- Web sitesi
- www.multicolornetwork.com
Hocam benimde amacım oydu, bir yandan dershane bir yandan yt ve özel üni. Ama anladımki özel üni çok farklı birşey, kılık kıyafetine kadar herşeyi değiştirmen lazım ( özel dershaneye gidiyorum yaşadım gördüm) + ders kalınca vereceğin kredi ücretleri var, karşına fırsatlar çıkınca değerlendiremiceksin hangi birine para yetişicek . özel ünide sefil olcağıma devletde kral olurum hesabı
Son 3-4 aydırda hiç para alamıyorum ytden bu ay lifedan bekliyordum hala yatmadı, 2 gün önce 18 kanal açtım aynı anda hepsi askıya alındı, bunlar bena işaret gibi geliyor, sanki Allah beni ytden uzaklaştırmak istiyor gibi
Bakalım 2-3 ayda birşey kaybetceğimi düşünmüyorum. Yedeklerimi aldım makinayı sildim. Ha olmadı bu sefer çok sağlam girerim spam Yt olsun web siteleri özgün yt olsun ama şansımı deniycem, yarın çocugumuz olcak iyi ortamlarda yetişsin felan filan
ayrıca yazan herkeze tşk ediyorum
hocam tam okuyamadım çok uzun ama, iyi bir özel ünide ingilizce işletme bölümü ortalama seviyede birisi olarak( ders anlamında ortalama, girişimcilik ve insan ilişkileri hat safhada
Edit: Hakkım yoktur ama varsa da helal olsun