Birden fazla adsense,partner veya bot kullanmak

• Kullanıcı Ineed$
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Ineed$

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar, forumda yorumlardan gördüğüm kadarıyla bi çok kişi birden fazla adsense veya quiz hesabıyla çalışıyor. Bunun ne gibi bi faydası var.
Adsensede tamam spamdan kanalların hepsi gitmesin diye birden fazla adsense kullanılabilir ama, bazı kişilerin birden fazla quiz hesabı olanlar var bunun amacı nedir ?

Veya 3-4 tane bot kullananlar, bunun ne gibi bi avantajı var ?

Ek olarak ; Birden fazla adsense kullananlar yine aynı isim soyisim e mi açıyorsunuz yoksa farklı bir kimlik mi kullanıyorsunuz ?

ne kadar kazanırsan kazan her zaman daha fazla istersin
kazancı daha fazla para :D

tek bot demek tek ip demek yutubumdan bahsediyorum fazla bot demek fazla ip demek 1ipe 20 kanal atacağına 4 ipe 5 kanal atıyor ;)

tek kanal hiç kanaldır yalnızlıktır sonu, hepsinin amacı çok kanal olması. quizde ise diğer kanalı eklemek için oturum açma olayı olmasın diye hepsini farklı kanaldan ekliyoruz

ben adsensi yedek diye tutuyorum birini çünkü 2 adsense çalışıcak spam olayım falan yok. ha 3-4 bot kullanma olayını bende mrk ediyorum.

botun ip'sini değiştirmek mümkün değilmi yani ? tek iple maksimumu ne kadar kanal yapılabilirki ?

botun değil modemin ip'ini değişirsin ama yutubum biraz farklı bot ip de veriyo vds gibi ipler de sayılı olduğu için değişmez sanırım

Merhaba arkadaşlar, forumda yorumlardan gördüğüm kadarıyla bi çok kişi birden fazla adsense veya quiz hesabıyla çalışıyor. Bunun ne gibi bi faydası var.
Adsensede tamam spamdan kanalların hepsi gitmesin diye birden fazla adsense kullanılabilir ama, bazı kişilerin birden fazla quiz hesabı olanlar var bunun amacı nedir ?

Veya 3-4 tane bot kullananlar, bunun ne gibi bi avantajı var ?

Ek olarak ; Birden fazla adsense kullananlar yine aynı isim soyisim e mi açıyorsunuz yoksa farklı bir kimlik mi kullanıyorsunuz ?

Tek cümlede açıklıyorum hepsini.
Daha çok kazanmak için.

Aynı isim soy isime adsense yüzlerce açabilirsin.Onay işlemi ise çok basit zaten.

Tek cümlede açıklıyorum hepsini.
Daha çok kazanmak için.

Aynı isim soy isime adsense yüzlerce açabilirsin.Onay işlemi ise çok basit zaten.

hocam aynı isim soyisime biçok adsense açarsında adres yada özellik aynı banka hesabında sıkıntı çıkabiliyomuş

hocam aynı isim soyisime biçok adsense açarsında adres yada özellik aynı banka hesabında sıkıntı çıkabiliyomuş

Seni kandırmışlar kardeşim.
Hemen yöntemi söylüyorum sana.

Alıyorsun 5 tane sunucu aylık 20 liradan tamamı farklı İp farklı lokasyon.
Hepsinin içinden 1 er adet gmail hesabı açıyorsun.Onunla başvurunu yapıyorsun.
Sadece o ip lerden adsense hesaplarına giriş yap.Hangi ip den hangi ip ye giriş yaptığına dikkat et.
İsim soy isim aynı olacak.Banka hesapları farklı olacak.Adreslerini salla hepsini.
3.Pini istedikten sonra adsense hesabını zaten onaylayabiliyorsun.İşlem bu kadar.
Adam 26 tane adsense hesabı açmış r10'da :)))

2 adsense,
mn partner
quiz partner

ne artısı var dersen;
1-) 2 adsensede çok şükür ödeme konusunda sorun yaşamadım, ama olurda birinde bir sıkıntı olursa diğerinden ödeme geleceği için ödeme alma riski azaldı

2-) iki ayrı partnerle çalışma ise, hem farklı tarihlerde ödeme gelmesi sayesinde, ay içerisinde para akışı sağlanıyor, hemde yine partnerlerin birinde bir sorun olduğunda yine birinde gelecek ödeme ile ay içerisinde parasız kalma riski azalıyor.

yani özellikle yatırımdaki altın kural olan riski dağıtmak olayını youtubede uygulayınca, kötü sonuçlara karşı daha az darbe almış oluyorsunuz :)

adsense'nin biri benim adıma, diğeride eşimin adına..
yakında yeni bir çalışma için 3. bir adsense açacağım onuda yine kendi adıma açmayı düşünüyorum.
ikinci adsenseyi de kendi adıma açardım ama, hali hazırda yeni bir banka hesabım olmadığı için böyle bir yol izledim.

adsense hesapları takip ederken-yönetirken-kanal eklerken kullandığım sabit 2tane düşük özellikli vds var.. onlardan kontrol ediyorum

bot konusunda yardımcı olamayacağım, vds'den manuel takılanlardanım :)

Sadece o ip lerden adsense hesaplarına giriş yap.Hangi ip den hangi ip ye giriş yaptığına dikkat et.
İsim soy isim aynı olacak.Banka hesapları farklı olacak.Adreslerini salla hepsini.
3.Pini istedikten sonra adsense hesabını zaten onaylayabiliyorsun.İşlem bu kadar.

2 adsense,
mn partner
quiz partner

ne artısı var dersen;
1-) 2 adsensede çok şükür ödeme konusunda sorun yaşamadım, ama olurda birinde bir sıkıntı olursa diğerinden ödeme geleceği için ödeme alma riski azaldı

2-) iki ayrı partnerle çalışma ise, hem farklı tarihlerde ödeme gelmesi sayesinde, ay içerisinde para akışı sağlanıyor, hemde yine partnerlerin birinde bir sorun olduğunda yine birinde gelecek ödeme ile ay içerisinde parasız kalma riski azalıyor.

yani özellikle yatırımdaki altın kural olan riski dağıtmak olayını youtubede uygulayınca, kötü sonuçlara karşı daha az darbe almış oluyorsunuz :)

adsense'nin biri benim adıma, diğeride eşimin adına..
yakında yeni bir çalışma için 3. bir adsense açacağım onuda yine kendi adıma açmayı düşünüyorum.
ikinci adsenseyi de kendi adıma açardım ama, hali hazırda yeni bir banka hesabım olmadığı için böyle bir yol izledim.

adsense hesapları takip ederken-yönetirken-kanal eklerken kullandığım sabit 2tane düşük özellikli vds var.. onlardan kontrol ediyorum

bot konusunda yardımcı olamayacağım, vds'den manuel takılanlardanım :)

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum sağolun.

bana bot olarak sadece youtubum yetiyor çok şükür.Zaten ağır spam yapan biri değilim.Bol kanal yapmaya çalışıyorum kanallarımda birkaç video yüklüdür sadece:) önemli olan ne yüklüceni bilmektir.

ömür boyu vds kullanamazsın,forumda yazılanlar böyle ben onların yalancısıyım. açmakta sıkıntı yok açarsında eni sonu bir yerde yakayı ele verirsin. Dikkat edersen ben yazıda zaten sana banka kısmında sorun çıkıyo dedim diğerlerinde hemfikiriz zaten.

ömür boyu vds kullanamazsın,forumda yazılanlar böyle ben onların yalancısıyım. açmakta sıkıntı yok açarsında eni sonu bir yerde yakayı ele verirsin. Dikkat edersen ben yazıda zaten sana banka kısmında sorun çıkıyo dedim diğerlerinde hemfikiriz zaten.

Kim diyor kullanamazsın diye kardeşim.Neyse en iyi yol bildiğin yol demişler...

100 tanede acarsın ama oyunu kurallarına gore oynamak fayda var,gun gelır adsenseler banlandı dıye konu acılır,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri