AntiBiyotiK
Yasaklanmış
selam arkadaşlar..
arkadaşlar ne hediye edicem diye Kendime sorarken , kime ne lazım bilemediğimden bende konu altına katılıyorum + NEY İSTEDİĞİNİZİ yazarsanız bende çok daha verimli bir yardım etmiş olurum diye düşündüm. hediye kazanan sayısını isteklerin maddi ve maneviyatına göre yüksek tutmayı hedefliyorum. istekleriniz seviyeli ve abartısız olursa yardımcı olmayı cani gönülden isterim Bol şanslar...
çekiliş yılbaşı gecesi 2015 girdiğimiz andan itibaren biticektir. lütfen isteginizi yazın çünkü genel birşey dagıtmıyorum.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
selam arkadaşlar çekilişimle alakalı gerekenleri bu ay içinde yapıcam saglık sorunlarından bakamadım kusura bakmayın yorumları tek tek inceledikden sonra yapabiliceklerimi listeleyip isimlerini buraya eklicem yanlarınada istediklerini , ve yaptıklarımı yazıcam hayırlı akşamlar.
Sözümüzü tutabildiklerimi yavaş yavaş ekliyorum kusura bakmayın gecikme için.
arkadaşlar ne hediye edicem diye Kendime sorarken , kime ne lazım bilemediğimden bende konu altına katılıyorum + NEY İSTEDİĞİNİZİ yazarsanız bende çok daha verimli bir yardım etmiş olurum diye düşündüm. hediye kazanan sayısını isteklerin maddi ve maneviyatına göre yüksek tutmayı hedefliyorum. istekleriniz seviyeli ve abartısız olursa yardımcı olmayı cani gönülden isterim Bol şanslar...
çekiliş yılbaşı gecesi 2015 girdiğimiz andan itibaren biticektir. lütfen isteginizi yazın çünkü genel birşey dagıtmıyorum.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Katılıyorum - İstediğim :Özgün kanalım için küçük bir yardım yapmanızı isterim çıkarsam şayet ki
Dipnot : Artık çekilişin ne olduğuna bakmıyorum direk katılıyorum yazıyorum![]()
![]()
Yeni Not : Arkadaştan özgün kanalım için yardım istemiştim arkadaş sagolsun kanalımla ilgili index aldırmayı ve kanalımdaki videoları doğal yoldan izlettirme ve kanalımı yükseltme teknikleri verdi.
Karşılıklı içerik takası
Bence mantıklı
Edit:
Karşılık beklemeden katagori ve içerik aldım kendisinden.
Çok teşekkür ederim, kendisine
katılıyorum, 3 saatiniz![]()
yanlış anlaşılmasın 3 saatte sorabildiğim ve cevaplayabildiğiniz herşey
Arkadaştan 3 saatlik bilgi ve yardım istedim , bana 3 saatlik değil 1 haftalık program , yöntem , kategori çalışmayı ispatlı olarak gösterdi ve gösterecek.
Sözünün eri ve paylaşım konusunda bir abiden farksız, samimiyeti bile yeter çok sağolsun sayesinde Ali51 de akar artık inşallah![]()
katılıyorum kanal olabilir
Edit: Vay be bana çıkacağına ihtimal vermezken bana da çıkmış arkadaş saolsun içinde video olan güzel sağlam bi kanal vermiş teşekkür ederim
vds ve kategori için çok çok tşk ediyorum @AntiBiyotiK
1 tane onaysız istemistim bugun bana 3 tane onaylı kanal yollamıs![]()
selam arkadaşlar çekilişimle alakalı gerekenleri bu ay içinde yapıcam saglık sorunlarından bakamadım kusura bakmayın yorumları tek tek inceledikden sonra yapabiliceklerimi listeleyip isimlerini buraya eklicem yanlarınada istediklerini , ve yaptıklarımı yazıcam hayırlı akşamlar.
Sözümüzü tutabildiklerimi yavaş yavaş ekliyorum kusura bakmayın gecikme için.
Son düzenleme: