Birden fazla kanalı tek adsenseye bağlamak

Plastikman

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar sorunum için öncelikle forumda arama yaptım ama detaylı bir anlatım bulamadım.(Varsada konuya link verirseniz memnun olurum)
5 tane kanalım var ve bunları tek adsense hesabına bağlamak istiyorum ancak birtürlü beceremedim kanallarda para kazanma yani dolar işareti yanıyor para kazanmaya açtım fakat, adsenseye nasıl bağlarım bu kanalları? ayrıca farklı bir gmail ile yeni bir adsense hesabı oluşturdum. Ve bu adsense hesabına bu kanalları bağlamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Herkese bol kazançlar..

bir adsenseye 500 tane kanal bağlayabilirsin;
https://www.youtube.com/features burdan para kazanmayı aktifleştirip para kazanma ayarlarına giriyosun oradan ödemem nasıl yapılacağa tıklayıp adseneyi bağlıyorsun

Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim üstadım bu gayet açıklayıcı oldu. Birde şunu sormak istiyorum ben bir adsense hesabı oluşturdum farklı bir gmail ile ancak adnsenseye giriş yapamıyorum daha doğrusu adsense verileri görünmüyor ve uncheckhed uyarısı veriyor. Bu neden olabilir? adsenseye kayıtlar incelenip o şekildemi onaylanıyor?

hocam sanırım yeni açmış olduğunu youtube hesabının mail adresini kullanarak bağlamaya çalışıyorsunuz ilk önce adsense başvurusu yapacaksınız sonrasında o adsense mailine bağlama gerçekleştireceksiniz. Benim bu resimden anladığım bu .

para yeşil $ yanıyor adsens bağlı sanırım bende yeni başladım öğrenmeye çalışıyorum yanlız kanalı açtım görüntülenme alıyor $ işareti oldugu halde adsens de gözükmüyor bi yardım edersen sevinirim.
saygılar...

akşam sana yardımcı olabilirim istersen şu an da müsait değilim . Eğer ki çözemezsen akşam bana pm atman yeterli kardeşim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri