Bir sorum olcaktı yardım lütfen!!!

• Kullanıcı YTCaglar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

YTCaglar

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba modemi geçişlerde resetlemek şartıyla 2 adsense üzerinden tek pc ile çalışmakta herhangi bir sakınca varmıdır? Bu soruyu sormamın sebebi her girişte olmasada 2inci adsenseye bağlı hesaplara giriş yaptığımda google tarafından doğrulama kodu isteniyor ama 1inci yani kendi adsense hesaplarıma girişte böyle bi problemim yok... Yardımlarınızı rica ediyorum.

Ayrı tarayıcılarla 3 adsense.hesabına giriş yapıyorum. Çerezleri temizlemiyorum. İp sabit ip. Herhangi bir sorun yaşamadım şükür. Tedbir olarak aynı tarayıcı ile giriş yapma. Hesaplarından biri kapatılırsa büyük ihtimalle diğerleri de kapatılır. Öyle bir tehlikesi var.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende 3 adsense kullaniyorm sikinti yok
S3 mini

Ayrı tarayıcılarla 3 adsense.hesabına giriş yapıyorum. Çerezleri temizlemiyorum. İp sabit ip. Herhangi bir sorun yaşamadım şükür. Tedbir olarak aynı tarayıcı ile giriş yapma. Hesaplarından biri kapatılırsa büyük ihtimalle diğerleri de kapatılır. Öyle bir tehlikesi var.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şahsi fikrime göre aynı ipten girmek sakıncalıdır.İp sabitse eğer farklı tarayıcılar kullanmanız fayda etmez.

konu başlıklarını forumun geneli tarafından içeriği anlaşılacak şekilde ve google tarafından index alacak şekilde düzenlersek daha iyi olur.bir daha ki sefere dikkat edelim ...

şuan tek adense kullanıyorum. ikinci adenseyede geçmek istiyorum fakat benimde aynı sıkıntım var. farklı tarıyıcılarda açmak mantıklı aslında. bende şöyle bir durum var google crom"da youtubeye girmiyor. ama dragonda giriyor. bunu nasıl oluyor onu çözemedim :confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri