Birden fırlayan izlenme. Sizce saldırı olabilir mi?

• Kullanıcı ahzukabz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

ahzukabz

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar

Yaklaşık yarım saat önce birden özgün kanalımda izlenmeler fırladı. İzlenen video 1 ay önce attığım ve günde 10 izlenmeyi geçmeyen bir videoydu.

d3BVP.jpg

COĞRAFYA

535PL.jpg

Görselde görüleceği gibi izlenmeler Amerika'dan gelmişti.

CİHAZ

N0aHy.jpg

İzlenimler cep telefonu aracılığıyla gelmiş.

İŞLETİM SİSTEMİ

S4aGO.jpg

İZLENMESİ FIRLAYAN VİDEONUN COĞRAFİ DAĞILIMI

C4KcB.jpg

Görüldüğü gibi işletim sistemleri Android.

Tüm bunları birleştirdiğimde bot ile yapılan bir saldırı gibi gelmedi. Belki çocuk kanalı olan ve uygulaması olan bir kanal sahibi yanlışlıkla benim videomu uygulamasına yükledi. Yada çok aboneli bir kanal video yükledi ve benimki onun önerilenler videosu kısmındaydı bu nedenle yükler yüklemez onun videolarına gelen aboneler sonrasında benimkinide izledi. İzlenim çok kısa sürdü ve Adsense izlenimi saymadı.

Sizce ne olabilir ?

Son düzenleme:
Valla hocam o patlamadan bitane de bana lazım. Tencerede ki mısır misali videolar tek tek patlasa da bende ayaklarımı uzatıp keyifle çayımı içsem :)

Bu istatistik satın alınan izlenim istatistiğine benziyor

Bu istatistik satın alınan izlenim istatistiğine benziyor

Hiç bir şekilde bu işe kalkışmam çünkü bunun kanalıma zarar vereceğini düşünüyorum.

Öte yandan alttaki görüntüde görüleceği gibi iki kişinin bir videomda ardarda muhabbet etmesi saldırı ihtimalini de güçlendiriyor veya bir okulun grubunda videomun paylaşılmış olması ihtimalide var. Zira çocuklar için eğitim videoları sunuyorum. 2-3 gün sonra görebilirsem istatistiklerden o videonun neden bu kadar çok izlendiği hususunda bilgiyi burada paylaşacağım.

32be5.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri