Bir Youtube Dolandırıcısı Ve Umut Taciri Nasıl Olunur (Bir Türkten How To Videosu)

ahaha senaryoya bak, çırpındıkça batıyorsun :) senin gibiler banlanmalı bu forumdan, insanların iyi duygularını sömürmek çok adi bir şey farkında mısın? diyecek laf bulamıyorum böyle kazandığın para hayretmez, hastane parası olur.

defalarca report ettim. adminler görev başına haydi! ben böylelerinin olduğu forumda olmak istemezdim.

ahaha senaryoya bak, çırpındıkça batıyorsun :) senin gibiler banlanmalı bu forumdan, insanların iyi duygularını sömürmek çok adi bir şey farkında mısın? diyecek laf bulamıyorum böyle kazandığın para hayretmez, hastane parası olur.

senaryomu işte amatör olduğunuz bu kadar belli böyle bonzai muhabbetleri komik videolar filan hep inci caps sahibinin ve yandaşcılarının işi bi araştır örnek olarak mua yı araştır orndan sonra kan benim damar benim muhabbetini araştır hem ben yapsam dediğim gibi neden buraya yorum atarak dikkati üstüme çekim neden böyle bir yazı yazıyorsun bana yaptığın ayıp ve saygısızlık ben 1 senedir dizi ile uğraşıyorum zamanında kitap yapıp sattım herkez memnun benim işim dizi ben bu işlerle uğraşmam hem diyorsun hastane parası olur :D

sen başkasının videosunu atıyorsun ben başkasının videosunu atıyorum farkı ne bunlardan özgün birşeyler paylaşdıgım sürece bu insanlardan farkımız yok bu lafımda sondur isterseniz forumdan banlanın bir yanlışım yok bu zamana kadar ve olmadı olmayacak bunu herkeze söylim hadi hayırlı işler...

diyecek laf yokki. Bunu yapan adam her türlü hırsızlığıda yapar edepsizliğide yapar. ölünün üzerinden para kazanmaya çalışan bir insan bu seviyesiz aklını , özgün proje üretmekte harcasa eminim daha iyi yerlerde olurdu. Kazandığı o para boğazında kalır inşallah. yazıyı kaldırdığına göre içimizden birisi. Birinin ona edep ve terbiye vermesi , haram paranın yaramadığını söylemesi lazım.

senaryomu işte amatör olduğunuz bu kadar belli böyle bonzai muhabbetleri komik videolar filan hep inci caps sahibinin ve yandaşcılarının işi bi araştır örnek olarak mua yı araştır orndan sonra kan benim damar benim muhabbetini araştır hem ben yapsam dediğim gibi neden buraya yorum atarak dikkati üstüme çekim neden böyle bir yazı yazıyorsun bana yaptığın ayıp ve saygısızlık ben 1 senedir dizi ile uğraşıyorum zamanında kitap yapıp sattım herkez memnun benim işim dizi ben bu işlerle uğraşmam hem diyorsun hastane parası olur :D

sen başkasının videosunu atıyorsun ben başkasının videosunu atıyorum farkı ne bunlardan özgün birşeyler paylaşdıgım sürece bu insanlardan farkımız yok bu lafımda sondur isterseniz forumdan banlanın bir yanlışım yok bu zamana kadar ve olmadı olmayacak bunu herkeze söylim hadi hayırlı işler...

sen rahat ol, bütün mesajlarının ve kanıtların resimleri çekildi. eğer banlanmazsan varolan kanıtlarla forumca imza kampanyası başlatmayı düşünüyorum

sen rahat ol, bütün mesajlarının ve kanıtların resimleri çekildi. eğer banlanmazsan varolan kanıtlarla forumca imza kampanyası başlatmayı düşünüyorum

peki benim olduğumu nerden anlıyorsun neye dayanarak beni suçluyorsun neden benim haklarımı çöpe atıyorsun sana olan durumu anlatarak yorum yapıyorum ama sen ısrarla bana saygısızlık yapıyorsun ?

pekala sen suçsuzsun dostum anladık

ben senin dostun değilim benle konuşurken lütfen konuşmalarına dikkat et sana insanlık yapıp olayı açıklıyorum istesem hiçbişey yokmuş gibi forumda takılmaya devam ederdim ama bu forumdaki bazı agresif,pasif ve düz mantık anlamsız şekilde hal ve hareket gösteriyorlar çamur atmak kolaydır.Bana yaptığın saygısızlığı sanada birgün biri yaparsa eğer beni hatırla ilhanmert bıçakcı giresun/merkez gazi mahallesi beklerim...

yazıyı kaldırmış kimse demek ki bu forumdan bir elemanmış,yaptığı çok büyük terbiyesizlik!

ben senin dostun değilim benle konuşurken lütfen konuşmalarına dikkat et sana insanlık yapıp olayı açıklıyorum istesem hiçbişey yokmuş gibi forumda takılmaya devam ederdim ama bu forumdaki bazı agresif,pasif ve düz mantık anlamsız şekilde hal ve hareket gösteriyorlar çamur atmak kolaydır.Bana yaptığın saygısızlığı sanada birgün biri yaparsa eğer beni hatırla ilhanmert bıçakcı giresun/merkez gazi mahallesi beklerim...

Forum üyelerine 'kardeşşş, kardeşim' derken aynısını ben sana diyecektim. Hiçkimse senin kardeşin değil diye ama report etmeyi tercih ettim. Şimdi sen alanen tehdit ediyorsun insanları ve hala adminler görevini yapmıyorlar. Ben de o adsense hesabı kiminse banlatmak için elimden geleni yapmaya başladım.

Forum üyelerine 'kardeşşş, kardeşim' derken aynısını ben sana diyecektim. Hiçkimse senin kardeşin değil diye ama report etmeyi tercih ettim. Şimdi sen alanen tehdit ediyorsun insanları ve hala adminler görevini yapmıyorlar. Ben de o adsense hesabı kiminse banlatmak için elimden geleni yapmaya başladım.

Bende sana diyorum ki direk youtube'ye şikayet et bana salça olma anlamışsın hele şükür.

Bol kazançlar iyi günler...

Videoyu kaldırmış bana bu forumdan gibi geldi. Ayıp bu yaptığın bunu bil ölen bir insanın üzerinden başka insanların duygusunu sömürerek para kazanılmaz bu kadar mı para hırsı var ayıp gerçekten!!

yaptığı hareket yanlış ama sen demişsinki: forumda benim gibi öğrenci olup ytden harçlık çıkaranlar veya evine ekmek ***ürenlere karşı yapılmış bir terbiyesizliktir.

galiba sen az kazanıyorsunki böyle boş işlerle uğraşıyorsun dislike atıp şikayet et geç bunları boşu boşuna zamanını harcama.

özgün çalışmıyorsan bu kişinin senden farkı yok... kardeşş

O üslup tarzına dikkat et, konuştuğun adamı tanımıyorsun sanal alemdesin, kardeşli falan konuşma.

Reelde bunu bana diyenin ağzını kırar o "kardeşşşş" lafını ona yedirtirdim haberin olsun.

Sana dostum diyenlere "ben senin dostun değilim" diyorsun gelip burada bana tesbih sallayıp racon kesen kabadayılar gibi üslup takınıyorsun, kardeşşş falan diyorsun, adam ol.

O üslup tarzına dikkat et, konuştuğun adamı tanımıyorsun sanal alemdesin, kardeşli falan konuşma.

Reelde bunu bana diyenin ağzını kırar o "kardeşşşş" lafını ona yedirtirdim haberin olsun.

Sana dostum diyenlere "ben senin dostun değilim" diyorsun gelip burada bana tesbih sallayıp racon kesen kabadayılar gibi üslup takınıyorsun, kardeşşş falan diyorsun, adam ol.

Ooo sert cocuk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri