Birine Bu İşi Öğretecem Deseniz ?

WaDa

Kayıtlı Üye
Birine Bu İşi Öğretecem Deseniz nasıl bi yol izlersiniz önce neleri gösterirsiniz ben sadece konulara baka baka öğrenmesini tavsiye ettim

siz bu değerli arkadaşıma ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz önce hangi konuları okumasını nerden başlamasını tavsiye edersiniz ?

Tavsiyeye açığım :) anca 50 60 tl kazanıyorum youtubeden :(

Valla işin çok çok zor :) öncelikle adam kabataslak herşeyi göster bi tarafı yerse başlasın zaten %90 ben yapamam diyecektir bunun yarısında eğer azimliysa önce kanal açma partnerler ve video yükleme gibi ıvırzıvırları gösterirsin.

konu falan okumasın girsin işin içine kendisi ögrensin burda zaman kaybetmesin

Sadece 5 kişi için E-Book hazırıyorum :) Herşeyiyle tam öğrenecek şekilde

E-Book hazırlamayı deneyebilirsin.

beyler birine bişey öğretecekseniz bot-vds-otomatik proğramlar vb asla sölemeyin kendi pc sinden tek tek manuel yapsış herşeyi, tecrübe edinsin....unutmayın bi adama direk balık veirrsen balık bitince geri sana gelir.....

beyler birine bişey öğretecekseniz bot-vds-otomatik proğramlar vb asla sölemeyin kendi pc sinden tek tek manuel yapsış herşeyi, tecrübe edinsin....unutmayın bi adama direk balık veirrsen balık bitince geri sana gelir.....

aynen öyle 2013 eylül ayında. rotahaberden fragman inidirip tek tek elle yüklüodum ben. varsayılan'a etiket girmeyi bile bilmiodum hepsine elle giriyodum :D bot nedir bilmezdik biz..:)

bu forumdan önce youtube'u kurcalasın. ne yükleyeceğini youtube'u inceleyip kendi keşfetsin. muhtemelen önce vine,fail,funny gibi düşük gelirli başlıklarla başlayacaktır. ama daha sonra nasıl doğru aramalar yapıp, nasıl kazanacağını kendi çabasıyla bulur. ne sürede bulacağı kendisine kalmış ama bu şekilde kendisi için daha yaratıcı olacağını düşünüyorum.

aynen öyle 2013 eylül ayında. rotahaberden fragman inidirip tek tek elle yüklüodum ben. varsayılan'a etiket girmeyi bile bilmiodum hepsine elle giriyodum :D bot nedir bilmezdik biz..:)

Ytpara.com 'a 2014ün 1. ayın 12sinde üye oldum. Üye olmadan önce 2 ay boyunca elle yükleme yapıyordum. Aylık 10 lira kazancı bulunca sevinçten havalara uçuyordum.
Daha sonra videoyap aldım. Patladı gitti :D
Birine birşeyler öğretirken ona direk balık sunmama olayına bende katılıyorum. Yol göster, araştır öğrensin en güzeli.

Son düzenleme:
Yt kazanc sistemi mantigi
Kanal acma taktigi bilinen ilgili bilinen google algoritmalari
Video yukleme taktikleri
Adsense vs partner
Uzun video onemi
Kanal takip teknikleri
Yt copyright mantigi
Unlem eslesen gecme yollari tarzi gizli taktikler
Bonus:) ayda 100 dolar kazandiran birkac kategori

:-D kitap tanitimi gibi oldu :-D bn olsam kimseye ogretmem yt de taktikler zamanla eskiyor hem kendi taktiginin eskimemesi hemde adamin ilerde taktik sikintisi ckmemesi icin forumun adresi ver takildigi yerde sana sorsun.
Ben ilksene kategorimi 5 e kopyalar kisa video calisitdim adsense
Simdi partner uzun video ve kesvettigim bir cok taktik . adama kisa vadede iyilik yapsanda uzun vadede zararda olur

Ytpara.com 'a 2013ün 1. ayın 12sinde üye oldum. Üye olmadan önce 2 ay boyunca elle yükleme yapıyordum. Aylık 10 lira kazancı bulunca sevinçten havalara uçuyordum.
Daha sonra videoyap aldım. Patladı gitti :D
Birine birşeyler öğretirken ona direk balık sunmama olayına bende katılıyorum. Yol göster, araştır öğrensin en güzeli.
forum 2. ayın 17 sinde açılmamışmıydı :)

konu falan okumasın girsin işin içine kendisi ögrensin burda zaman kaybetmesin
İki ay aralıksız tüm konuları tekrar tekrar okuduktan sonra açtıgım ikinci kanal bi haftada 1800 tl kazandırmıştı.
Bu cümle nereden nasıl ögrenilmesi gerektigini fazlasıyla açıklar.

Tapatalktan yollandı.

bu işe ilk başladığımda baya bir zorlanmıştım ama en güzel yöntem deneme yanılma ve yaşayarak öğrenme. Yaptığın hata akılda kalıcı oluyor ve aynı hatayı birdaha yapmıyorsun ;)

car,cars,funny,fragman videolarıyla başlasın.
bunlarla başlamayanlar acemilik dönemini yaşamış sayılmaz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri