Birinci yılı şeferefine (Spam engeline takılmamak)

• Kullanıcı Rigatomik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Rigatomik

Yasaklanmış
Birinci yılı şeferefine (Alın daha çok Başkalarının emeklerini sömürün) Sömürün ki youtube bu işe kökten bir çözüm getirsin

Spam çalışmayan birisi olarak analatmak istiyorum

bundan 1 ay önce bir spam denemem olmuştu spam bitti denildigi zamanlar test amaçlı bir hesap oluşturmuştum

1 kanal tek seferde 1600 video vds üzerinden yukleme k için otoya almıştım bot ile degil direk olarak 1600 videoluk dosyayı çoklu video yükleme ile hepsini seçerek yükledim

1 adet ip üzerinden cok video yukleme işlemi oluyor ondan gidiyor gibi yazılar okudum ama inandırıcı gelmedi bana cunku bazı ülkelerde okullar yurtlar işletme evleri tek ip veriliyor ani burada 300 400 kişi tek bir ip adresi üzerinden giriş yapıyor ve işlemlerini boyle geliştiriyor ip ile alakası olmaz diye başka bir teknik denemeye calıstım

1600 adet video yuklenirken bende sürekli olarak manuel olrak video yükleme yapmaya calıstım yüklerse iptal etim tekrar yukleme yapmaya calıstım yuklerse yine iptal ettim böyle böyle 1600 video toplu yuklemesi bitene kadar devam edecektim taki bir noktata yine manuel video yuklemesi yapmak için video yukleye bastıgımda karsıma cıkan siz (bir robotmusunuz lütfen caption giriş yapınız diyene kadar ) caption geldikten sonra giriş yaptım ve bu kanal 1 günde 1600 video yukledi 1 ay acık kaldı daha sonra başka bir kanal yüzünden para kazanması kapatıldı

Burda hepimizin atladığı nokta youtube bizim bir robot olup olmadıgımızı sorguluyor olması ve ne yazıkki hepimiz bu kısımda videolaru yuklemeye bastıktan sonra pc basında ayrıldıgımız yada baska videolar yuklemeyi denemedigimiz için gelen kaption mesajını göremiyor ve spam takılmış oluyoruz

Aranızda spam çalışan arkadaslar varsa bu şekilde bir test yapabilir iyi çalışmalar

@Muslera06

Ustad bu bilgi icin tesekkurler.Daha onceleri yuksek miktarda video yuklemelerinde karsimiza çikan ve aştiğimiz bir engel bu.Su an sistemdeki botlarda da bu yuzden spama takilmalar oluyor ama bu captcha sorununuda yaptilar gibi.

Dediklerine katiliyorum,cok video yuklemenin zarari yok ama dikkat etmek lazim iste dedigin gibi.

Konuyu kendin paylasmak istersen forumda paylasabilirsin.
ilgin alakan icin tesekkurler.

Bazı Arkadaşlar tam anlamamış galiba Algoritması söyle

1 Yükeleyeceğiniz videoları indirin ve hazırlayın 1000 2000 3000 artık ne kadar ise
2 youtube hesabınıza giriş yapıp video yükleye basın ve klasor içinde bulunan butun videoları ctrl+a ile seçin ve yükle diyin
3 Yükleme işlemi başladığında yeni bir sekme acın oradan youtube sayfanızı acın
4 Tekrar yükleme yapmak için video yukleye basın video yükleniyor yeri gelir ise yüklemeyi iptal edin
5 4 teki bölümü tekrarlayın 5 dk da bir
6 Bir noktadan sonra video yüklemesini yapan sizmisiniz gibi farklı bir pencere acılacak ve sizden caption yani güvenlik kodu girmenizi isteyecek güvenlik kodunu girdikten sonra herhangi bir işelem yapmanıza gerek yoktur
7 bitti

Güzel bilgi. Açıkçası bu durumu şöyle de denememiz lazım. Şahsen ben denedim 100 video attığımda böyle bir ibare görmedim. 300 video atıyorum genelde ama öyle bir şey oluyor mu bilmiyorum denk gelmedim hiç.

Aslında 200 - 400 arası denemek gerekiyor.

Hiç böyle bir uyarı ile karşılaşmadım video yüklerken. Birden çıkıp bir kaç dakika sonra kapanıyorsa bilemem fakat 4-5 aydır bu işteyim upload etmediğim zaman yok ve hiç denk gelmedi

Birinci yılı şeferefine (Alın daha çok Başkalarının emeklerini sömürün) Sömürün ki youtube bu işe kökten bir çözüm getirsin

bundan 1 ay önce bir spam denemem olmuştu spam bitti denildigi zamanlar test amaçlı bir hesap oluşturmuştum

1 kanal tek seferde 1600 video vds üzerinden yukleme k için otoya almıştım bot ile degil direk olarak 1600 videoluk dosyayı çoklu video yükleme ile hepsini seçerek yükledim

1 adet ip üzerinden cok video yukleme işlemi oluyor ondan gidiyor gibi yazılar okudum ama inandırıcı gelmedi bana cunku bazı ülkelerde okullar yurtlar işletme evleri tek ip veriliyor ani burada 300 400 kişi tek bir ip adresi üzerinden giriş yapıyor ve işlemlerini boyle geliştiriyor ip ile alakası olmaz diye başka bir teknik denemeye calıstım

1600 adet video yuklenirken bende sürekli olarak manuel olrak video yükleme yapmaya calıstım yüklerse iptal etim tekrar yukleme yapmaya calıstım yuklerse yine iptal ettim böyle böyle 1600 video toplu yuklemesi bitene kadar devam edecektim taki bir noktata yine manuel video yuklemesi yapmak için video yukleye bastıgımda karsıma cıkan siz (bir robotmusunuz lütfen caption giriş yapınız diyene kadar ) caption geldikten sonra giriş yaptım ve bu kanal 1 günde 1600 video yukledi 1 ay acık kaldı daha sonra başka bir kanal yüzünden para kazanması kapatıldı

Burda hepimizin atladığı nokta youtube bizim bir robot olup olmadıgımızı sorguluyor olması ve ne yazıkki hepimiz bu kısımda videolaru yuklemeye bastıktan sonra pc basında ayrıldıgımız yada baska videolar yuklemeyi denemedigimiz için gelen kaption mesajını göremiyor ve spam takılmış oluyoruz

Aranızda spam çalışan arkadaslar varsa bu şekilde bir test yapabilir iyi çalışmalar

@Muslera06

birinci yıl şerefine diyorsun ama alttan alttan yaptığın göndermeler, bana başka bişi anlatıyorsun gibi geldi. Neyse böyle bir iş yapmadığım için detaylı yorum yapmama gerek yok

paylaştığınız için teşekkürler. ip olayını ben de düşündüm. yurt tarzı yerler için nasıl bir uygulama yapıyorlar bilmiyorum ama Google'ın iplere blacklist uyguladığını biliyorum.

captcha konusunda ise kafama takılan youtube'un kendi verdiği api üzerinden neden böyle bir engelleme yapacağı? inceledim api için limitleri şöyle.

A simple read operation that only retrieves the ID of each returned resource has a cost of approximately 1 unit.
A write operation has a cost of approximately 50 units.
A video upload has a cost of approximately 1600 units.

Guzel bilgi de ben birseyi merak ettim. 1000-1500 tane atacak videoyu nereden buluyorsunuz ne videolari bunlar :D bitmiyor mu bu videolar arkadas :D

Guzel bilgi de ben birseyi merak ettim. 1000-1500 tane atacak videoyu nereden buluyorsunuz ne videolari bunlar :D bitmiyor mu bu videolar arkadas :D

Gecenlerde bi kanal gördüydüm ne varsa doldurmus 60k falan video vardi ve videolari yanlis hatirlamiyorsam 2 gün icerisinde atmis :) Tarihler öyle gösteriyordu.

@Muslera06

Bazı Arkadaşlar tam anlamamış galiba Algoritması söyle

1 Yükeleyeceğiniz videoları indirin ve hazırlayın 1000 2000 3000 artık ne kadar ise
2 youtube hesabınıza giriş yapıp video yükleye basın ve klasor içinde bulunan butun videoları ctrl+a ile seçin ve yükle diyin
3 Yükleme işlemi başladığında yeni bir sekme acın oradan youtube sayfanızı acın
4 Tekrar yükleme yapmak için video yukleye basın video yükleniyor yeri gelir ise yüklemeyi iptal edin
5 4 teki bölümü tekrarlayın 5 dk da bir
6 Bir noktadan sonra video yüklemesini yapan sizmisiniz gibi farklı bir pencere acılacak ve sizden caption yani güvenlik kodu girmenizi isteyecek güvenlik kodunu girdikten sonra herhangi bir işelem yapmanıza gerek yoktur
7 bitti

yani diyelimki ben 1k video yüklemek istiyorum manuel bir şekilde videoları seçip yükle dedim yükleniyor dediği anda iptal edip tekrar aynı işlemi yaptım. bu işlemi tekrarladığım taktirde karşımıza caption giriş mi gelicek ? ve bu giriş geldikten sonra bu şekilde toplu video yüklediğimizde spama düşmeden sorun çıkarmadığını mı söylüyorsunuz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri