Bir süre yokum / hakkınızı helal edin

Hocam benimde amacım oydu, bir yandan dershane bir yandan yt ve özel üni. Ama anladımki özel üni çok farklı birşey, kılık kıyafetine kadar herşeyi değiştirmen lazım ( özel dershaneye gidiyorum yaşadım gördüm) + ders kalınca vereceğin kredi ücretleri var, karşına fırsatlar çıkınca değerlendiremiceksin hangi birine para yetişicek . özel ünide sefil olcağıma devletde kral olurum hesabı :)
Son 3-4 aydırda hiç para alamıyorum ytden bu ay lifedan bekliyordum hala yatmadı, 2 gün önce 18 kanal açtım aynı anda hepsi askıya alındı, bunlar bena işaret gibi geliyor, sanki Allah beni ytden uzaklaştırmak istiyor gibi
Bakalım 2-3 ayda birşey kaybetceğimi düşünmüyorum. Yedeklerimi aldım makinayı sildim. Ha olmadı bu sefer çok sağlam girerim spam Yt olsun web siteleri özgün yt olsun ama şansımı deniycem, yarın çocugumuz olcak iyi ortamlarda yetişsin felan filan

ayrıca yazan herkeze tşk ediyorum

hocam tam okuyamadım çok uzun ama, iyi bir özel ünide ingilizce işletme bölümü ortalama seviyede birisi olarak( ders anlamında ortalama, girişimcilik ve insan ilişkileri hat safhada :) ) hocalarla aram iyi ve şöyle diyeyim, bir hocam var adam FED de başkan asistanlığı yapmış. Başka bir hocam youtube ve twitter kapandığında onların davalarına bakan adam. Demek istediğim, gideceksen sana vizyon katabilecek yerlere git. Parasını, sefilliğini vs sini sallama. Her yerde her çeşit insan vardır unutma. Benim diyeceklerim bunlar. Hayırlısı olsun hakkında. ;)

Edit: Hakkım yoktur ama varsa da helal olsun ;)

hocam tam okuyamadım çok uzun ama, iyi bir özel ünide ingilizce işletme bölümü ortalama seviyede birisi olarak( ders anlamında ortalama, girişimcilik ve insan ilişkileri hat safhada :) ) hocalarla aram iyi ve şöyle diyeyim, bir hocam var adam FED de başkan asistanlığı yapmış. Başka bir hocam youtube ve twitter kapandığında onların davalarına bakan adam. Demek istediğim, gideceksen sana vizyon katabilecek yerlere git. Parasını, sefilliğini vs sini sallama. Her yerde her çeşit insan vardır unutma. Benim diyeceklerim bunlar. Hayırlısı olsun hakkında. ;)

Edit: Hakkım yoktur ama varsa da helal olsun ;)

hocam eskisi gibi kazansaydım gidebilirdim ama şu noktada bu karar en doğrusu çünkü ne o tarafı sağlamlaştırabiliyorum ne bu tarafı
fazla gaz vermeyin makina aldırtcaksınız yine bana :D

hocam eskisi gibi kazansaydım gidebilirdim ama şu noktada bu karar en doğrusu çünkü ne o tarafı sağlamlaştırabiliyorum ne bu tarafı
fazla gaz vermeyin makina aldırtcaksınız yine bana :D

youtube la ilgili gaz vermedim ki :) diyorum ki eğitime ve kendine harcadığın paraya acıma kardeşim. Babam kredi çekti ben burada okuyorum. Benim var yine yüksek bir borcum. Ama hayırlısıyla hepsi kapanır. İnan bana iyi bir yerde okuyunca çevren, vizyonun, bakış açın herşey iyi şekilde gelişiyor. Ben geçen bir arkadaşın üniversitesine gittim de orda anladım farkında olmadan ne çok şey öğrenmişiz diye. :)

yahu zaten yt dan bu sıralar eline geçen bir şey yokmuş.2 ay daha geçmesin işte git çalış.iki ay iki aydır.bir önceki geceden mi çalışıp sınava gireceksin hala takılıyorsun burada :D hatta söyleyelim sana temizinden sınava kadar bir ban atsınlar:D

youtube la ilgili gaz vermedim ki :) diyorum ki eğitime ve kendine harcadığın paraya acıma kardeşim. Babam kredi çekti ben burada okuyorum. Benim var yine yüksek bir borcum. Ama hayırlısıyla hepsi kapanır. İnan bana iyi bir yerde okuyunca çevren, vizyonun, bakış açın herşey iyi şekilde gelişiyor. Ben geçen bir arkadaşın üniversitesine gittim de orda anladım farkında olmadan ne çok şey öğrenmişiz diye. :)

bende baba sıkıntı geçen sene söyledim göndermedi, ha il dışına çıkmışım ha istanbulda %50 gitmişim ne fark eder dedim. otur oturdugun yere dedi.

---------- Spam Engelliyici 18:09 ---------- Önceki Mesaj 18:09 ----------

yahu zaten yt dan bu sıralar eline geçen bir şey yokmuş.2 ay daha geçmesin işte git çalış.iki ay iki aydır.bir önceki geceden mi çalışıp sınava gireceksin hala takılıyorsun burada :D hatta söyleyelim sana temizinden sınava kadar bir ban atsınlar:D

eyv abimde hemato nun üstü çizik görmek bana koyar :D

...........

Son düzenleme:
2 sene sonra burdayım beyler. herşey değişmiş. bakalım umarım kazanırım eskisi gibi :D

Ne yaptın hacettepe tıpı kazanıp gururlandırdın bizi inş :)

Hem youtube hem okul 2 koldan geliş hocam :)

Ne yaptın hacettepe tıpı kazanıp gururlandırdın bizi inş :)

bi haccettepe tıp kazanmadık ama tıpa yakın birşey :D iş sağlığı ve güvenliği; şöyleki lisans olduğu için herşeyden biraz bilmeye çalışıyoruz. bizimde amacımız can ve mal korumak :D

---------- Spam Engelliyici 22:47 ---------- Önceki Mesaj 22:46 ----------

Hem youtube hem okul 2 koldan geliş hocam :)

bakalım şimdi hazirana kadar 3-5 bişiler kazanırsam kanadaya staja gidicem

bi haccettepe tıp kazanmadık ama tıpa yakın birşey :D iş sağlığı ve güvenliği; şöyleki lisans olduğu için herşeyden biraz bilmeye çalışıyoruz. bizimde amacımız can ve mal korumak :D

---------- Spam Engelliyici 22:47 ---------- Önceki Mesaj 22:46 ----------

bakalım şimdi hazirana kadar 3-5 bişiler kazanırsam kanadaya staja gidicem

Aynı amaç için uğraşıyoruz demek ki de işler çok kesat

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri