- Web sitesi
- www.kadinevi.org
Bu konuyu favorilerime ekledim cezayi benden once birisi vermezse pcden nete ilk girdigim anda ben verecegim neden mi
1- Yoneticileri sIkayet etmek icin konu acamazsiniz baska bir yoneticiye pm atmaniz gerekir
2-Konunun basligi tum yoneticileri zan altinda birakiyor konunun basligi dogru olsa forumda bu konuya sira gelene kadar birsuru konunun kilitlenmesi gerekir
3- Biz her yazilimin varezi varmi yokmu olabilirmi bilmek zorunda degiliz bilmiyoruzda o konuya gelen yorumlarin tamamina yakinida varez paylasim yasak seklinde demekki konuyu kilitleye yonetici konuyu kilitlemekte hakli
5- varezini istemiyorsaniz yazilimin sitesinde yazilomciyla irtibata gecip lisansli dosyalarinizi ondan isteyin ondiremiyorsaniz destek talebi olusturun vs.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konuyu Favoriye alacak ceza verecegin birşey i var hocam ?? hakaretmi var küfürmü var Forum kurallanda modları haksız konu kapatmalarını eleştiren banlanacak diye bir maddemi var
1. si Yöneticileri şikayet degil eleştiri Konusu ki kimin kapattıgını bilmiyorum zaten kimi kimi şikayet edeyim ( Gerekde Yok ) Şikayet edilen banlanacakmı
2. si konunun başlıgı gayet düzgün o işi yapan arkadaşların engelleme yapabilmek icin ***** yazdıgını bir cogu biliyor zaten konuda lisans degil dosya geciyor
3. Evet bilemessiniz biliyorsunuz da demiyorum zaten madem bilmiyor konuyu kapatan arkadaş o akdar moddan bilenler mutlaka vardır bilen modların görmesine bırakabilir
4. Yeni sürüm oldugu icin otomatik indirme linki gelmedi tamda burada başladı benim problemim zaten gelen olmusmudur diye konuyu acdım
[MENTION=8073]laincest[/MENTION] Madem ***** istemiyorsun neden gidip dosyalari bu robotun satis yapildigi yerden temin etmiyorsun? Ben bu islerden anlamam, neyin *****i vardir yoktur bilemem. Konuda yazan herkes ***** istedigin kanisina varmis ki sen parali satilan biseyin dosyalarini satan kisiden almak yerine burada ariyorsan insanlarin o sekilde dusunmesi gayet dogal.
Hocam wp-robot öyle bir berbat ki yeni versiyon cıkıyor mailini giriyorsun lisansın varsa dosyaları sistem bot dosyalarını otomatik yolluyor velhasıl kelam ama sanırım mail gönderildi diyor ama mail gelmiyor bende gelmedigi icin acaba başkaları indirebildimi diye konu acdım
Kısacası versiyonun sabit bir indirme adresi yok
Son düzenleme: