beyler bundan tam 1 ay önce r10da youtube alışverişim oldu kategori satışı ile ilgili 150 tlye satın aldım ilk hafta problem yok çok iyi ilgileniyor falan izlenmelerde yavaş yavaş geliyor satış yapan kişinin verdiği e-book ve anlatımı dışına çıkmadım 2.haftada ilk kanal ünleme düştü yanlış birşey yapmışımdır diye endişelenirken adama yazdım bir kaç gün sonra yeni kanal verdi sorunun ondan kaynaklı olduğunu söyledi bende üstelemedim yine devam ettim kanala dediği şekilde video yüklemeye daha sonra 1 hafta geçmeden o kanalda ünleme düştü bir bit yeniği olduğunu düşünmeye başladım sonra tekrar yazdım biraz sinirli olduğum için kaba davrandım tekrar kanal verdi.ben her hafta sizden kanal alıcam kanal ünleme düşücek ve her hafta bana yeni kanal verip aynı muhabbetimi yapacağım dedim ama yine iyimser yaklaştım olaya kanala girdim tekrar video yüklemeye başladım 1hafta yine geçmeden tekrar ünleme düştü(verdiği kategori dışında hiç bişey yüklemedim yöntemin dışınada çıkmadım ama ünleme düşmeden nerdeyse 5 6 video sorun çıkarttı ünleme düştü engel yedi vs. bende onları sildim problem olmasın diye).artık dahada sinirlendim kanal satışını yaparım daha ucuza dedim ve biraz ağır konuşarak yazdım.oda hakaretlerimden dolayı mahkemeye vereceğimi kanala spam yaptığımı vs. savundu.sonra kanıt gösterin dediğimde bilirsiniz hesaptayken video izlerseniz anasayfada ilgili videolar çıkıyor bende şarkı dinlemiştim bir çok şarkı çıkmış anasayfada bana onları sayıyor bu ne şu ne diye daha sonra tekrar özür diledim satışı zaten yapmayacağımı sinirden söylediğimi belirttim verdiğim paranın karşılığını alamıyorum iade yapın lütfen dedim şimdi skypeden engelledi cevapta vermiyor zaten
yani ben ona tee daha merhaba demeden önce satış işleminden önce ailevi sorunlar yaşadığımı ve aylık küçükte olsa masraflarımın karşılayacak bir iş aradığımdan bahsettim yani 150 tlyi bu yüzden yatırdım ben kötü bir niyette olup parayı cebe indirmeye çalışsaydım ilk veya ikinci kanalda yapardım
bir çözüm yolu arıyorum arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ben hakka girmek istemiyorum kategorisini ucuzdan satıp ama oda benim hakkımı yedi mecbur bırakıyor neredeyse yapmak istemediğim şeyler yapmak istemiyorum
yardımcı olursanız iyi olur
yani ben ona tee daha merhaba demeden önce satış işleminden önce ailevi sorunlar yaşadığımı ve aylık küçükte olsa masraflarımın karşılayacak bir iş aradığımdan bahsettim yani 150 tlyi bu yüzden yatırdım ben kötü bir niyette olup parayı cebe indirmeye çalışsaydım ilk veya ikinci kanalda yapardım
bir çözüm yolu arıyorum arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ben hakka girmek istemiyorum kategorisini ucuzdan satıp ama oda benim hakkımı yedi mecbur bırakıyor neredeyse yapmak istemediğim şeyler yapmak istemiyorum
yardımcı olursanız iyi olur