Biri bakabilirmi!!! Youtube Kazanç - Kazık Yemek istemiyorum

• Kullanıcı MeZ@RCI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

MeZ@RCI

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar bir kanal var satın alıcam ama kafama birkaç şey takıldı.
ilki youtube de topluluk kısmında telif hakkı ihbarları yeşil sorun yok fakat topluluk kurallar 6 ay süreligine kırmızıya düşmüş. bu durumda parasal bir sıkıntı oluştururmu?

Diger bir sorumda. bu kanal ne kadar eder (Resim Bilgi Altta) lütfen beni bu hususta bilgilendirin çok Teşekkürler şimdiden.

İçerik kısmını editleyip yükleyin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam içerikler ifşa oluyor resimi kaldırın önce. Gerçi ifşa olmasında sıkıntı olmaz ama olsun.

2. olarak kırmızı bi durum varsa kesinlikle almayın zaten 1 yılda 300 dolar kazandırmış kanal. Para edecek bir kanala benzemiyor

resmi editle resimde kanalın en popüler 10 vdieosu gözüküyor, kanalını bulabilirler

edit üçümüz aynı anda yazdık :)

Hocam sen acil olarak resmi editle,icerik ifsa ediyorsun.Yasak ban yersin.

Icerige bakilirsa pek uzun ömürlü bir kanala benzemiyor. Ek olarak 1 topluluk yemis zaten. Türkce oldugu icinde kazanc sabitligi ne Kadar olur bilinmez. Benim sahsi görüsüm bu sekilde Kanal alacagina kendin olustur daha Saglam olur. Kanal satislarinda 3 aylik kazanc göz önünde alinarak fiyat biciliyor fakat bu kanalda topluluk oldugu icin bence fiyat yari fiyatina düser.

Paylaşılması sakıncalı bir içerik göremedim ben. Çaydanlık şakası chp nin bittiği video falan. Bu içerik değil ki. İçerik dediğin televizyon dizisi olur çizgi film ismi falan olur.

kanala baktım para edicek bir kanal değil toplam izlenimin 5 milyon küsür olmasına bakma en çok izlenen videolarının süreleri çok kısa ayrıca bu içerikleri izleyen kişilere ne tip bir reklam çıkar bilmiyorum pek maddi dönüşü olan bir kanala benzemiyor

Evet kanalın ömrünü tahmin etme yarışması yapalım hadi . Ben diyorum ki maksimum 21.06.2015 Saat 17.56

verilen tüm cevaplar için herkese ayrı ayrı teşekkürler. evet sizin söylemlerinizi kayde alarak almicam 1000 tl istemişti teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri