Biraz Amatör oldu ama Ciddi Emek var.

• Kullanıcı ikaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

ikaan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Geçen günlerde spamdan yediğim ihtar sonrası özgün olarak video işine girdim. ama burada fikirlerinizi almam gerekiyordu bir yandan da korkuyorum videolarımı birileri çalar mı diye.Gerçekten ciddi emek var kanalımın geleceği için ve videolarımda yapabileceğim düzenlemeler için fikir veririseniz çok sevinirim. İllaki bu iş bitti diyen arkadaşlar olacaktır. ama çocuklara yönelik çalışma yapmak her zaman için bana cazip gelmiştir. Destek olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Kanalı yeni açtım ve bu işe yeni girdim. Şu anda planım günlük 3 video. bu sayıyı arttırmak oldukça güç ama 3 ün altına düşmemeye çalışacağım.

izledikten sonra lütfen beğeni verirseniz sevinirim. Hatta yardımcı olacak arkadaşlar ingilizce yorum bırakırlarsa daha da hoş olur.

Arkadaşlar artık ne izleyin nede yorum yapın neden dislike basarsınız anlamam ki.onca emeğim var ayıp arkadaşlar.

Son düzenleme:
hehehe valla ilk videoysa bu ben beğendim, sadece video başlığı tuhaf geldi

ne güzel saç çıktı öyle ya :D

böyle bir kanal tutsa, belli bir süre sonra ciddi yerlere gelirsen oyuncak firmaları sponsor bile olur

Ben bu tarz videolardan anlamam açıkçası detaylarından, sadece burada özgün arkadaşların videolarını izliyorum sonuna kadar. Teknik bir şey söyleyemem ama izleyici gözüyle benim hoşuma gitti. Sadece hata yapmadan tek seferde yapmaya çalışsan ya da düzgün bir edit ile keserek atsan daha iyi olur gibi geldi hocam. Başarılar

Gayet guzel hocam, ellerinize saglik. Kanalinizin aktifligini birkac gun daha devam ettirdikten sonra arzu ederseniz sizi partnerimiz yapabiliriz.

Gayet guzel hocam, ellerinize saglik. Kanalinizin aktifligini birkac gun daha devam ettirdikten sonra arzu ederseniz sizi partnerimiz yapabiliriz.

teklifiniz için teşekkürler. Düşünebilirim ama şu an için erken olduğunu düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda görüşmek isterim.

Benimde küçükken PlayDoh Oyun hamurlarım vardı ama bu kadar yetenekli değildim doğrusu. Tebrik ederim beğendim valla yine Oyun hamuru alıp oynayasım geldi bu yaştan sonra :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri