bir sorum var beyler

• Kullanıcı YT1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

YT1

Kayıtlı Üye
arkadaşlar. birinden youtube kanalı alıcamda.adamın kullandığı mail adresi varmış.yani youtube kanalını onla açmış galiba.şöyle diyor adam 'mail adresimi vermeden ayarlayabilirsek bişiler ayarlayabiliriz' diyor. 'başka mail ekledim ama kullandığım maili silemedim' diyor bide.bunun varmıdır bi yolu.yani benim maile alma gibi bişey kanalı.

kendi soruyor, kendisi cevaplıyor.
yılın konusu olur herhalde :D

Sen neyin kafasını yaşıyorsun hocam :d harbi çok güldüm:D

aktarsan bile 15 gün sonra aktif olur yeni yönetici

olsun. onu biliyorum zaten. ama normal google+ profili var kanalın.sayfada açılmıyor galiba bu kanala şimdi dimi.adamın tek kanalıymış.mail adresini vermeden bana vermek istiyor.ille mail+kanal mı almak lazım bu durumda?

''bir sorunuz olursa yazında.facesi açık şuanda görüşüyoruz.sorarım''

bunu kime yazdin

Hocam siz kendiniz soruyosunuz kendiniz cevaplıyorsunuz.
Şaka falan mı yapıyorsunuz.Şu konuyu okurken gülesim geliyor ya :) :)

dikkat et dolandırmasın seni.5 milyon izlenimli kanalı neden satıyor kaç paraya satıyor.
konuda yılın olmasada ayın konusu olabilir :D

Adam kendı sorup kendı cevaplamamıs çocuk gıbı bırı bırsey yazınca ardından herkes baltalamaya calısıyor. Yılın konusu olurmusmus.

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

Adam kendı sorup kendı cevaplamamıs çocuk gıbı bırı bırsey yazınca ardından herkes baltalamaya calısıyor. Yılın konusu olurmusmus.

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

Herkes çocuk gibi birşey yazmıyor.Eğer birşey soracaksan forumda ,nette ilgili yerlerde ararsın.Ha aradığını bulamadın gelirsin burda konu açarsın.Bu sayede forum çöpe dönmez.Arkadaşın mesajlarına bir bak.Arka arkaya kaç tane mesaj var.Eğerki cevabını bulabiliyorsa konu açmasınada gerek yok bence.Boşunada millete muhalefet olma.Umarım anlatabilmişimdir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri