Bir şeyler yapmaya çalıştım eksiklerim.

• Kullanıcı element
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Merhaba arkadaşlar bende bir şeyler yapmaya çalıştım
bilgi kanalı video destekli ve seslendirmeli.

Bir çok eksiğim olabilir,hatta başarılı bile olmamış olabilirim. Bunları bana buradan yazarsanız sevinirim.

Kanalımın adresi:

https://www.youtube.com/channel/UCXw9-6IVT6xKusbi6Hs7JIQ

Hocam videolarına müzik eklemen gerekiyor çok sade olmuş. Tek bir kayıtta seslendirme yapmasan daha iyi olur mesela 40 bilgi demişsin her biri için ayrı kayıt tutup birleştirirsen daha rahat olur senin için. Bu arada canlı konuşman gerekiyor sesin fena değil ama çok soğuk geldi bana. Benden bu kadar.

cadılar bayramı videonu açtım.okurken biraz kendini fazla kasmışsın gibi.daha rahat olmalısın.daha samimi olur ve daha iyi olur.ben beceremediğimden okuma yapmıyorum,benden iyi orası ayrı konu :D

ilk videodaki ses tonu çok iyi fakat son video da o kadar iyi değil umarım gönlünce olur herşey emeklerinin karşılığını alırsın

Biraz rahat ol, logonu falan düzelt ve daha iyi görüntüler bulmaya çalış. Video sanki 1998 den kalma gibi, çözünürlükler falan iyi değil. Ayrıca anahtar kelimelerin çoğu çok alakasız, daha alakalı anahtar kelimeler bul, açıklamayı da biraz uzun tut.

dostm ben beğendim yolun açık bence(cadılar bayramını izledim) , ama açıklama ve başlık kısmı aşırı başarısız :/
para kazanır mısın bilmem ama hergün video atmaya devam edersen abone kazanıcağına eminim

Öncelikle biryerden başlamanız güzel birşey. Biz bir türlü cesaretimizi toplayıp başlayamıyoruz şu özgün işine. Naçizane benimde tavsiyelerim, profil fotosu ve kapak resmi daha profesyonel olabilir. Ayrıca daha gelişmiş bir montaj programı kullanmanız gerekecek. Videolar çok tekdüze gibi geldi bana, kayıtlarınızı arkadaşların dediği gibi parça parça yapıp daha sonra editlerseniz daha iyi olur düşüncesindeyim. Videoların başına sabit bir intro ve video sonunda başka videolara linkleme yapabilirsiniz. Kartlar kısmından başka bir videonuzu önerilen olarak gösterebilirsiniz. Birde konuşmanın yerine göre arkaplan müziğinin sesini yükseltip alçaltabilirsiniz. Yine konu başlıklarını ve önemli gördüğünüz yerleri yazı ile de destekleyebilirsiniz. Biraz uzun oldu ama inş. uzun vadede emeğinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız. Kolay gele :)

Çok teşekkür ediyorum hepinize buradaki fikirleri ve uyarıları dikkate alarak gerekli tüm düzenlemeleri yapacağım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri