Bir yanda özgün kanal diğer yanda karanlık işler!

weberesice

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Başlık biraz tuhaf oldu ama durumu başka türlü cümleye dökemedim :)

Forumumuzdaki üstadlara sormak istediğim şudur; Bir yanda tüm Youtube topluluk kurallarına uyan adsense'e bağlı özgün içerikli kanalım varken, öte yandan, çerezleri silerek, modeme reset atarak ve mac değişerek kullandığım herhangi bir adsense'e bağlı olmayan, ve başka telefon numaralarıyla onaylanmış bir hesap ile topluluk kurallarını ihlal edersem; kuralları ihlal ettiğim ve muhtemelen kapanacak olan bu kanal özgün kanalıma bir zarar verir mi?

Bu konu beni çok rahatsız ediyor. Merak eden arkadaşlar için bunu sorma sebebimi de açıklayayım, bir kaç aylık bir özgün kanalım var ancak türkçe içerikli olduğu için şuan sadece 300TL civarı kazandırıyor. Ancak ben 2 yıldır geçimimi PPD işi ile sağlıyorum ve özgün kanalım bana tatminkar rakamlar kazandırana kadar da PPD işine devam etmeliyim. Ama PPD işinde SPAM çalışmıyorum kesinlikle, günde en fazla 2-3 video yüklerim o iş için.

İlk akla VDS geliyor ama VDS konusunda hiç tecrübem yok ve sanırım fiyatları da ilk etap için epey yüksek 100-200 şuan VDS'ye veremiyorum.

Çerezler sıkıntı çıkarabilir. Daha önce yaşamadım ama dikkat etmek lazım. Sen yinede özgün kanalını partner falan yap garantiye al..

Çerezler sıkıntı çıkarabilir. Daha önce yaşamadım ama dikkat etmek lazım. Sen yinede özgün kanalını partner falan yap garantiye al..

Partner networklere girmek istemiyorum şuan, zaten fazla kazanmıyoruz bir de kesinti konusu. Youtube da partner olarak kabul etmedi beni şuan.

Çerezleri siliyorum zaten ve PPD işini farklı tarayıcıdan yapıyorum. Yine de sorun yaratır mı acaba

Ppd nedir hocam ? Bence özgün proje için; bir netbook + wın al 1gblik falan yada telefondan bağla. Tertemiz kafan rahat olsun hiç riske girme. acer one falan vardı 400-500 e bulabilirsin.

Ppd nedir hocam ? Bence özgün proje için; bir netbook + wın al 1gblik falan yada telefondan bağla. Tertemiz kafan rahat olsun hiç riske girme. acer one falan vardı 400-500 e bulabilirsin.

Önerin için teşekkürker kardeşim. Olabilir. Ama onun yerine PPD için VDS alıp özgünü kendi laptopumdan devam ettirsem ekonomik olarak daha mantıklı olmaz mı? Tek VDS'den PPD işini yürütemezmiyim acaba?

Bu arada PPD için bakabilirsin: http://www.ytpara.com/farkli-kazanc-yollari/45716-ppd-ve-cpa-ile-online-kazanc-methodu.html

Merhaba arkadaşlar,

Başlık biraz tuhaf oldu ama durumu başka türlü cümleye dökemedim :)

Forumumuzdaki üstadlara sormak istediğim şudur; Bir yanda tüm Youtube topluluk kurallarına uyan adsense'e bağlı özgün içerikli kanalım varken, öte yandan, çerezleri silerek, modeme reset atarak ve mac değişerek kullandığım herhangi bir adsense'e bağlı olmayan, ve başka telefon numaralarıyla onaylanmış bir hesap ile topluluk kurallarını ihlal edersem; kuralları ihlal ettiğim ve muhtemelen kapanacak olan bu kanal özgün kanalıma bir zarar verir mi?

Bu konu beni çok rahatsız ediyor. Merak eden arkadaşlar için bunu sorma sebebimi de açıklayayım, bir kaç aylık bir özgün kanalım var ancak türkçe içerikli olduğu için şuan sadece 300TL civarı kazandırıyor. Ancak ben 2 yıldır geçimimi PPD işi ile sağlıyorum ve özgün kanalım bana tatminkar rakamlar kazandırana kadar da PPD işine devam etmeliyim. Ama PPD işinde SPAM çalışmıyorum kesinlikle, günde en fazla 2-3 video yüklerim o iş için.

İlk akla VDS geliyor ama VDS konusunda hiç tecrübem yok ve sanırım fiyatları da ilk etap için epey yüksek 100-200 şuan VDS'ye veremiyorum.

Özgünü kendi pcnden hallet KARANLIK İŞLERİ vds [emoji4]

Özgünü kendi pcnden hallet KARANLIK İŞLERİ vds [emoji4]

Başka çözüm kalmazsa onu deneyeceğim kardeşim :)

Yani konuda belirttiğim gibi, modeme reset atarak, farklı tarayıcıdan, mac değişerek falan kullan bi sıkıntı olmaz, cevabı daha çok gelirse o şekilde devam ederim. Hem ekonomik hem de kullanım olarak pek ısınamadım vds konusuna :confused:

Son düzenleme:
Başka çözüm kalmazsa onu deneyeceğim kardeşim :)

Yani konuda belirttiğim gibi, modeme reset atarak, farklı tarayıcıdan, mac değişerek falan kullan bi sıkıntı olmaz, cevabı adha çok gelirse o şekilde devam ederim. Hem ekonomik hem de kullanım olarak pek ısınamadım vds konusuna :confused:

Kardeş vds 20liraya kullanıyorum ben işimi de görüyor [emoji1]

Kardeş vds 20liraya kullanıyorum ben işimi de görüyor [emoji1]

Kardeş benim baktıklarım 100-200 TL civarı idi :D Senin kullandığın VDS hangisi, istersen mesaj da atabilirsin bir inceleyeyim. Bir de misal 15-20 tane hesaba giriş yapsam aynı vds den sorun olur mu ve VDS'de modeme reset atma şansımız varmı

Kardeş benim baktıklarım 100-200 TL civarı idi :D Senin kullandığın VDS hangisi, istersen mesaj da atabilirsin bir inceleyeyim. Bir de misal 15-20 tane hesaba giriş yapsam aynı vds den sorun olur mu ve VDS'de modeme reset atma şansımız varmı

Oztkn_1 ekle skypeden konuşalım kardeşim [emoji4]

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri