Bir Türk Dünyaya Bedel (Google -Youtube) Dramı

• Kullanıcı serce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Eğlence & Viral İçerikler

serce

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar umarım keyifli güzel bol mizahlı sohbet olur :eek: :D

MY2jOk.png

https://vimeo.com/97012202

Konu başlığı daha dikkat çekiçi not gelirse değiştirelim :)

Adresini bulalımda basalım şunun evini rahat bıraksın bizi :D ne olacak sanki türklere biraz yardım etse :D

sen yenisin galiba. gece gece canın mı sıkıldı videoyu indir kes renderla :D vimeoya at yeni hesap aç ohoooo :D

vimeodanda para kazanabiliyormuyuz :D

yıllar sonra hesabı yenı açtım,para kazanma mezusu duydum detayını bilmiyorum

çok eski hesabım youtube bı kanal açıp upload etmek istemedim ne olur ne olmaz: :D

Heni Hazbay yakalamasın :D

Arkadaşlar bu elaman oradakilere sıkıyor Orada Reklam veren kurum kuruluş ve Youtube da iş Ortağı teklifi sunabilecekleri bir çok kişi var yüzde 0 geçiyor artık diyor Para kazanma Ünlem geçme olayını bahsediyor valla ben çatır çatır geçiyorum bunların yetkilerinin çok olduğunu düşünmüyorum ben açıkcası daha çok Youtube ağını Türkiye de tanıtma ve kullanıcı Youtuber ' olanlara tam güven verme gibi bir şey.. Daha tanımlısı pazarlama ben bunlara youube yaptığı yeniliklerde akıl danıştını sanmıyorum... Eğer öyleysede biz daha çok ekmek yeriz bu tekneden :D

Artı olarak bu programa bir tanıdığım TR de Rap Müzik Sanatçısı İş ortağı yayıncısı olarak davet edildi.. Size her türlü destek sunacağız diyerek güven vermişler telefon numaralarını vermişler çıkışta da Youtuber ' bireylere genel olarak tanıtım lansmanı gibi bir şekilde ilerlemiş bu konferans..

Arkadaşlar bu elaman oradakilere sıkıyor Orada Reklam veren kurum kuruluş ve Youtube da iş Ortağı teklifi sunabilecekleri bir çok kişi var yüzde 0 geçiyor artık diyor Para kazanma Ünlem geçme olayını bahsediyor valla ben çatır çatır geçiyorum bunların yetkilerinin çok olduğunu düşünmüyorum ben açıkcası daha çok Youtube ağını Türkiye de tanıtma ve kullanıcı Youtuber ' olanlara tam güven verme gibi bir şey.. Daha tanımlısı pazarlama ben bunlara youube yaptığı yeniliklerde akıl danıştını sanmıyorum... Eğer öyleysede biz daha çok ekmek yeriz bu tekneden :D

Artı olarak bu programa bir tanıdığım TR de Rap Müzik Sanatçısı İş ortağı yayıncısı olarak davet edildi.. Size her türlü destek sunacağız diyerek güven vermişler telefon numaralarını vermişler çıkışta da Youtuber ' bireylere genel olarak tanıtım lansmanı gibi bir şekilde ilerlemiş bu konferans..

Bunuda görmüşlerdir şimdi :(

hacı sen vimeo kasıyosun sanırım :) şu videoda daha büyük lokma var. cüneyt özdemir videosunu kopyalayan sözde fan elemanına verip veriştiriyor. ben başta fanım falan sandım diyor arkadaş videoların para kazanmasını açmış parayı gotürüyor diyor : (

Torpil geçmesi lazım türklere :D şunun ofise bir uğrayalım spamı anlatalım kesinlikle oda spamcı olur :cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri