Bir site alırken nelere dikat etmeliyiz?

Domain yaşı , arama motoru banı vs...Hangi analitik bilgilerini istemeliyiz.
Alım işlerinde püf noktalar nelerdir?

Site alımı yaparken en az son 6 ayın adsense ve diğer gelir bilgileri mutlaka alın...

Hit bilgileri de önemli ama dikkat edin hit sosyal ağdan mı gelmiş yoksa google arama motorundan mı?
google ve diğer arama motorların dan gelen hit daha değerlidir
bu yüzden çok detaylı hit bilgileri gerekir ve arama motorundan gelen anahtar kelimeler bunlarda önemli mesela "film izle" kelimesi gerçekten güzel bir anahtar kelimedir 10 k hit gelir, "2017 mumya filmi izle" kelimesiden 20 k hit gelir ama diğerine nazaran çok da iyi bir anahtar kelime değildir çünkü geçicidir. Bir süre sonra gelen hit azalır.

bunun haricinde önemli durumlardan diğeri de siteyi devam ettirmektir özgünlük sitelerde çok önemlidir kaynak ve geliştirilebilirlik önemlidir aldığınızda 1 ay konu eklemezseniz siteyi eski formuna sokmanız 3 ayınızı alır ben mesela Türkiye nin zamanında en iyi matematik sitelerinden birini satmıştım site şuan yerlerde çünkü arkadaş sigortacıydı gelirinden dolayı aldı ve konu eklemede ve geliştirmede eksik kaldı SİTE yerini ve değerini kaybetti.

site alırken diğer husus da içeriktir.. bir eğitim sitesi film izleme sitesi veya bir finans sitesi veyahut bir moda sitesinin değeri çok uç noktalardadır.

30 k lık bir eğitim sitesi size 2000 tl zor kazandırır ama 10 k lık bir moda sitesinde çok rahat 4 000 tl rahat alırsınız VEYA bir film izleme sitesinin her zaman bir telif sıkıntısı vardır içerik eklenen kaynak; örneğin ok.ru banlandığı zaman sitenin tamamı çöp olabilir.

vb bir sürü ayrıntı var ticaret sitelerine yönelirseniz daha dikkatli olun ...

neyse siz iyi araştırın kolay gelsin...

Site alımı yaparken en az son 6 ayın adsense ve diğer gelir bilgileri mutlaka alın...

Hit bilgileri de önemli ama dikkat edin hit sosyal ağdan mı gelmiş yoksa google arama motorundan mı?
google ve diğer arama motorların dan gelen hit daha değerlidir
bu yüzden çok detaylı hit bilgileri gerekir ve arama motorundan gelen anahtar kelimeler bunlarda önemli mesela "film izle" kelimesi gerçekten güzel bir anahtar kelimedir 10 k hit gelir, "2017 mumya filmi izle" kelimesiden 20 k hit gelir ama diğerine nazaran çok da iyi bir anahtar kelime değildir çünkü geçicidir. Bir süre sonra gelen hit azalır.

bunun haricinde önemli durumlardan diğeri de siteyi devam ettirmektir özgünlük sitelerde çok önemlidir kaynak ve geliştirilebilirlik önemlidir aldığınızda 1 ay konu eklemezseniz siteyi eski formuna sokmanız 3 ayınızı alır ben mesela Türkiye nin zamanında en iyi matematik sitelerinden birini satmıştım site şuan yerlerde çünkü arkadaş sigortacıydı gelirinden dolayı aldı ve konu eklemede ve geliştirmede eksik kaldı SİTE yerini ve değerini kaybetti.

site alırken diğer husus da içeriktir.. bir eğitim sitesi film izleme sitesi veya bir finans sitesi veyahut bir moda sitesinin değeri çok uç noktalardadır.

30 k lık bir eğitim sitesi size 2000 tl zor kazandırır ama 10 k lık bir moda sitesinde çok rahat 4 000 tl rahat alırsınız VEYA bir film izleme sitesinin her zaman bir telif sıkıntısı vardır içerik eklenen kaynak; örneğin ok.ru banlandığı zaman sitenin tamamı çöp olabilir.

vb bir sürü ayrıntı var ticaret sitelerine yönelirseniz daha dikkatli olun ...

neyse siz iyi araştırın kolay gelsin...
Hocam çok açıklıyıcı olmuş teşekkürler

Bende bos zamanimi gecirmek icin bi site almak istiyorum gunde bi kac saat ilgilenmelik ayda 2000 civari birakicak bisey. Bide legal olmasini istiyorum. Tavsiye verecek olan

Hocam zaten banı olan siteyi bedava verseler alma.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri