Bir solukta izlenecek dizi.(Prison Break ve Spartacus gibi)

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Bizim dizilerle alakası yok :D Korku dizileri mi bunlar?

---------- Mesaj saat 00:24:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:22:03 civarında gönderildi. ----------

OZ duydum kaçma üzerine felan mı yoksa sadece gangsterler felan mı kapışıyo içerde.

boşuna uğraşma prison break gibi bida böle heycanlı bi günde 1 sezon bitirdiğimiz böyle dizi bulamassın bu dizi gelmiş geçmiş en iyidizidr öle kalacaktır bu diziyi izlemeyen yaşayan ölüdür arrow ve chuck izle derim chuck prison breakin % 65 arrow % 60 aratmaz diyebilirim

kardesm izlediğin diziden zevk almak istiyosan tavsiyem 1-the walking dead 2-arrow 3-teen wolf bunlara bak 3.üde 0n numara diziler.;)

Fringe,walking dead, revolution,game of thrones.

1- The walking dead
2 - Masters of Sex Oyunculuklar tavan yapmış mutlaka izlenmesi gereken bir dizi.

İlk yabancı dizi sevgim Chuck ile başladı ve çok sardı. Sonra CSI:NY falan izliyordum güzeldi ama mükemmel diyemem Arka Sokaklar gibi o da biraz daha gelişmişi sadece :D Sonra başka dizilere merak sarmaya başladım Chuck'ı bir hafta beklemek zor geldi. Sonra şu dizilere başladım:

Merlin (BİTTİ)
Spartacus(BİTTİ)
Terra Nova(Güzel bir filmdi fakat nedense yayınlayacak kanal mı ne bulamamıştı galiba 1. Sezonu yaptılar, bitti)
Lost(3. veya 4. Sezondaydım bir arkadaşım Lost'un sonunu nasıl biteceğini söyledi ne zevk kaldı ne merak kaldı hiç izleyesim gelmedi)

Vikings(1. Sezon Finali yaptı, 2. Sezonu bekliyoruz)
Under The Dome(1. Sezon Finali yaptı, 2. Sezonu bekliyoruz)

Arrow(Devam Ediyor)
The Walking Dead(Devam Ediyor)
Revolution(Devam Ediyor)
Almost Human(Yeni bir dizi polisiye ama güzeldir)
Agents of S.H.I.E.L.D.(Yeni bir dizi bu da polisiye tarzı ajanlar falan...)

Vaktim olunca Dexter, Breaking Bad, Fringe, Prison Break izlemeyi düşünüyorum, çok bölüm olduğu için zor geliyor çünkü başladım mı bütün zamanımı neredeyse ona harcarım. :)

Chuck'ı sana mutlaka tavsiye ediyorum ;)

OZ mi FRİNGE mi karar veremedim ya :D

---------- Mesaj saat 22:22:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:20:16 civarında gönderildi. ----------

İlk yabancı dizi sevgim Chuck ile başladı ve çok sardı. Sonra CSI:NY falan izliyordum güzeldi ama mükemmel diyemem Arka Sokaklar gibi o da biraz daha gelişmişi sadece :D Sonra başka dizilere merak sarmaya başladım Chuck'ı bir hafta beklemek zor geldi. Sonra şu dizilere başladım:

Merlin (BİTTİ)
Spartacus(BİTTİ)
Terra Nova(Güzel bir filmdi fakat nedense yayınlayacak kanal mı ne bulamamıştı galiba 1. Sezonu yaptılar, bitti)
Lost(3. veya 4. Sezondaydım bir arkadaşım Lost'un sonunu nasıl biteceğini söyledi ne zevk kaldı ne merak kaldı hiç izleyesim gelmedi)

Vikings(1. Sezon Finali yaptı, 2. Sezonu bekliyoruz)
Under The Dome(1. Sezon Finali yaptı, 2. Sezonu bekliyoruz)

Arrow(Devam Ediyor)
The Walking Dead(Devam Ediyor)
Revolution(Devam Ediyor)
Almost Human(Yeni bir dizi polisiye ama güzeldir)
Agents of S.H.I.E.L.D.(Yeni bir dizi bu da polisiye tarzı ajanlar falan...)

Vaktim olunca Dexter, Breaking Bad, Fringe izlemeyi düşünüyorum, çok bölüm olduğu için zor geliyor çünkü başladım mı bütün zamanımı neredeyse ona harcarım. :)

Chuck'ı sana mutlaka tavsiye ediyorum ;)
Bu arkadaş şimdi PRISON BREAK'ı izlemeden bu konuya yorum mu yapıyor bana mı öyle geldi?

OZ mi FRİNGE mi karar veremedim ya :D

---------- Mesaj saat 22:22:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:20:16 civarında gönderildi. ----------

Bu arkadaş şimdi PRISON BREAK'ı izlemeden bu konuya yorum mu yapıyor bana mı öyle geldi?

valla hatırlattığın iyi oldu izlemek istediğim filmlere de onu yazacaktım unuttum. Çok bölümleri var zor geliyor başladım mı da gecemi gündüzüme katarım şunu da izleyeyim şunu da izleyeyim diye :)

valla hatırlattığın iyi oldu izlemek istediğim filmlere de onu yazacaktım unuttum. Çok bölümleri var zor geliyor başladım mı da gecemi gündüzüme katarım şunu da izleyeyim şunu da izleyeyim diye :)

kardeş chuck ı bende izledim o dizi manyak bi dizi süper ötesi ama prison break hemen izlemelisin şuan ne izliyosan bence bırak p.b ye başla 1 prison break 2- chuck 3 - arrow dur bence prison break dünyanın ve her zaman en iyi dizi olarak kalacak bence chuck çok çok güzel 2 kere izledim o kadar beğenmeme rağmen hatta finalde ağlattı çoğu kişi gibi benide chuck sarah sahnesi şöle diyim chuck BMW se prison break ferraridir

Bende fringe diyebilirim ama birden bire yardırırsan beynin sulanır :)

ayrıca Prison Break gibi bir dizi arıyorsan arama çünkü öyle bir dizi bir daha asla gelmeyecek...

şimdilik fringe, walking dead diyorum

ah ah prison break yokmu böle dizi bidaha gelcekmşi acabaya yeni dizi beklemenize gerek yokki ya :D bu diziyi tekrar tekrar izle yeni dizi gibi gene heyecan gene heyecen gene müthiş bir dizi geliyor ki ... scofield reyis in etkisine girmeyen varmıdır acaba dizide dizi bittikten sonra insan bi acayip oluyo beyni evrim geçirmiş gibi bişi oluyo ben 3 ay etkisinden anca çıktım bitirdiğimde

kardeş chuck ı bende izledim o dizi manyak bi dizi süper ötesi ama prison break hemen izlemelisin şuan ne izliyosan bence bırak p.b ye başla 1 prison break 2- chuck 3 - arrow dur bence prison break dünyanın ve her zaman en iyi dizi olarak kalacak bence chuck çok çok güzel 2 kere izledim o kadar beğenmeme rağmen hatta finalde ağlattı çoğu kişi gibi benide chuck sarah sahnesi şöle diyim chuck BMW se prison break ferraridir

aynen finalde bende ağladım galiba öyle hatırlıyorum bir ara sezon araya girmişti tekrar başlamıştım bende baştan full izledim bitince insan bir garip oluyor boş gibi hissediyor kendini :) Arrow'a zaten laf yok :)

Önerin için teşekkürler emin ol başlayacağım P.B'ye ;)

aynen finalde bende ağladım galiba öyle hatırlıyorum bir ara sezon araya girmişti tekrar başlamıştım bende baştan full izledim bitince insan bir garip oluyor boş gibi hissediyor kendini :) Arrow'a zaten laf yok :)

Önerin için teşekkürler emin ol başlayacağım P.B'ye ;)

kardeş senle dizilerin hepsi izleme yönünden aynıyız baktımda bi chuck arrow felen bi spartacus izlemedim oda savaş gibi bişey ondan sevmiyom onu

dexter 2 3 bölüm izledim bende kötü bana göre senide sarmıcak diye düşünüyorum breaking badde öyle bu 2 sini beyenmedim ben

arrow zaten müthiş çarşamba akşamı oluyor sabaha heycanla bekliyoruz izlemek için

arrow ve chuck bu kadar müthiş ama işde beğeniyoruz süper ötesi diziler ama prison break bunların bir üst modeli gibi bir yapıt gibi sanki

süpernatural var onuda izledim beğenmedim her bölüm farklı olay gibi bişiler oluyo doğa dışı yaratıkları buluyor bişiler yapıolar sarmadı beni hiç

breaking bad e devam et bu kadar adam izle diyorsa vardır bir bildikleri, bende senin gibi düşünüyordum 3 bölüm izleyip bıraktım sarmadı sonra 2 bölüm daha izleyip yine bıraktım yorumlara bakıyorum millet diziyi göklere çıkarıyor allah allah diyorum ben başka bir dizi mi izliyorum yoksa ? ve devam ettim iyiki de etmişim.
ilk sezon çok hareketli değil evet bir sonraki bölümü merat etmiyorsun ama devam et pişman olmayacaksın dizi 1.sezondan sonra açılıyor..

not: bende spartacus fanıyım

breaking bad e devam et bu kadar adam izle diyorsa vardır bir bildikleri, bende senin gibi düşünüyordum 3 bölüm izleyip bıraktım sarmadı sonra 2 bölüm daha izleyip yine bıraktım yorumlara bakıyorum millet diziyi göklere çıkarıyor allah allah diyorum ben başka bir dizi mi izliyorum yoksa ? ve devam ettim iyiki de etmişim.
ilk sezon çok hareketli değil evet bir sonraki bölümü merat etmiyorsun ama devam et pişman olmayacaksın dizi 1.sezondan sonra açılıyor..

not: bende spartacus fanıyım

aynen ya tıpa tıp aynı senle düşünmüşüz ama ben bıraktım ya 2 inci sezonda heyecanlanıyomuş demekki bende diyom neden bu diziyi bu kdr herkes beeğniyor ilk 3 4 bölüm izledim çok sıkıcı sezon 2 de çok iyi aksiyon heyecan oluyomu ilk bölümlere göre

kardeş senle dizilerin hepsi izleme yönünden aynıyız baktımda bi chuck arrow felen bi spartacus izlemedim oda savaş gibi bişey ondan sevmiyom onu

dexter 2 3 bölüm izledim bende kötü bana göre senide sarmıcak diye düşünüyorum breaking badde öyle bu 2 sini beyenmedim ben

arrow zaten müthiş çarşamba akşamı oluyor sabaha heycanla bekliyoruz izlemek için

arrow ve chuck bu kadar müthiş ama işde beğeniyoruz süper ötesi diziler ama prison break bunların bir üst modeli gibi bir yapıt gibi sanki

süpernatural var onuda izledim beğenmedim her bölüm farklı olay gibi bişiler oluyo doğa dışı yaratıkları buluyor bişiler yapıolar sarmadı beni hiç

aynen yarını heyecanla bekliyoruz :) bu arada ben arrowu izledikten sonra revolution'u da izliyorum, bir bak istersen. Bir Chuck arrow olmasa da güzel yine. Terra Nova vardı onu izledin mi bilmiyorum ama acayip güzeldi çok da izleyicisi vardı ama 1. sezon finalini yaptılar, sonra 2. sezonu yapacak kanal mı ne bulamamışlar bitirdiler diziyi. Bekledim devam eder belki falan diye ama malesef...

Ayrıca şuan devam eden Almost Human, Under The Dome, Vikings, The Walking Dead, Agents of S.H.I.E.L.D.'ye bakıyorum.

Allah izin verirse, en kısa zamanda Prison Break'a başlıyorum. Önerin için çok teşekkürler :)

aynen ya tıpa tıp aynı senle düşünmüşüz ama ben bıraktım ya 2 inci sezonda heyecanlanıyomuş demekki bende diyom neden bu diziyi bu kdr herkes beeğniyor ilk 3 4 bölüm izledim çok sıkıcı sezon 2 de çok iyi aksiyon heyecan oluyomu ilk bölümlere göre

aynı şeyleri düşünmüşsek eğer kesinlikle devam etmeni öneririm 2.sezon ilk sezona göre daha iyi 3.4. sezonlarda zaten diziyi bırakamaz hale geliyorsun bağımlılık yapıyor karakterler içine işliyor insanın, oyunculuklar desen harika sadece izleyin diyorum zaten ilerledikçe dizinin kalitesi hakkında aklınızda bir soru işareti kalmayacak.

ilk bölümlerde çok sıkılırsanız tavsiyem peş peşe bölümleri izlemeyin bayıyor insanı, 2şer 3er güne sıralayın yavaş yavaş, sindire sindire sıkılmadan izleyin.

Game of Thrones tek solukta 3 sezonu bitirir yeni sezonu beklemeye baslarsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri