Biri kanalıma dadandı flaglayıp duruyor sanki

O videoyu silerek.
Madem aynı videoyu Flaglıyorlar, o Videoyu SİL.

peki şimdi napayım? kanal ayarları kısmında bütün ışıklar yeşil yanıyor. Kanalı sileyim mi dursun mu?

Tek bi video flaglanirsa, video silindiginde mail gelir su su sebepten dolayi(topluluk) silindi diye. Her flaglanan kanal kapanmiyor zaten. Benim 2 tane videom flagdan dolayi silindi mesela, kanal hala ayakta 10,000 civarida abonesi var. Videolardan biri yaniltici icerik (kadin havayolu sirketi hakkinda atip tutuyormus farketmemistim paylasmadan once), digeride bi kaza videosuydu.

Kısacası benim demek istediğim. Normal şartlarda flaglanan videoya kapanmaz ise flag yedi diye mail gelmez.

Bu arkadaş konusunda sanki her flag yediği videoya haber alıyormuş mail alıyormuş gibi lanse etti. Bende onu merak ettim ama her flag yemede mail gelmez yani onu demek istedim.

youtube ta bu şekilde ki insanlar olmasa herkes daha rahat kazanıcaktır bence

Bu flagı engellemenin bir yolu yokmu kanallarımın kapanmasının %80'inin nedeni bu

youtube ta bu şekilde ki insanlar olmasa herkes daha rahat kazanıcaktır bence

evet hocam vallahi burnumdan getirdiler artık...6 aylık kanalım vardı 2 telif geldi 3.ye fırsat vermeden kanalı sildim ve 1 aydır kanalı yerine oturtamıyorum hala. Bu kez de flag sorunu çıktı başıma...

Kısacası benim demek istediğim. Normal şartlarda flaglanan videoya kapanmaz ise flag yedi diye mail gelmez.

Bu arkadaş konusunda sanki her flag yediği videoya haber alıyormuş mail alıyormuş gibi lanse etti. Bende onu merak ettim ama her flag yemede mail gelmez yani onu demek istedim.

Video kaldirildiginda anlarsin ki o video flaglanmis :D Bu arkadasta onu anlatmak istemis ama becerememis :) Her flag yediginde tabii ki gelmez, fakat video silindigi anda mailini alirsin. Kanal kapansin yada kapanmasin farketmez.

Aynen,flaglandığınızı kanal kapanması yada video silinmesi dışında sadece şanslıysanız yaş kısıtlamasıyla anlarsınız yoksa bunun bir flagmetresi yokki oraya bakıp anlaşılacak:D

Video kaldirildiginda anlarsin ki o video flaglanmis :D Bu arkadasta onu anlatmak istemis ama becerememis :) Her flag yediginde tabii ki gelmez, fakat video silindigi anda mailini alirsin. Kanal kapansin yada kapanmasin farketmez.

Tabi video silindiğinde veya kanal silindiğinde sorumlu tutulan videonun maili gelir hocam bu stabildir zaten değişmez. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri