajla gönderdim kardeşim. ben tabi ki kazanç amaçlı düşünüyorum. Yatırım yapıcam karşılığında kazanç beklicem. Eğer tecrübe ile sabit diyorsan hayaller boş o zaman :)

site ismini mesajla gönderdim kardeşim. ben tabi ki kazanç amaçlı düşünüyorum. Yatırım yapıcam karşılığında kazanç beklicem. Eğer tecrübe ile sabit diyorsan hayaller boş o zaman :)

domain guzel hocam ama dedigim gibi tecrube ile sabit egitim sitesi kazandirmaz. simdi birileri emek veririsen kazanirsin diyecek belki ama oyle degil iste bu isler. egitim sitesine verecegin emegi ve yatirimi baska alana yaparsan egitim sitesine gore en az 3-5 kat fazla kazanirsin.

elimizde bircok akademik makale de atif almis egitim siteleri vardi eskiden %100 tecrube ile sabit yani yazdiklarim

fikir güzel ama bu tarz şeyler internet ortamında çok dolaşıyor, çalışacagınız katagorinin reklam tıklama ve gelirleri çok düşük ( reklamdan kazanmayı düşünüyorsunuz sanırım?) tam projeye başlamadan bi detaylı araştırın bence

domain guzel hocam ama dedigim gibi tecrube ile sabit egitim sitesi kazandirmaz. simdi birileri emek veririsen kazanirsin diyecek belki ama oyle degil iste bu isler. egitim sitesine verecegin emegi ve yatirimi baska alana yaparsan egitim sitesine gore en az 3-5 kat fazla kazanirsin.

elimizde bircok akademik makale de atif almis egitim siteleri vardi eskiden %100 tecrube ile sabit yani yazdiklarim

anladım kardeşim değerli yorumun için teşekkür ederim.

fikir güzel ama bu tarz şeyler internet ortamında çok dolaşıyor, çalışacagınız katagorinin reklam tıklama ve gelirleri çok düşük ( reklamdan kazanmayı düşünüyorsunuz sanırım?) tam projeye başlamadan bi detaylı araştırın bence

reklam tıklama gelirleri çok düşük ise. O zaman reklam tıklama gelirleri , giderlerimi hiçbir türlü karşılamaz. Çünkü ben aylık 5 bin siteye yatırım yapmayı düşünüyodum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri