biri şu soruna açıklık getirebilir mi arkadaşlar

• Kullanıcı aykutys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

aykutys

Kayıtlı Üye
bir başkasınında yüklediği ve reklam çıkarttığı videonun aynısını neden ben yükleyince, bu video engellendi yada üçüncü taraf eşleşmesi gibi uyarılar veriyor
çok şey denedim ama olmadı
Bunun bir inceliği var nedir o lütfen yardımcı olun ??
Çok araştırdım forumda ama ciddi bir bilgi bulamadım
lütfen arkadaşlar biri bu durumu bana izah etsin..

bak o adam eşleşen 3. taraf içerigi kabul etmiştir. ve orda çıkan reklamların kazancı o adama degil o eşleşeni yollayan adama gidicek anladın mı kardeşim?

bir başkasınında yüklediği ve reklam çıkarttığı videonun aynısını neden ben yükleyince, bu video engellendi yada üçüncü taraf eşleşmesi gibi uyarılar veriyor
bunun bir inceliği var nedir o lütfen yardımcı olun ??
çok araştırdım forumda ama ciddi bir bilgi bulamadım

daha yenisin bak arkadaşim böyle can alici bilgiyi kimse seninle paylaşmaz sen dereye girmeden denizi aşmak istiyorsun !

Bunun bir inceliği var nedir o lütfen yardımcı olun ??
Çok araştırdım forumda ama ciddi bir bilgi bulamadım

Dunya geneli engelledi diyen kisilere dikkat et bazilari sahtedir bunu bilenlere karsi bildirim yapiyorlar eslesen ucuncu tarafda ayni bunun bir sirri yok,

eslesen ucuncu taraf icerigine bakiyorsun

gorselmi isitselmi isitsel ise video dizi film gibi uzun birsey ve belirli bir sure ise duzenleden ses e tiklayip sesi kaldir diyorsun o kisim sessizlesiyor ve uyari almiyorsun, dunya geneli engllendi de ayni suresine bak ve uyardigi konuya bak alakasiz ise karsi bildirim yap.... isitsel de ilk saniye yi gozteriyor ise videonun tamaminda varsa cok fazla ypilacak birsey yok zor yani

reklama gelince butun bunlari yapim hala eslesen ucuncu taraf ve engelli diyorsa dunya geneli engelli ile fazla ugrasmayin derim cok fazla yaptiginizda para kazanmaniz devre disi kalir ama eslesme de kabule dersin reklam yayinlanir ama hak sahibine gider baskasinda gordugun reklamlar bunlar olabilir...

umarim aciklayici olmustur hizli yazdim cikmam gerekiyor gider ayak cevablayim dedim.....

son olarak sunuda ekleyim...

Eslesen ucuncu taraf icerigi....... biri reklam yayinlansin parasi bana gelsin derken bir baska kisi ihtar atiyor dikkatli olun yani ben kabul ettim kafam rahat demeyin..

basima gelen birsey,

berdan mardini senden cocugum olsun adli sarkiya slayt yapmistim muyap taraindan eslesme dedi eskiden yukelmistim sonradan cikti bu durum kabul ettim bir kac gun sonra ayni videoya murat ses den ihtar geldi gelen maili yolladim bilmiyordum dedim ihtari geri cek dedim ama kayideye bile alip cevab yazmadi oyle kani bozuklar var yani

evet yeniyim ve elimden geldiğince hazırcı olmamaya çalışıyor, araştırıyorum.
sizden bir ricada bulundum, çok büyük bir şey istediğimi de düşünmüyorum
neyse uzatmayayım söyleseniz de söylemeseniz de sağolun arkadaşlar.

ilk olarak bysetoll un dedigi gibi cikan reklamin kime kazanc verdigini bilemezsin, her gordugunuz reklam o kanal sahibi icin kazanc degildir, ayrica henuz para kazanmasi aktif olmayan ulke ile uye olup reklam cikanlar dahi var, bir de videoyu ilk yukleyenler de sorun olmazken cok fazla kopyasi olunca sonraki yukleyenler bu uyarilari aliyor, youtube videoyu tahminen karalisteye ekliyor o andan itibaren

Bunun söylenecek bi yanı yok arkadaşlar gerekli şeyleri demişler bazı kişilerde kendine göre bi yol belirliyor öyle yediriyor videoyu belli başlı kesitler yaparak sesin üzerinde oynamalar yaparak v.s nasıl youtube a yedirebileceğin sana kalmış.

sağolun arkadaşlar sayenizde iyi kötü bir fikir edindim bu konuda..

daha yenisin bak arkadaşim böyle can alici bilgiyi kimse seninle paylaşmaz sen dereye girmeden denizi aşmak istiyorsun! diyen arkadaş ChaosAngeL, sende sağol

sağolun arkadaşlar sayenizde iyi kötü bir fikir edindim bu konuda..

daha yenisin bak arkadaşim böyle can alici bilgiyi kimse seninle paylaşmaz sen dereye girmeden denizi aşmak istiyorsun! diyen arkadaş ChaosAngeL, sende sağol

kardes ne oldugunu ben sana yazdim, forumda her yazana kulak asma cogu kazandigini bile gercek soylemiyorum, gercekten bir sirri varmis da kimse vermiyor gibi yorumlar yapiliyor ben sana anlattim erinip okumadiysan senin sorunun once okumayi seveceksin, yada anlamadiysan yine senin sorunun once arastirmaci olacaksin anlamadigin kismi arastiracaksin gerekirse tekrar soracaksin.!!!

eger sen al arkadasim sana kanal ayda 2000 euro getiriyor sen sadece arada bir video at da guncel kalsinkanal diye birsey istiyorsun evet sana bunu kimse yapmaz.!!!!

kardes ne oldugunu ben sana yazdim, forumda her yazana kulak asma cogu kazandigini bile gercek soylemiyorum, gercekten bir sirri varmis da kimse vermiyor gibi yorumlar yapiliyor ben sana anlattim erinip okumadiysan senin sorunun once okumayi seveceksin, yada anlamadiysan yine senin sorunun once arastirmaci olacaksin anlamadigin kismi arastiracaksin gerekirse tekrar soracaksin.!!!

eger sen al arkadasim sana kanal ayda 2000 euro getiriyor sen sadece arada bir video at da guncel kalsinkanal diye birsey istiyorsun evet sana bunu kimse yapmaz.!!!!

arkadaşım ilk yazını okurken paylaşımcı oluşunu taktir edip bi hevesle okudum,
iyi kötü bir fikir sahibi olduğumu izah edip teşekkür ettim hepinize, bilgi vermek istemeyen arkadaşa bile.. buraya kadar sorun yok ancak şu üstte ki mesajı neye istinaden attın anlamadım ben hazırcı değilim arkadaşım emin ol fazlasıyla araştırıyorum bir aydır gündüz işe gidip akşam eve gelip gece 3 lere kadar r10 da ve burda ki youtube konularının hepsini okudum, onun için benim ne istediğimi, nasıl biri olduğumu bilmeden hazırcı biri olduğum imasında bulunman hoş olmamış, neyse umarım ben yanlış anlamışımdır yinede teşekkürler arkadaşım emek verip izah ettiğin için

arkadaşım ilk yazını okurken paylaşımcı oluşunu taktir edip bi hevesle okudum,
iyi kötü bir fikir sahibi olduğumu izah edip teşekkür ettim hepinize, bilgi vermek istemeyen arkadaşa bile.. buraya kadar sorun yok ancak şu üstte ki mesajı neye istinaden attın anlamadım ben hazırcı değilim arkadaşım emin ol fazlasıyla araştırıyorum bir aydır gündüz işe gidip akşam eve gelip gece 3 lere kadar r10 da ve burda ki youtube konularının hepsini okudum, onun için benim ne istediğimi, nasıl biri olduğumu bilmeden hazırcı biri olduğum imasında bulunman hoş olmamış, neyse umarım ben yanlış anlamışımdır yinede teşekkürler arkadaşım emek verip izah ettiğin için

Ben hazircisin demedim yanlis anlamissin ama yazdigim konu ile alakasi sitem eder gibi az cok bilgi sahibi oldum tesekkur ederim deyince yazdigim yazida biraz uzun olunca ki benim gibi birinin cok fazla karsilastigi okumama sorunu, olabilecegini dusundugum icin yazdim ve fark ettiysen 3 secenek sudum,

Okumadiysan senin sorunun
Okuyup anlamadiysan yine senin sorunun anlamadigin yeri arastir olmadi tekrar sor
Hazirciysan oyle birsey olmaz

Demek istedims en bunlarin hangisini ustune alinirsa alirsin

benim sana sen susun diye hitab ettigim bir madde yok, kendi adima soyluyorum bana 100 kere ayni yeri sor yuzker anlatirim ama hazirci yada kolay yoldan birsey bekleme hissini uyandirma ben boyle biriyim,

soruna gelince sir yok arkadasin biri kimse vermez falan demiste yok yani ozel bir sirri

video editleme programlarindan anliyorsan herkesin yaptigini yaparsin onun disinda kilerin cogu zaten salliyor yok sukadar kazandim yok bukadar kazandim onun bir sirri var ama vermem yada vermezler onun bir yontemi var da bende kalsin gibi bunlar kafani karistirmasin.!!!!

umarim bukez dogru anlarsin iyi calismalar kolay gelsin

Ben hazircisin demedim yanlis anlamissin ama yazdigim konu ile alakasi sitem eder gibi az cok bilgi sahibi oldum tesekkur ederim deyince yazdigim yazida biraz uzun olunca ki benim gibi birinin cok fazla karsilastigi okumama sorunu, olabilecegini dusundugum icin yazdim ve fark ettiysen 3 secenek sudum,

Okumadiysan senin sorunun
Okuyup anlamadiysan yine senin sorunun anlamadigin yeri arastir olmadi tekrar sor
Hazirciysan oyle birsey olmaz

Demek istedims en bunlarin hangisini ustune alinirsa alirsin

benim sana sen susun diye hitab ettigim bir madde yok, kendi adima soyluyorum bana 100 kere ayni yeri sor yuzker anlatirim ama hazirci yada kolay yoldan birsey bekleme hissini uyandirma ben boyle biriyim,

soruna gelince sir yok arkadasin biri kimse vermez falan demiste yok yani ozel bir sirri

video editleme programlarindan anliyorsan herkesin yaptigini yaparsin onun disinda kilerin cogu zaten salliyor yok sukadar kazandim yok bukadar kazandim onun bir sirri var ama vermem yada vermezler onun bir yontemi var da bende kalsin gibi bunlar kafani karistirmasin.!!!!

umarim bukez dogru anlarsin iyi calismalar kolay gelsin
evet aslında alınganlık sebebin doğru, soruyu sorar sormaz hemen üşenmeyip bilgilendirmek amacıyla onca şey yazmışsın ve karşılığı ehh iyi kötü anladım gibi bişey olmuş,, kusura bakma arkadaşım öyle bi izlenim vermişim, tekrar teşekkür ederim... ha bişey daha söyleyeyim emin ol benim kadar üzülmüyor, kızmıyorsundur gençliğin okumuyor ve hazırcılığa kaçıyor oluşuna.

Yaşıma yakın arkadaşların olması ne güzel, mesajlarda bile faklılık göze çarpıyor. Ergen gençliğimiz biraz feyizlense ne güzel olur :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri