bir video yükledim 30dkdır inceleniyor.

• Kullanıcı adlys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

adlys

Kayıtlı Üye

inşallah o yeşil doları görürüm.

inşallah o yeşil doları görürüm.

genelde bug olusuyor sükür daha basima gelmedi ama gelenleri biliyorum.

Tag, Aciklama herseyi sil Title en üst bölümüne sadece "a" yaz kayit et tabi ilk önce dolar isaretini kaldir... sonra bu dediklerimi yap...

sadece "a" yazip kayit ettikten sonra dolar isaretini tekrar yakmaya dene... bakalim olacakmi... yüzde 80% bu yöntemle calisti... bekliyorum

askerıyede mantık yok derler asıl youda yok :D önden gıdenın burnuna vuruyor ünlemi arkadan gidenın g.... vuruyor toplulugu haydı gıt ondan sonra :D

genelde bug olusuyor sükür daha basima gelmedi ama gelenleri biliyorum.

Tag, Aciklama herseyi sil Title en üst bölümüne sadece "a" yaz kayit et tabi ilk önce dolar isaretini kaldir... sonra bu dediklerimi yap...

sadece "a" yazip kayit ettikten sonra dolar isaretini tekrar yakmaya dene... bakalim olacakmi... yüzde 80% bu yöntemle calisti... bekliyorum

oldu hocam teşekkürler :)

tabi dolar yerine ünlem çıktı ama olsun :D :D sonuçta işe yaradı.

konu açın isterseniz yol gösterin yeni başlayanlara :)

30 dk inceleniyorda kalıyorsa (işlenme dışında) bil ki ünlem geliyor.

cidden bu işleniyor olayını süre bazında azaltmanın bi yolu var mı acaba. bi arkadaş dolar demiş ama tam olarak anlayamadım maalesef. haricen yüklediğim 1,5-2 saatlik videolar en az 20-30 dk işleniyorda kalıyor.

cidden bu işleniyor olayını süre bazında azaltmanın bi yolu var mı acaba. bi arkadaş dolar demiş ama tam olarak anlayamadım maalesef. haricen yüklediğim 1,5-2 saatlik videolar en az 20-30 dk işleniyorda kalıyor.

Iste sitede bug olusuyor özgün videolarda dahi arada olusuyor bu... YouTube'da olusan bir hata...

yukarda anlattigim yöntemi yaparsaniz yüzde 80% halolur eger bu yöntem ise yaramaz ise diger yöntemler var

Iste sitede bug olusuyor özgün videolarda dahi arada olusuyor bu... YouTube'da olusan bir hata...

yukarda anlattigim yöntemi yaparsaniz yüzde 80% halolur eger bu yöntem ise yaramaz ise diger yöntemler var

yani hocam ben %95 muzdaribiyim aslında. hani %95 e kadar bi şekilde çıkıyor sıkıntı yok ama orada takıldı mı 10-15 dk geçmiyor, o raddeye gelene dek de bi 10 dk geçiyor zaten. sen;%95 te takıldığı zaman mı bu yöntemi uygulayın diyorsun yoksa farklı bi şey de ben mi vakıf olamadım duruma

yani hocam ben %95 muzdaribiyim aslında. hani %95 e kadar bi şekilde çıkıyor sıkıntı yok ama orada takıldı mı 10-15 dk geçmiyor, o raddeye gelene dek de bi 10 dk geçiyor zaten. sen;%95 te takıldığı zaman mı bu yöntemi uygulayın diyorsun yoksa farklı bi şey de ben mi vakıf olamadım duruma

Siz video'yu yüklemedemi sorun yasiyorsunuz yoksa "inceleniyor" isareti yani dolar isareti yakamamaktami sorun yasiyorsunuz?

Simdi bu yaziyi okuyunca benim kafam karisti

Siz video'yu yüklemedemi sorun yasiyorsunuz yoksa "inceleniyor" isareti yani dolar isareti yakamamaktami sorun yasiyorsunuz?

Simdi bu yaziyi okuyunca benim kafam karisti

şimdi bu mesajı okuyunca da tekrar başlığı kontrol etme ihtiyacı hissettim. işleniyor okumuşum :D inceleniyor problemim yok şükür, ben işleniyordan bahsediyodum hep :D

haricen inceleniyor meselesinde bi uyarıda bulunmak isterim. şayet inceleniyor olayı ( ? ) 10 dk dan fazla sürerse o videoyu silin atın derim. çünkü para kazanmaların toplu gidişinde büyük rol oynar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri