Birden çok adsense hesabı

• Kullanıcı jixmy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

jixmy

Kayıtlı Üye
.................................................. ...........

.............................................................

Son düzenleme:
Hocam forumda adsense sahibi ile adsenseye bağladığın hesabın aynı kişilere ait olması gerekmediği yazıyordu.

Yani kendin bir kaç bankadan farklı hesap açıp o adsenselere bağlayabilirsin bence.

benım evde 3 tane adsense var abim ben babamın ustune hepside geldi eve ve adsense açan sadece isim. onemli olan hangi banka hesabı ekledıgın o adsenseye banka hesabının adıyla uyumlu olmasıda gerekmyor adsense adının

5 adsense hesabım için kullandıgım yol

1. kendi adresim kendi banka kartım(akbank)
2. Ufak adreste degişiklik farklı banka kartı (enpara 2. banka kartım kendi adıma)
3. Aynı adres farklı Aile bireyi(1)
4. Aynı adres farklı aile bireyi(2)
5. Aynı adres farklı aile bireyi(3)
böyle uzar gider adres olayına çok takıyosan mahalledeki esnaftan yardım alabilir veya posta kutusu kiralayabilirsin pttden

Son düzenleme:
Arkadaşların güvendiğin kişilerse, banka hesabı açsınlar ve hesap kartını sana versinler. Paran her yattığında git hesaptan parayı çek kendi hesabına yükle...

hocam öyle işime gelmiyor ya hem adam her ay kendi üstünden para çekilmesinden kıllanır, hemde ben her ay gidip adamın kartınımı istiyim, memleket dışındayım ve tanıdıklarımında hesap vs. yok

Hocam her ay kartını istemeyeceksin, rica ediceksin bi bankaya gidip hesap açtıracak senin için hesap kartını sana verecek. O hesabı kullanmayacak bir daha.

Açıkcası ben aynısını yapıyorum. Mahalleden arkadaşlara söyledim adreslerini verdim, pin geldiğinde hesap açtıracağım ve hesap kartını ben alacağım. Ne onlar kıllanır ne ben kıllanırım. Çevrende bu tarz şeylerin lafını yapmayacak, kıllanmayacak arkadaşların yoksa ya ailenden birilerinin üzerinden yap bu işlemleri...

bence daha kolayı var. posta kutusu kiralayıp adres ve isimleri tanıdıklarımın haberi olmaksızın yazabilirim. adres zaten posta kutusu. isminde bir önemi yok. çek olarak alsam ay sonunda posta kutusundan alırken sorun olur mu? ya da bozdururken sorun olur mu? çek kişiye özel değil diye biliyorum elinde olan herkez sorgusuz alır herhalde?

Çek hakkında bir bilgim yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri