Bir Türlü İzlenmiyor !!

Tera2525

Kayıtlı Üye
Merhabalar, bu işlerde yeni olduğumu anlamışsınızdır zaten forumda hangi konuyu okursam okuyayım videolar 10 izlenmeyi geçmiyor ve bu gidişle izlenmeyecek gibi yani bu işin püf noktası nedir ne yapmam lazım, açıklama yazıyorum etiket küçük resim hepsini yapıyorum izlenme gelmiyor !!!

spam çalış hocam bot al botun yoksa.gidipte vineymiş vs komedi videolarıyla ugrasma bi sektör bul onda ilerle tv show vs

Bu işin püf noktası izlenecek videoyu bulmandır onu biraz araştır attğın videoların yt de izlenme oranı yüksek olsun biraz birazda güncel

Daha herif 2 saat önce yüklemiş videoyu 10.000 izlenmiş hemen indirdim kanalıma çektim 9 izlenme aldı :(

O Herifin abone sayısıyla bağlantılıdır artı etiket fln.. hocam, açıklandığı gibi sabır,şans ve geniş çaplı araştırma çok izlenen sektörde çalışma.Biraz zaman alabilir sabırlı olun kanalı güncel tutmaya önem verin.:)

Adamda 1500 abone var, daha çok izlensin diye küçük resime karı kız resimleri ekliyorum yine fayda etmiyor :(
Birde şunu ekliyim adamın ilk videolarına baktım 10 izlenme -50 izlenme 60 videodan sonra her videosu min. 5000 izlenmiş yapan yapıyor :D

Adamda 1500 abone var, daha çok izlensin diye küçük resime karı kız resimleri ekliyorum yine fayda etmiyor :(
Birde şunu ekliyim adamın ilk videolarına baktım 10 izlenme -50 izlenme 60 videodan sonra her videosu min. 5000 izlenmiş yapan yapıyor :D

Yanıtın aslında bu yorumunda.

Zamanla işte her şey. :)

zamanla kardesim benim 1-2 hafta devamlı video atıpta patlama yapmamıs kanalım yok gunluk 10 video at her gun at acıklama etiket düzgun koy olur.

Her attıgın izlenecek diye bişey yok. Ben 2-3 ay önce yükleme yaptıgım kanallar günde 1-5tl arası bırakırken. Nisan 25den beri günde XXX tl bırakmaya başladı. Anlayacagın sen boş durma yükle bırak arada kontrol et telif dünya engeli felan vereni temizle yeni kanallarla yeni şeyler dene.

Kardeşim bende yenıyım ama bak Ciddi anlamda bir kac gunluk iş değil kazanların gunden gune artıyo bu işde en büyük sey sabırdır sabırlı ol yavas yavas gunluk kazanc artar botun yoksa bot al bı tane vıdyolarla ugrasmazsın bıde etıketler ozgun en cok aranan olur kazanırsın yanı ben botun parasını 4 gunde çıkardım yenıyım 1 hafta oldu tam :D inş sennkide olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri