Birden fazla youtube hesabı ile ilgili

• Kullanıcı balerion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

balerion

Kayıtlı Üye
Sorduğum soru muhtemelen sorulmadı ya da arada kaynadı bilemiyorum. Ben youtube hakkında bu forumdaki mevcut konuları kullanarak, araştırarakher türlü bilgiyi edindim gibi gibi sadece kafama takılan 1 adet soru var onuda ben bulamadım..

Şimdi bende 3-4 tane youtube kanalı var ve ben bunların 3 ünü adsenseye bağladım. Adsenseye giriyorum bakıyorum TBM 0,21 den 0,07 lere kadar düşmüş. TBM hakkındada bilgileri sonradan öğrendim tabi şimdiki çalışmalarım bunu düzeltmeye yönelik lakin bende 3 adet adsenseye bağlı hesap var bu adsense TBM yi nasıl baz alıyor 3 hesabımın ortalamasını mı alıyor? Bu adsensede TBM gösterimi hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba neye göre gösteriyor hangi kanalımın TBM si bu 0,07 olan dediğim gibi 3 hesabım ortalamasımı? Öyle ise olabildiğince az hesap bağlamak adsenseye daha mantıklı değil mi? Hesap sayısı arttıkca TBMnin düşme olasılığı artmıyor mu? Kafama takıldı ya da biz adsense de 3 hesabımıda ayrı ayrı ayrıntılı bir şekilde göremiyormuyuz anlamadım ki bu TBM gösterimini :)

Rica etsem bu konuda beni bilgili arkadaşlar aydınlatabilir mi

NOT: Başlık diğer konularla benzer olmuş aslında başlığı daha farklı ve sorunumla daha alakalı birşey atabilirdim bu konuda kusuruma bakmayın.

Ortalaması alınır. Bir den fazla hesap eklemen problem çıkartmaz. Sakın TBM yüksek gözüksün diye kanal eklememezlik yapma. :D O mantık şuna düşüyor. Dondurmayı büyük kaşıkla yemeyip küçük kaşıkla yemek gibi oluyor.

Hay sağolasın be hocam. Birşey daha sorabilirmiyim, mesela benim 4. youtube kanalımı adsenseye bağlamadım ama para kazanmayı aktifleştirdim. Herhangi bir gün adsenseye bağladığımda o hesabı, biriken para adsenseye geçer değilmi? Yani bir nevi geri planda birikim yapıyormuşum gibi düşünün 4.hesabı. Anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir umarım

adsense e bağladığınız andan itibaren o adsense e kazanç yazar. Yani bağlamadan öncekilerin birikmesi söz konusu değil..

Hocam mantıken hesabına geçer de riske atma hemen ekle derim. Tıklama arttıkça tbm tabi düşecek, tbm bütün tıklamalardan kazandığın paranın tık sayısına bölünmesiyle bulunur.Mesela 2 tıklamamız olsun 1.si 1,5 usd 2.si 0,5 usd olsun.Toplam kazanç=2 usd, tık sayısı=2 2/2=1 usd tbm. Şimdi sadece birinci tıkı alıp tbm 1,5 ile 1,5 dolar kazanmak mı mantıklı yoksa iki tıkla 1 tbm ve 2 dolar kazanmak mı? Tabiki tbm'yi yükseltmeye çalışacağız ancak video ya da kanal sayılarını az tutarak değil, orijinal başlık, sağlam etiketler ...vb. etkenleri göz önüne alarak.

şimdi youtubede birden fazla kanal açıyoruz açmasınada benimde aklıma takılan soru acaba hesap ban yerse kanalların hepsi gidermi? önemli olanda bu değilmi zaten yoksa gmail almak ile uğraşmaya gerek yok tek gmail üzerinden birçok kanal açarak işleri yoluna girdirebiliriz :)

1. tık 0,10 2. tık 0,02 = tbm 0,06 ortalaması alınıyor ve hangi kanalın tbmsi yüksek bunu bi şekilde öğrenebilirsin sende fazla kanal olmadığı için kolay öğrenirsin tüm kanalları adsense ile ilişkisini kes bi tane kalsın 1 gün sonra o kanalın tbm sini öğrenirsin aynı şekilde 2. kanal içinde yap onunda tbm sini bu şekilde öğrenirsin kanalın fazla olmadığı için avantajlısın öğrenirsin bu şekilde.

Teşekkür ederim bilgileriniz aydınlattı beni. Şimdi icraate dökme vakti bakalım umarım artırabilirim TBM yi. TBM si 1-2 dolarlık kelimeler buldum videolarımla alakalı. Her videoma o etiketleri o açıklamaları giriyorum başlığada kelimenin 1 tanesini iliştiriyorum. Hayırlısı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri