Bir Video Yüklemeyi Düşünüyorum,Video Patlar Mı ?

Hmzslymn

Kayıtlı Üye
Öncelikle Merhaba, yeni bir video yüklemeyi düşünüyorum (izinsiz) video benim değil kuzenimin iş yerinin güvenlik kameralarından çekik sorsam izin vermicek ama neyse video CİN ile alakalı yüklemekte kararsız kaldım.

Yüklersem Acaba Video Patlar Mı ? 1,000-2,000 görüntülenme gelecekse hiç yayınlamıyım.

Yüklediğimce üç harfliler bana musallat olmasın :confused: :D

Video İle İlgili :
Sizce Yükliyim Mi ? videoda araba saatlerce bir yerde duruyor sabah ezanından 30-40 dk sonra araba ilerlemeye başlıyor ve duvara çarpıyor :D

VİDEO :

http://www.youtube.com/watch?v=RyF4SW1zzlo

Öncelikle Merhaba, yeni bir video yüklemeyi düşünüyorum (izinsiz) video benim değil kuzenimin iş yerinin güvenlik kameralarından çekik sorsam izin vermicek ama neyse video CİN ile alakalı yüklemekte kararsız kaldım.

Yüklersem Acaba Video Patlar Mı ? 1,000-2,000 görüntülenme gelecekse hiç yayınlamıyım.

Video İle İlgili :
Sizce Yükliyim Mi ? videoda araba saatlerce bir yerde duruyor sabah ezanından 30-40 dk sonra araba ilerlemeye başlıyor ve duvara çarpıyor :D

patlar hocam yükleyin :D

cinlerin musallat olduğu araba başlığı altında paylaşabilirsin ;)

Video İle İlgili :

rüzgar varmı ortamda sabah. Benimde başıma geldi el freni çekilmeden araç bırakılmış rüzgarda araba hareket etmeye başladı

cin ile alakası ne olsun kardeşim araba boşa gelmiştir kaymıştır aşşağı :D ama cinli falan başlık koyarsan çok ilgi çeker tabikide redditte falan paylaşabilirsin intronu logonu basıp liveleak vs sitelerde..

Kuzenimin iş yerinin önünde ne ipi :D

---------- Mesaj saat 12:27:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:26:14 civarında gönderildi. ----------

cin ile alakası ne olsun kardeşim araba boşa gelmiştir kaymıştır aşşağı :D ama cinli falan başlık koyarsan çok ilgi çeker tabikide redditte falan paylaşabilirsin intronu logonu basıp liveleak vs sitelerde..

Hayır rüzgar olamaz etrafında bina var öyle açık yerde değil
Ve yokuş yukarıya doğru araba yukarıya doğru parkedilmiş sağa doğru gidiyor duvara çarpıyor

---------- Mesaj saat 12:29:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:27:25 civarında gönderildi. ----------

cinlerin musallat olduğu araba başlığı altında paylaşabilirsin ;)

İngilizce paylaşıcam TBM daha iyi olur :)

sen yükleme onu boşver cinler falan musallat olur mazallah sen ver bana ben senin yerine yükleyeyim

bu cinlerin pek hoşuna gitmeyebilir kardeş:D

Sana cinler musallat olur sen bana ver ben yükleyeyim

Videoyu bekliyorum merakla. buraya da koy :D ya da link at bana hacı çok merak ettim şimdi :D

Koyucam Buraya Merak Etme ;)

----------------
Beyler yeni kanal açıcam orda paylaşıcam kanal adı,logo,logoya video ekleme programı

Bunlara ihtiyacım var nasıl yapıcam bilgi verirseniz sevinirim :)

Koyucam Buraya Merak Etme ;)

----------------
Beyler yeni kanal açıcam orda paylaşıcam kanal adı,logo,logoya video ekleme programı

Bunlara ihtiyacım var nasıl yapıcam bilgi verirseniz sevinirim :)

Siz zahmet etmeyin kanalınıza videolarıda yüklesin buradaki arkadaşlar biraz araştırmacı olmanızı öneriyorum herşeyi ytapara'dan beklemeyin ;)

Ayyaşın tekidir o cinlere nasıl bağladın. :D
Ama pazarlamayı iyi yaparsan eti cin fotoğrafı ile de iyi izlenme alabilirsin. :)

Logoya video ekleme de iyiymiş :D
Satılık +8 beyin.

yerinde olsam türkçe ingilizce fransızca ve rusça olarak 4 ayrı kanalda ve 4 ayrı dilde yayınlarım

yerinde olsam türkçe ingilizce fransızca ve rusça olarak 4 ayrı kanalda ve 4 ayrı dilde yayınlarım

Fikir Icin Tesekkurler :)

---------- Mesaj saat 14:14:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:33:54 civarında gönderildi. ----------

Redditte iyi izlenim gelir mi sence :confused:

Videoyu çok merak ettim gerçekten. Ama başlarda buraya koyma sakın bakın videoma falan diye. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri