Birden çok adsense hesabı

wwide1543

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 1 adet adsensem mevcut hesabı 2 adet sitem ve 7 adet youtube kanalım için kullanıyorum malum kanalların kapanmasından dolayı adsense hesabımın da banlanma ihtimalinden korkuyorum.

Sizce korkmalımıyım?
Google takılmadan youtube için sağlıklı şekilde nasıl hesap açabilirim?
Adıma daha önceden pin geldi, birden fazla hesabı olan arkadaşlar bu sorunu nasıl çözdü?

Aklımdaki sorular bunlar arkadaşlar, çok soru sordum kusura bakmayın :)
Şimdiden Teşekkürler.

hem sitenin hem youube un aynı adsense olması sıkıntı ama 2 adsense kullanmakta sıkıntı eğer siten arada bir ani yükseliş yaşamıyorsa aynen öyle devam et ama site dalgalı ise banlanabilirsin kanallar filan hep gidebilir sitenin hitinin birden yükselmesi ban sebebi olarak görülebilir bence 2 sini ayır ama adsense başka isim başka adres başka bamka olsun bence en iyisi bu

benimde 2 adsensemde hem site hemde kanal var
9 aydır bu şekilde sorun yaşamadım

Merhaba arkadaşlar 1 adet adsensem mevcut hesabı 2 adet sitem ve 7 adet youtube kanalım için kullanıyorum malum kanalların kapanmasından dolayı adsense hesabımın da banlanma ihtimalinden korkuyorum.

Sizce korkmalımıyım?
Google takılmadan youtube için sağlıklı şekilde nasıl hesap açabilirim?
Adıma daha önceden pin geldi, birden fazla hesabı olan arkadaşlar bu sorunu nasıl çözdü?

Aklımdaki sorular bunlar arkadaşlar, çok soru sordum kusura bakmayın :)
Şimdiden Teşekkürler.

1 adsense de site yada youtube kanali olmasi sorun degil.
web sitende illegal durum yok ise reklamlara tiklatmak zorunda birakma yada tesvik edici bir davranis yok ise web siteden dolayi adsense hesabin kapanmaz.
youtube hesabina gelince ayni agmail ile youtube kanalin var ise ve o kanalin kapanirsa adsenseye de erisemeyebilirsin.

veya youtube videolarindaki reklamlara bilerek tiklatma durumunda adsensen kapanir..

simdi durust olduktan sonra sartlara uyduktan sonra neden korkuyorsunuz ?

sartlari belli.. web sitende ve youtube kanalinda ayni anda reklam yayinlayamazsin Demiyor.!

reklamlara tiklatmak zorunda birakma insanlari diyor, cun ki isteyen kisi tiklasin ki biz o tiklamada reklam verenden para aliyoruz karsiligini alsin adamlar diyor.

aslinda bir cok maddesi varda uyacagimzi 1 tane madde.

Reklamlarina Tiklama Tiklatma.!!!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri