Bir Ülkenin En Çok İzlenen Kategorisini Bulmak

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

flyx

Süper Moderatör
Alexa.com gibi sitelerde youtube'a en çok giren ülkeleri görebiliyoruz.. Peki youtube'da bir ülkenin en çok izlediği kategorileri bulmak mümkün mü?

Atıyorum Amerika
1. Komedi
2. Müzik
3. Eğlence
4. Haber

gibi...?

Böyle bir siteden haberi olan var mı arkadaşlar?

Arkadaşım oldu olacak herkes çalıştığı kategorileri de söylesin istersen :)
Bu forum balık tutmayı öğretiyor, bir de balığı tutup pişirip yedirmesini istemesek?

Bu forum balık tutmayı öğretiyor, bir de balığı tutup pişirip yedirmesini istemesek?

sen söylemek istemiyorsan olumsuz konuşup adamın moralini bozma bak altta bir arkadaş vermiş. senin tabirinle adam pişirip te vermiş. Buna biz yardımlaşma diyoruz.

sen söylemek istemiyorsan olumsuz konuşup adamın moralini bozma bak altta bir arkadaş vermiş. senin tabirinle adam pişirip te vermiş. Buna biz yardımlaşma diyoruz.

Arkadaşım youtube trends farklı birşeydir. Ülkelere ait show, dizi programlarını bulmak ise farklı birşey.

Arkadaşım youtube trends farklı birşeydir. Ülkelere ait show, dizi programlarını bulmak ise farklı birşey.

sadık hoca bir ülkenin hiti hemen hemen değişmez index te olan hit videolar ülkenin yapısını belirler. Örneğin amerikada komedi videoları trends te hep indexte japonyada siyasi videolar ve çizgi film tarzı videolar. Yani demem o ki trends biraz akıl yürütene fikir verebilir. ama biraz mantık yürütene

Alexa.com gibi sitelerde youtube'a en çok giren ülkeleri görebiliyoruz.. Peki youtube'da bir ülkenin en çok izlediği kategorileri bulmak mümkün mü?

Atıyorum Amerika
1. Komedi
2. Müzik
3. Eğlence
4. Haber

gibi...?

Böyle bir siteden haberi olan var mı arkadaşlar?

Bu bilgiyi herkez bilmez, Bilende kolay kolay söylemez hocam ama ben sana yardımcı olayım ;)

kaynak: Google Arama Trendleri

w1v9k1.gif

sürekli arastırmak lazım sürekli ben bi tane yabancı dizi buldum rekabette yok sadece o diziden günlük 20tl alıyorum. Ama onuda bulmak iiçin çokk uğrastım kafayı yicektim.

bu forumda kimse ile polemiğe girmem. sen bir şey öğretmek öğrenmek istemiyorsan facebookda oyun oyna kardeşim.

bu forum ne başlıklar ne konular gördü. bir bak benim 1klık mesajlarıma bakalım kime nasıl yardım etmişiz.

Güzel konu benimde işime yarıcak

Bu bilgiyi herkez bilmez, Bilende kolay kolay söylemez hocam ama ben sana yardımcı olayım ;)

kaynak: Google Arama Trendleri

w1v9k1.gif

evet hocam burayı biliyorumda. geçen bi arkadaş söylemişti forumdan hatırlamayamadım..

google adwords - siteler için
youtube anahtar kelime önerici aracı - youtube için

ben bunun gibi bir şey arıyorum ingilizce türkçe aradım ama böyle bir istatistik verilmiyor. yani kelime olarak değilde kategori bazlı arıyorum. olmadığını düşünüyorum ama bi ümit sorayım dedim :) belki bilen çıkar..

edit: forumda da vardı fakat burada biraz daha geniş anlatılmış..

balık pişirmeyi sevmeyip dışarıda pişirtip evde yiyen arkadaşlara yardımcı olalım.. :)

http://www.labnol.org/internet/most-popular-youtube-videos/18353/

evet hocam burayı biliyorumda. geçen bi arkadaş söylemişti forumdan hatırlamayamadım..

google adwords - siteler için
youtube anahtar kelime önerici aracı - youtube için

ben bunun gibi bir şey arıyorum ingilizce türkçe aradım ama böyle bir istatistik verilmiyor. yani kelime olarak değilde kategori bazlı arıyorum. olmadığını düşünüyorum ama bi ümit sorayım dedim :) belki bilen çıkar..

sen bana dünya genelinde xxxxxxx katagoride ençok izlenen videoları nasıl burum deseydin

adres bu
Popular on YouTube - Worldwide - YouTube

ülkelere göre en çok izlenen videoları nasıl bulurum deseydin

adres bu
https://www.youtube.com/trendsdashboard

ençok izlenen ve üyesi olan kanallar deseydin

adres bu
YouTube

birkaç daha kullandığım site vardı aklıma gelirse onlarıda yazarım :)

Yeni başlayanlar için yol gösterici bir konu olmuş.Paylaşımda bulunanlara teşekkürler...

her kategori her ülkede izlenir yeter ki herkes kendine calışmak için en uygun kategoriyi bulsun..

sen bana dünya genelinde xxxxxxx katagoride ençok izlenen videoları nasıl burum deseydin

adres bu
Popular on YouTube - Worldwide - YouTube

ülkelere göre en çok izlenen videoları nasıl bulurum deseydin

adres bu
https://www.youtube.com/trendsdashboard

ençok izlenen ve üyesi olan kanallar deseydin

adres bu
YouTube

birkaç daha kullandığım site vardı aklıma gelirse onlarıda yazarım :)

aslında öyle değildi hocam bulamayacağım diye düşünüp öyle buldum. teşekkrler seninkiler daha ayrıntılı..

her kategori her ülkede izlenir yeter ki herkes kendine calışmak için en uygun kategoriyi bulsun..

aslında doğru söylüyorsun :)

bu forumda kimse ile polemiğe girmem. sen bir şey öğretmek öğrenmek istemiyorsan facebookda oyun oyna kardeşim.

bu forum ne başlıklar ne konular gördü. bir bak benim 1klık mesajlarıma bakalım kime nasıl yardım etmişiz.

Kardeşim ben de polemiğe girmek istemiyorum. Benim demek istediğimi anlayan anlamıştır umarım.
IMDB denedin mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri