Bir videoyu Para kazanmaya Kapatma

apostraf

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

1. Konu: TRT'ye ait olup TRT tarafından eşleşen 3. taraf uyarısı alan videolarım la aynı olan ama henüz uyarı almamış ve Aktif Para kazanan videolarımın tümünün (600 kadar) para kazanmasını ben kendim yeşil doalr işaretini tıklayarak KAPATTIM o videoların şimdiye kadar kazandırdıkları bana ödenir mi?

2. Konu: TRT'nin 3. taraf gönderdiği güne kadar para kazanan videoların parası ödenir mi?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar yukarı çıkarıyorum cevap gelirse iyi olur

halen cevap yok sanırım kimse bilmiyor yada böyle bir şeyle kimse karşılaşmadı

partner kanalımda dünya geneli ve 3. taraf aldığım videolarda o ana kadar kazandığım paraları aldım.

Merhaba arkadaşlar

1. Konu: TRT'ye ait olup TRT tarafından eşleşen 3. taraf uyarısı alan videolarım la aynı olan ama henüz uyarı almamış ve Aktif Para kazanan videolarımın tümünün (600 kadar) para kazanmasını ben kendim yeşil doalr işaretini tıklayarak KAPATTIM o videoların şimdiye kadar kazandırdıkları bana ödenir mi?

2. Konu: TRT'nin 3. taraf gönderdiği güne kadar para kazanan videoların parası ödenir mi?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

1. Hayır

2. Evet

tuhaftır partnerde eşleşen vermeyen filmi adsenseli kanala alınca eşleşen veriyor.
hatta bir kanalımda filmin orjinal haline işlem yapmadı ama yt un video düzenleyicisinden ekrana yazı yazınca film eşleşen yedi...
bir başka film de partnerde temiz adsense de dünya engeli yedi...
resmen adsenseli kanalları 2.sınıftan sayıyor...

Eşleşen gelene kadar kazanılan parayı alırsınız, eşleşen geldikten sonraki kazançlar TRT'ye gider.
Ayrıca siz eşleşen geldiğinde para kazanmayı kapatsanız bile videolarda reklam çıkmaya devam eder ve bu kazançlar TRT'ye gider.

Re: Cevap: Bir videoyu Para kazanmaya Kapatma

Eşleşen gelene kadar kazanılan parayı alırsınız, eşleşen geldikten sonraki kazançlar TRT'ye gider.
Ayrıca siz eşleşen geldiğinde para kazanmayı kapatsanız bile videolarda reklam çıkmaya devam eder ve bu kazançlar TRT'ye gider.

ben onu biliyorum benim merak ettiğim aktif para kazanan videoların para kazanmasını kapatırsam yani ben kapatırsam o videonun o ana kadarki parasını alırmıyım

Dunya engellemesi yollamamis her kanal bu isten para kazanmak istiyor demektir. Cunku hak sahiplerine verilen cms te 3 secenek vardir. Fakat TRT bunlardan videolarin yayinlanmasina izin veriyoruz fakat kazanilan reklam gelirlerini almak istiyoruz secenegini uyguluyor.

Eminim ki hicbir tv kanali yonetimi bu seceegi bilmiyor. TRT devlet kanali . Yani bizim vergilerimiz ile yapilandirmasini surduren bir kurulus. Daha once bu islerden sorumlu birisi degil de yonetimden birine ulasip ona bu konuyu anlatacagimi TRT nin buradan bir gelir elde edip etmedigini soracaktim. (Kaideye alirlar almazlar o kadarini onlar bilir)

Ben acikcasi 3. taraf verdigi halde telif vermeyen(veya dunya engeli vermeyen) her kanalin calisanlari tarafindan somuruldugune inaniyorum.(CMS kim kontrol ediyor ise) Yaniliyor da olabilirim . Zaman ne gosterecek bakalim.

Re: Cevap: Bir videoyu Para kazanmaya Kapatma

Dunya engellemesi yollamamis her kanal bu isten para kazanmak istiyor demektir. Cunku hak sahiplerine verilen cms te 3 secenek vardir. Fakat TRT bunlardan videolarin yayinlanmasina izin veriyoruz fakat kazanilan reklam gelirlerini almak istiyoruz secenegini uyguluyor.

Eminim ki hicbir tv kanali yonetimi bu seceegi bilmiyor. TRT devlet kanali . Yani bizim vergilerimiz ile yapilandirmasini surduren bir kurulus. Daha once bu islerden sorumlu birisi degil de yonetimden birine ulasip ona bu konuyu anlatacagimi TRT nin buradan bir gelir elde edip etmedigini soracaktim. (Kaideye alirlar almazlar o kadarini onlar bilir)

Ben acikcasi 3. taraf verdigi halde telif vermeyen(veya dunya engeli vermeyen) her kanalin calisanlari tarafindan somuruldugune inaniyorum.(CMS kim kontrol ediyor ise) Yaniliyor da olabilirim . Zaman ne gosterecek bakalim.

Bu konu benimde aklıma geldi bende inanmıyorum koca kanal Youtube parasıan mı göz dikecek diye araştırmakta fayda var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri