Bir topluluk ihtarından hesap kapanır mı?

• Kullanıcı Err6r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Err6r

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar herkese iyi çalışmalar.
Kanallarımın 2 tanesi bugün kapandı topluluk ihlali yüzünden mail sayfasına girdim ve gönderilen topluluk ihtarı tek bir video için her iki kanalda da benim bildiğim tek topluluk ihtarında bişey olmuyo ikinci ihtarda 2 hafta boyunca hesaba giremiyorsunuz ve üçüncü ihtar geldiğinde kanal kapanıyor ve bunu yaşamıştım ama tek ihtarla bunun olması garip geldi. gelen mailleri tek tek kontrol ettim ve başka bi ihtar yada telif yok. bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa bilgilerini aklımızdaki soru işaretleri kalkar.
şimdiden teşekkürler.iyi çalışmalar.

hayır kapanmaz. 1 tane mailin gelmesine bakmayın. sana benzer bir durum bende yaşamıştım. 1 topluluk ihtarı maili geldi, şaşırmıştım tabi. sonra videoları paylaştığım twitter adresinden tüm videolarıma tek tek tıklayıp kontrol ettiğimde 3 videoma topluluk ihtarı geldiğini gördüm. bu şekilde kontrol edebilirsin sen de.

hocam bu biraz şans işi bence benimde ne zaman bir kanalıma topluluk ihtarı gelse kanal kapanıyor yada siliniyor youtube tarafından ama eğer hesabında 2-3 k arası çok fazla spam video yoksa birşey olacağını zannetmiyorum

hayır kapanmaz. 1 tane mailin gelmesine bakmayın. sana benzer bir durum bende yaşamıştım. 1 topluluk ihtarı maili geldi, şaşırmıştım tabi. sonra videoları paylaştığım twitter adresinden tüm videolarıma tek tek tıklayıp kontrol ettiğimde 3 videoma topluluk ihtarı geldiğini gördüm. bu şekilde kontrol edebilirsin sen de.

tek videoyu sebep göstermemesi gerekiyordu önce böyle bişey olduğunda her video belirtiliyordu. şimdi böyle olmaması şaşırttı beni çünkü millet kapatmak istediği kanalı şikayet ederek bir videosunu kapattırır diye düşündürüyor. dediğin şekilde kontrol edemem hocam herhangi bir sosyal ağa bağlamamıştım kanalı

tek videoyu sebep göstermemesi gerekiyordu önce böyle bişey olduğunda her video belirtiliyordu. şimdi böyle olmaması şaşırttı beni çünkü millet kapatmak istediği kanalı şikayet ederek bir videosunu kapattırır diye düşündürüyor. dediğin şekilde kontrol edemem hocam herhangi bir sosyal ağa bağlamamıştım kanalı
kanalının kategorisi neydi hocam ?

Biraz önce aynısı benim belgesel kanalının başına geldi dostum. Bir tek topluluk ihtarından sonra kanal silindi, telif hakkı vs almamıştı hiç.

kanalınızın bünyesi gerçekten topluluk ihlali gerektiriyorsa yani cinsel içerikli veya aşırı şiddet içerikli ise 1 topluluk ihtarında dahi kapanır. normal yollarla görmüşseniz ihtarı yani video arasında gözden kaçan bir sahne gibi o zaman 3 adet topluluk ihtarı görmeden kapatmıyorlar kanalı... şööle bişi daha var normal yollarla bir topluluk ihtarı aldık dielim 6 ay süresi var eğer bu 6 ay içerisinde bir daha topluluk ihtarı almazsanız aldığınız ihtarda geçersiz sayılıyor yani tamamen temizleniyor kanal...

kanalınızın bünyesi gerçekten topluluk ihlali gerektiriyorsa yani cinsel içerikli veya aşırı şiddet içerikli ise 1 topluluk ihtarında dahi kapanır. normal yollarla görmüşseniz ihtarı yani video arasında gözden kaçan bir sahne gibi o zaman 3 adet topluluk ihtarı görmeden kapatmıyorlar kanalı... şööle bişi daha var normal yollarla bir topluluk ihtarı aldık dielim 6 ay süresi var eğer bu 6 ay içerisinde bir daha topluluk ihtarı almazsanız aldığınız ihtarda geçersiz sayılıyor yani tamamen temizleniyor kanal...

Dostum bende enteresan ve alakasız şekilde kapandı. Yanii ihtar yaptığı videoda hiç bir ihtar unsuru bulunmamaktaydı. Sağlık olsun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri