Bırden fazla soracagım sorular we anlamadıgım noktalar

• Kullanıcı frnvr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

frnvr

Kayıtlı Üye
Yazacaklarimi baslamadan once basta ytpara ailesine ve sonra herkeze teserkkur ederim ....

Oncelikle bu forumda yeniyim foruma kayit olma amacim youtube tan zamanla bir gelir elde etme istegi ve ugraşacağim yer takilacagim yer bulmak kisaca adsense amacli.....

Yazacaklarima nerden baslayaağimi bilmiyorum :d kafam cok daginik onun icin hatam olursa affola tesekkurler.....

Soracağim sorular forumda mevcuttur belkide ama inanki forumu karistiracak zamanim yok...

-yas siniri yani adsenseden para cekebilmek icin weya kanal sahibi olmak icin yas kac olmali -18 lere para odeniyormu +18 de sorun cikmaz galiba paypala odeme warmi... Yada banka hesabi sartmi

1--oncelikle yazima adsense ve youtube ile baslamak istiyorum..

Adsense nedir ne degildir nasil kayit olunur ne amacla kullanilir adsense ye kayit olurken dogru bilgiler adres vb seylermi werirlir vb sorular aklimi kurcaliyor ....

2--adsense hesabi icin we youtube hesabi icin 2tane ayri gmail hesabi acmak mantiklimi kanal vb ban yerse adsense hesabi gitmesin ...
3---sinirsiz gmail hesabi alabiliemiyiz boyle bir program warmi telefon no ile kaydedebilen .. Ve daha sonra youtube hesabi actiktan sonra bunlari tek adsesne hesabina nasil baglayabilirz..

4-- izlenme yi likelemeyi youtube kanalina hizli video atmayi ozgunlestirmeyi saglayan parali bir bot warmi saglam mukemmel tek anlamiyla.....

5-vds vns mi ne o nedir kardeslerim abilerim
6-bot warmi piyasada ucretsiz olan simdilik deneme amacli

7-bir bilgisayardan weyahut 1 modemden kac tane kanal adsense hesabi vs. Yapilabilir acilabilir...

8-hangi tur sitelerden forumlardan bloglardan video alip yukleyebiliriz en cok tiklanan kelimeler wb seyler nelerdir hangi videolar tiklanmayla fazla para kazandirir

9-hesap kurmak icin yapilabilecek saglam yonergeler nelerdir hesabi mukemmellesitmek icin
10-yotubeye neler atmak yasak ne tur videolardan ban yeriz

11- arkadalar soracagim sorulari unuttum ,, eger aklinizda daha aciklama warsa yardimcinizi esirgemeyin tesekkur ederim arkadaslar atladigim bir konu warsa lutfen anlatiniz
bos zamani olupta skypeden yardimci olmak isteyenler o.m atsin tesekkurler sorularim aklima geldikce sorarim
butun typara ailesine ve basta kurucularina tesekkuru borc bilirim iyi gunler bol kazanclar
ifrnvri

Yanı ılk gırısım foruma we ılk gırısımde olumsuzlukla karsılandım :D :D sozum meclısten dısarı ::D

abowww...
cevap vermek isteriz ama nerden başlasam bilemedim...biraz forumu ve serkanyt nin videolarını izleyip de orda aklına takılanları sorsaydın keşke ...

bu şekilde a dan z ye cevap bulmak da vermek de zor...

Hocam sen kanalı ver ben video ekleyeyip sana vereyim daha kolay olur :D

Genede tesekkurler bos zamanı olan kardeslerım abılerım wardır :)

Knıght onlıne adlı oyundan alıskanlık :)

Gunceldır yardımlarınızı benden esırgemeyın

Yine dayanamadım..

1. Doğru.

2. Evet adsense hesabın da videolar olmasın ana hesabın olsun temiz kalsın adsense ait gmail.

3. Sınırsız gmail alabilme diye bir şey yok. Tel no doğrulama var da 3cx var ama ne durumda şuan da araştırabilirsin.
https://www.google.com.tr/search?q=...=site:ytpara.com+adsense+kanal+nasıl+bağlanır

4. Kategori olarak bot kategorisine gezerek bakabilirsin botlara.

5. Vds uzak masaüstü diyelim. Forumda CTR+F yaptığında Vds yazarsan görebilirsin.
Ek olarak: https://www.google.com.tr/search?q=...7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8

6. Ücretsizler yeterli kalmıyor.

7. Bu bir taktik yani denemek lazım ama bence en fazla 5 adet.

8. Dünya geneli, eşleşen vermeyen videolar kazandırır. Niche olarak forumda araştırma yaparsın.

9. Forumda araştırma yapmalısın.

10. +16, +18, telif hakkı olan videolar. Spam gibi bir çok şey. Çalıştıkça alışır, alıştıkça çalışırsın.

11. Benden bu kadar valla.

yoytubedan serkan ytnin videolarını izle derim

Bak sana belirtiyim, bu işe girdiğimde ilk 1 ayım, forumu deşmek oldu.
2. ayım, hem forumu deşmek hem youtube üzerinden denemeler oldu.
3. ayım, şans güldü bişeyler kazanıyoz. :D

edit: şans gülünce platin üyelik alıp teşekkür edebilirsin. :d kuru kuru olmuyor bu işler.

niye +18 ödeme yöntemi filan sormuşsun yaş 21 yazıyor doğrumu acaba bana dogru gibi gelmiyor

sordukların cevabı bot vds hepsi forumda var kaynak sitelerde mevcut

ama sen hala konuya güncel yardımlarınızı bekliyorum şekinde yorum atıyorsun

gelişin geç gidişin hızlı olur benden sölemesi

hocam burada sana tavsiyem direk serkan abinin videoları izle formu oku ne buluyorsan oku 1 tane de kanal aç deneme yap zaten kavrama ya çalışana kadar çok kötü gidiyor sonra açılırsın sakın üşengeç olma forumda herşey var gene bulamdın diyelim google aç tr eng almanca arat hala da bulamazsan burada sor

armut piş agzıma düş :)
okumaktan ve araştırmak nekadar da uzagız elimizin altında internet gibi bir bilgi deposu var bırakın bu formu sorularınızı okudum hepsinin cevabını googleye yazarak hatta biraz oturup üstünde düşünerek bile bulabilirsiniz üye olur olmaz hiç biryere bakılmadan direk konu açayım ne ugrasacam nasılsa birileri cevaplar bende yeni sorum oldukça yine yazarım diyerekten açılmıs bir konu daha :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri