Bir Video Yüklemeyi Düşünüyorum,Video Patlar Mı ?

Öncelikle Merhaba, yeni bir video yüklemeyi düşünüyorum (izinsiz) video benim değil kuzenimin iş yerinin güvenlik kameralarından çekik sorsam izin vermicek ama neyse video CİN ile alakalı yüklemekte kararsız kaldım.

Yüklersem Acaba Video Patlar Mı ? 1,000-2,000 görüntülenme gelecekse hiç yayınlamıyım.

Yüklediğimce üç harfliler bana musallat olmasın :confused: :D

Video İle İlgili :
Sizce Yükliyim Mi ? videoda araba saatlerce bir yerde duruyor sabah ezanından 30-40 dk sonra araba ilerlemeye başlıyor ve duvara çarpıyor :D

Düzenleme :
Beyler yeni kanal açıcam orda paylaşıcam kanal adı,logo,logoya video ekleme programı

Bunlara ihtiyacım var nasıl yapıcam bilgi verirseniz sevinirim

Diyelim ki videonuz patladı. Ancak bu sefer de arkadaşınızı zora sokabilme ihtimaliniz var. bunu bir de habere verirlerse o zaman videoyu gören iş yeri sahipleri bunun kimin tarafından çıkarıldığını araştırabilirler. İzinsiz bilgi sızdırmaktır çünkü bu.

O nasıl güvenlik kamerası yaklaşıyor falan

Öncelikle Merhaba, yeni bir video yüklemeyi düşünüyorum (izinsiz) video benim değil kuzenimin iş yerinin güvenlik kameralarından çekik sorsam izin vermicek ama neyse video CİN ile alakalı yüklemekte kararsız kaldım.

Yüklersem Acaba Video Patlar Mı ? 1,000-2,000 görüntülenme gelecekse hiç yayınlamıyım.

Yüklediğimce üç harfliler bana musallat olmasın :confused: :D

Video İle İlgili :
Sizce Yükliyim Mi ? videoda araba saatlerce bir yerde duruyor sabah ezanından 30-40 dk sonra araba ilerlemeye başlıyor ve duvara çarpıyor :D

VİDEO :

Ghosts are pushing the car ! - YouTube

Valla daha patlamamışken hemen yüklüyorum :D :D :D :P

Eyvallah kardeşim. Yabancılar sever bu tür videoları patlayabilir bi kaç kanala koy yanlız şöyle fiziki açıdan baktığımızda, Araba boşta unutulmuş muhtemelen, yolda eğim var, ve direksiyon eğim tarafında bırakıldığı için araba serbestçe hareket edebiliyor, hareket etmeye başlama vaktine kadar diğer arabanın direnciyle duruyor, ama bi noktadan sonra diğer arabayı ittirerek sağa doğru ivmeleniyor. Zaten diğer arabanında geriye doğru çapraz ufak ufak gittiği görülebiliyor :) Ama ilk izleyince bi ürkütücülüğü var.

---------- Mesaj saat 02:19:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:18:07 civarında gönderildi. ----------

Birde bence güvenlik kamerası değil, arabanın harkeet ettiğini gören biri kameraya almış, ilk cümlemdeki direnc kısmını çıkarıyorum :) bidaha baktım arabayla alakası yokken harekete başlıyor. Halbuki direksiyonu diğer tarafa çevrili bıraksa bunlar olmayacak :D

Acayip video harbiden ama logo cok kotu oyle.

Bence aracta kadin surucu var :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri