Biraz abartimmi? Site icin Adsense Reklamlar eklenme yerleri...

CennetKapisi

Yasaklanmış
Web sitesi
www.cennet-kapisi.net
Merhaba,

Normalde web siteme hic reklam eklemem ama dün bi deniyim dedim... 1 gün icersinde YouTube'da kullandigim Adsense sitem icin onaylandi.
Reklam kodlari yükledim.

Siteye reklam ekleme tecrübem hic yok uygun yerleremi ekledim onuda bilmiyorum.

Bu konuda fikrinizi paylasirmisiniz?

Site Hakkinda kisa bilgi:
Link: Tüm Duaların Fazileti | Cennet Kapısı Cennete Açılan Kapı
Günlük ziyaret 5.000 - 6.000+

Adsense bir günlük reklam bilgileri (daha dün gece yarisi ekledim)
Bugün Sabah 951 kisi girmis
951 kisiden sadece 1 kisi reklama tiklamis
TBM degeri: 0,39 € (1,17TL)

Sitedeki tbm oranim YouTube kadar yüksek olmasada hic yoktan iyidir :) benim icin önemli olan reklamlari nasil eklemeliyim?

Tüm Duaların Fazileti | Cennet Kapısı Cennete Açılan Kapı sitesinde herhangi bir konuya tiklayin

temaya uygun en mantıklı seçimi yerleştirmişsiniz saten ama o 300 250 liklerden bir tanesini konu sonuna ekleyebilirsiniz biçimsiz durur ama tık sayısı artar diye tahmin ediyorum.

temaya uygun en mantıklı seçimi yerleştirmişsiniz saten ama o 300 250 liklerden bir tanesini konu sonuna ekleyebilirsiniz biçimsiz durur ama tık sayısı artar diye tahmin ediyorum.

o iki reklam yanyana olan 300x250 olan reklamlar konu basindami daha iyi olur yoksa konu sonundami? Konu basinda sadece sosyal paylasim buttonlari var anca oraya tikliya bilirler konu sonunda ise "Allah razi olsun" buttonu var kararsiz kaldim

dediğim gibi bir başta bir sonda olursa 1k gösterime yaklaşık 30 tık alırsın; ama ziyaretçiyi çok sıksın istemiyorsan bu hali kalmalı konu sonunda fazla tık almaz konu başı daha iyidir.

Merhaba,

Normalde web siteme hic reklam eklemem ama dün bi deniyim dedim... 1 gün icersinde YouTube'da kullandigim Adsense sitem icin onaylandi.
Reklam kodlari yükledim.

Siteye reklam ekleme tecrübem hic yok uygun yerleremi ekledim onuda bilmiyorum.

Bu konuda fikrinizi paylasirmisiniz?

Site Hakkinda kisa bilgi:
Link: Tüm Duaların Fazileti | Cennet Kapısı Cennete Açılan Kapı
Günlük ziyaret 5.000 - 6.000+

Adsense bir günlük reklam bilgileri (daha dün gece yarisi ekledim)
Bugün Sabah 951 kisi girmis
951 kisiden sadece 1 kisi reklama tiklamis
TBM degeri: 0,39 € (1,17TL)

Sitedeki tbm oranim YouTube kadar yüksek olmasada hic yoktan iyidir :) benim icin önemli olan reklamlari nasil eklemeliyim?

Tüm Duaların Fazileti | Cennet Kapısı Cennete Açılan Kapı sitesinde herhangi bir konuya tiklayin

reklam yerleşimi yaparak iyi kazanç herkes elde edemez.

Reklam yerleşimi konusunda yıllarca tecrübelenmen lazım öyle kolay bir şey değil.

Neden youtube a bilen, bilmeyen millet üşüştü spamı duyan geliyor neden ? Çünkü site işini herkes yapamaz, para kazanma işini hiç yapamaz zaten. İyi para kazanma profesyonellik ister web işinde öyle youtube gibi değil adam hiç bir şey bilmiyor şans işte videoları atıyor tutuyor günde 200-300-500 kazanıyor daha sonra kazanıyor ya da kazanamıyor ki zaten youtube da düzenli gelir mümkün değil. Spam olmasa bile.

Bir de bizim millet tembel olduğu için sabır denen bir şey yok zaten hiç beceremiyorlar bu işleri çok az kişi sadece becerebilen ki bunlar yıllardır adsense den kazanç sağlayan kesim.

Ben kazanmıştım zamanında adsense den. Site kurup tekrar başlayamayı da düşünüyorum. Tecrübem de var.

Değerli kardeşim;adsense politikaları gereği siteye ekliyeceğin reklam sayısı bellidir,bunu abartmadan yapman en mantıklısıdır içerik içerisindeki reklamlarını (300x250) içeriğin başı ortası veya yanına dağıtman konular içerisinde gezen kullanıcıların ilgisini çekicektir,banner reklamlar en az tıklama alan reklam türleridir, sağ tarafta kategori kısmına kategori yazıları ile aynı renkte bulunan düğme yani url reklamları ekleyebilirsin sitende Google politikalarına bir güvence oluşturmak istiyor isen reklamlarının üzerine sponsor bağlantılar yazman adsense tarafından hoşnutluk olarak karşılanır ki bu da sitede ziyaretçiyi yanıltmadığın anlamına gelir domain adın 2010 yılında alınmış ağustos 2014 de sona eriyor siteni Google için sevdirmek istiyorsan domain yılını uzatman tavsiye olunur...
*siteni güncel tutman
*reklamlara tıklamayı teşvik etmemen
*sosyal paylaşım sitelerinde paylaşman
*içerik ile bağdaşmayan etiketler kullanmaman
*ve hep yutupta karşımıza çıkan özgün içeriklere sahip olman
*önemle tavsiye olunur başarılar kardeşim...

bi konuya tıkladım evlilik sitesi reklamı çıktı :D engelle onları bence

reklam yerleşimi yaparak iyi kazanç herkes elde edemez.

Reklam yerleşimi konusunda yıllarca tecrübelenmen lazım öyle kolay bir şey değil.

Neden youtube a bilen, bilmeyen millet üşüştü spamı duyan geliyor neden ? Çünkü site işini herkes yapamaz, para kazanma işini hiç yapamaz zaten. İyi para kazanma profesyonellik ister web işinde öyle youtube gibi değil adam hiç bir şey bilmiyor şans işte videoları atıyor tutuyor günde 200-300-500 kazanıyor daha sonra kazanıyor ya da kazanamıyor ki zaten youtube da düzenli gelir mümkün değil. Spam olmasa bile.

Bir de bizim millet tembel olduğu için sabır denen bir şey yok zaten hiç beceremiyorlar bu işleri çok az kişi sadece.

Ben kazanmıştım zamanında adsense site tekrar başlayamayı da düşünüyorum. Tecrübem de var.

4 senedir Site sahibiyim maddi gelir elde etmek icin kurmamistim bu siteyi taa bugüne kadar hic reklam ekledim tecrübem olmadiginida söyledim.

Bu konumun acmamin sebebi zaten siz tecrübeli arkadaslardan fikir edinmek... yoksa zamanla tecrübe kazanacagimi bende biliyorum ...

O kadar yazi yazacaginiza "en uygun reklam ekleme" fikrinizi yazsaydiniz daha faydali olurdu

Değerli kardeşim;adsense politikaları gereği siteye ekliyeceğin reklam sayısı bellidir,bunu abartmadan yapman en mantıklısıdır içerik içerisindeki reklamlarını (300x250) içeriğin başı ortası veya yanına dağıtman konular içerisinde gezen kullanıcıların ilgisini çekicektir,banner reklamlar en az tıklama alan reklam türleridir, sağ tarafta kategori kısmına kategori yazıları ile aynı renkte bulunan düğme yani url reklamları ekleyebilirsin sitende Google politikalarına bir güvence oluşturmak istiyor isen reklamlarının üzerine sponsor bağlantılar yazman adsense tarafından hoşnutluk olarak karşılanır ki bu da sitede ziyaretçiyi yanıltmadığın anlamına gelir domain adın 2010 yılında alınmış ağustos 2014 de sona eriyor siteni Google için sevdirmek istiyorsan domain yılını uzatman tavsiye olunur...
*siteni güncel tutman
*reklamlara tıklamayı teşvik etmemen
*sosyal paylaşım sitelerinde paylaşman
*içerik ile bağdaşmayan etiketler kullanmaman
*ve hep yutupta karşımıza çıkan özgün içeriklere sahip olman
*önemle tavsiye olunur başarılar kardeşim...

vay Allah razi olsun kardesim Youtube kurallarini okudugum gibi site icinde kurallarina okumama gerek kalmadi sayende...
Siteyi zaten hep güncel tutuyorum sacma sapan etiketler girmiyorum sosyal paylasim sitelerde her ekledigim yazi otomatik paylasiliyor (öyle ayarladim) herhalde bir sorun cikmaz insaAllah

Bir sayfada toplam 3 rekam eklene bilinir diye okudum sidebarda simdi text-reklam eklesem 4 reklam olcak pek uymaz gibi :S

EDIT//

Siteyi bu arada gecen hafta 5 sene daha uzattim 2019 yilinda kapancak :)

4 senedir Site sahibiyim maddi gelir elde etmek icin kurmamistim bu siteyi taa bugüne kadar hic reklam ekledim tecrübem olmadiginida söyledim.

Bu konumun acmamin sebebi zaten siz tecrübeli arkadaslardan fikir edinmek... yoksa zamanla tecrübe kazanacagimi bende biliyorum ...

O kadar yazi yazacaginiza "en uygun reklam ekleme" fikrinizi yazsaydiniz daha faydali olurdu

kardeşim buraya yazmakla olacak iş değil en uygun reklam ekleme durumu diye bir şey yok bir çok faktörü var sitelere göre değişir bu durum vs.vs..vs.v.s

vay Allah razi olsun kardesim Youtube kurallarini okudugum gibi site icinde kurallarina okumama gerek kalmadi sayende...
Siteyi zaten hep güncel tutuyorum sacma sapan etiketler girmiyorum sosyal paylasim sitelerde her ekledigim yazi otomatik paylasiliyor (öyle ayarladim) herhalde bir sorun cikmaz insaAllah

Bir sayfada toplam 3 rekam eklene bilinir diye okudum sidebarda simdi text-reklam eklesem 4 reklam olcak pek uymaz gibi :S

EDIT//

Siteyi bu arada gecen hafta 5 sene daha uzattim 2019 yilinda kapancak :)

sosyal paylaşım sitelerinde paylaşım yapmak zararlı olmaz ben zararını görmedim en azından,google webmaster ikinci adresin olsun site sağlığı kontrol edilmeli her daim ölü url adreslerini temizlemeyi ihmal etme yani kullanıcı konu bulunamadı gibi bir yazı ile karşılaşmasın reklam gelirlerini etkiler,sitene 3 metin ve görüntülü reklam ekle ya da 2 metin ve görüntülü 1 metin reklam ekle(sidebara) (300*250) bu yeterli tecrübelerime dayanarak söylüyorum tabi bunu,adhood zanox gibi reklam verenlere yanaşma zamanı gelince adsense reklam gelirini fena düşürür,velhasıl site işi emek+tecrübe+bilgi işi site yaptığım günleri özlüyorum yeminle az bi kendime geleyim işten güçten ileriye dönük bir site yapıcam elimde yüzlerce domain ismi var bir gün birini faaliyete geçirmek için can atıyorum bilgisayarıma kurulu 15 tane site var nasip kısmet işte :)

sosyal paylaşım sitelerinde paylaşım yapmak zararlı olmaz ben zararını görmedim en azından,google webmaster ikinci adresin olsun site sağlığı kontrol edilmeli her daim ölü url adreslerini temizlemeyi ihmal etme yani kullanıcı konu bulunamadı gibi bir yazı ile karşılaşmasın reklam gelirlerini etkiler,sitene 3 metin ve görüntülü reklam ekle ya da 2 metin ve görüntülü 1 metin reklam ekle(sidebara) (300*250) bu yeterli tecrübelerime dayanarak söylüyorum tabi bunu,adhood zanox gibi reklam verenlere yanaşma zamanı gelince adsense reklam gelirini fena düşürür,velhasıl site işi emek+tecrübe+bilgi işi site yaptığım günleri özlüyorum yeminle az bi kendime geleyim işten güçten ileriye dönük bir site yapıcam elimde yüzlerce domain ismi var bir gün birini faaliyete geçirmek için can atıyorum bilgisayarıma kurulu 15 tane site var nasip kısmet işte :)

Degerli bilgilerin icin tesekkür ederim ;)

o tbm site içeriğinize göre teknik olarak mümkün değil :) acemi bir reklamverene veya tıklayan ziyaretçinin çerezine göre o tbm yi almışsınızdır

dini içerikli bir sitede en çok çıkacak reklam kapmpusweb reklamıdır. o da para vermiyor.

sitenizde misyoner reklamları dört dönüyor acil filtreleme yapın bence

o tbm site içeriğinize göre teknik olarak mümkün değil :) acemi bir reklamverene veya tıklayan ziyaretçinin çerezine göre o tbm yi almışsınızdır

dini içerikli bir sitede en çok çıkacak reklam kapmpusweb reklamıdır. o da para vermiyor.

sitenizde misyoner reklamları dört dönüyor acil filtreleme yapın bence

Buyur arkadasim benim youtube'da tbm oranlarim hep yüksekti site'dede simdi öyle oldugunu gördüm

NOT: 1 tikta tbm yüksekti 3 tik olunca biraz düstü

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri