Birebir Kopya Kanal ?

• Kullanıcı WinAtHere
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

WinAtHere

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Forumdan olduğuna emin olduğum bir arkadaş kanalımı tamamen kopyalamış kanal resimlerime kadar. Böyle bi durumda ne yapmamı önerirsiniz ?

özgünse size aitse Telif atın hocam baştan uyarın isterseniz sonra verin telifi

Videolar özgün değil maalesef özgün olsa 1 dk bile düşünmezdim zaten hocam

özgün değilse hocam pek yapılcak bişe yok Anca sahte telif atarsın oda vicdan meselesi hakların gerçek sahibi size atmadısa sizinde atmanız etik olmaz diye düşünüyorum size kalmış yinede

özgün değilse tatava yapma başka kanalı kopyala geç. :o

Hocam tamam doğru diyorsun videolar bana ait değil telif atmak istemiyorum ki zaten üstünde logo olan videolarımı botlarla çeken çok fazla kişi oldu hiç birine sahte telif atmadım ancak bu kadarı sınırları aşıyor artık komple logoma kadar vs kopyalamak nedir ya. Telifi attıktan sonra o kişiden gelecek olan telifler gözümü korkutuyor sonuçta sahte telif o kadar saçma bir şey ki hiç bir hakkı olmasa bile youtube sorgulamıyor..

Kopyaları çoğalt , 3 tane daha aç sende aynı kanalı tekrar kopyala :P

özgün değilse tatava yapma başka kanalı kopyala geç. :o

Öyle dediğiniz gibi olmuyor o işler hocam.. Günde 100-200 video atılan kanallardan değil bu emek olan bi kanal illa özgün olması gerekmiyor. Uzun süre kazanç sağladığım ve fazla emek verdiğim bir kanal.. Videoları kopyalamak ayrı mesele kanalın her bir haltını kopyalamak ayrı mesele..

Önerimiz sende başka yerden kopyaladığın için takmaman ve aynen devam etmen :D hayırlı kazançlar...

Önerimiz sende başka yerden kopyaladığın için takmaman ve aynen devam etmen :D hayırlı kazançlar...

Özgün olmayan her içerik kopya mı sizce ? Benim ki değil mesela. Yorum için teşekkürler sizede hayırlı kazançlar :)

herkesin kopyalanıyor.bu sana özel bir durum değil.
neyin hakkını arıyorsun anlayamadım?

Daha önce bir çok kez yaşadım ancak bu kadarını değil. Tamam videoları alırsın yayınlarsın vs ama kanalı tamamen alanı ilk defa görüyorum. Kullandığı kanal resminden falan şikayet edemiyor muyuz mesela ? Benim ps ile hazırladığım resimleri aldı adam direk koydu kanalına.

İnsan yine ilk gördüğünce kötü hissediyor kanal kopya da olsa ama yapacak bir şey yok buna laf etmek gibi bir lüksümüz yok. Bu nedenledir ki gerçek manada özgün çalışan hiçbir kanaldan bir tek video bile almam.

sende başkasının kanalını kopyala arkadaş sonuçta videoları sen çekmemişsin sadece logonu basmışsın o videoları hazırlayan arkadaşı düşün bide senin kanalını görse ne hisseder

Partnerde misiniz?

Hayır adsense ile çalışıyorum ancak partnerde olmam bu konuda bana avantaj sağlayacaksa başvuru yapabilirim ?

---

Haklısınız ama ben sırf videoda logosu var diye telif atan insanlar biliyorum onları düşününce bu durum biraz fazla geldi bana :)

Hocam ben akşama kadar arama sorgularına binlerce şey giriyorum ve neredeyse birbirinin aynı kanallar görüyorum. Bu durumda onlardan bir tık ötede bir şey yapmak gerekiyor. Hepten de kanal tümüyle çekilmez ki!

asıl kanal komple çekilir. daha az kişiyle muhatap oluyorsun daha az telif yiyorsun. her kanalda 5 video alırsan 50 kişinin kanalından çekeceksin ve biri muhakkak telif atacak. konuyu açan arkadaşa gelince kişisel anlama ama modlar bu konuyu nasıl kapatmadı anlamadım. çünkü butür konular kapanıyor. ben, bana sahte telif atan kişiye nasıl telif atarım diye sorduğumda modlar kapatmıştı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri