Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Valla Kardeşim Karar Senin ) Ama Aklın Varsa Tek Takıl Bu Bencillikten Değil Bu Formdan Çok Kişiye Yardım Edip Zarar Gördüm Elhamdülillah , Çok İyi Hatırlıyorum Bundan 2-3 Sene Önce Bir Arkadaşın Tavsiyesi İle Başladım İle Güzel Gelirler Elde Ettim O Kendini Bilir Tekrardan Allah Razı Olsun Kendisinden... Bende Daha Sonrasında Formdan Biriyle Tanıştım Adam Kendisinin Bir İnşaat Firmasında Muhasebe Bölümünde Çalıştığını Ve Ayaklarının Sakat Olduğunu Her Gün İşe Tekerlekli Sandalye İle Gelip Gittiğini Söyledi... İlk Başlarda Herşeyi Açık Açık Söylemeden Fikirler Verdim En Son Bana Dizlerinden Ameliyat Olacağını Ve 3 Ay İçerisinde 10 BinTL Nakit Paraya İhtiyaç Oldğunu Söyledi , Taktiği Verdim O Gün Geceye Kadar Adamın Her 2 Cümlesinden Biri Allah Razı Olsun OlduSabah Kalktık Tam Dicektim Nasıl Sistem İşe Yaradımı Diye Adamın Telefon Kapalı
Skype 3 Senedir Açmıyor. İş Telefonu Vardı Aradım İşten Ayrıldığını Ve Hiç Bir Rahatsızlığının Olmadığını Öğrendim
Ama Elhamdülillah Kişiliğimden Ve Yardım Severliğimden Youtube ve YTPara Süresince Hiç Taviz Vermedim... Ve Forumdan Olsun Yada Gerçek Hayattan Çoğu Kişiye Yardım Ettimde Sonrasında Tanımamazlıktan Geldiler
O Yüzden Hiç Yardım Etme Dicem De
Yapamıyoruz Biz Be Üstad
Temiz Kalplilikten , Yardım Severlikten Olsa Gerek
![]()
car,cars,funny,fragman videolarıyla başlasın.
bunlarla başlamayanlar acemilik dönemini yaşamış sayılmaz![]()
Evet 2 sene önce cekilmistim
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
kız olmadıgını biliyoruzyalan söyleme
![]()
Evet 2 sene önce cekilmistim
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
aynen öyle 2013 eylül ayında. rotahaberden fragman inidirip tek tek elle yüklüodum ben. varsayılan'a etiket girmeyi bile bilmiodum hepsine elle giriyodumbot nedir bilmezdik biz..
![]()
bu forumdan önce youtube'u kurcalasın. ne yükleyeceğini youtube'u inceleyip kendi keşfetsin. muhtemelen önce vine,fail,funny gibi düşük gelirli başlıklarla başlayacaktır. ama daha sonra nasıl doğru aramalar yapıp, nasıl kazanacağını kendi çabasıyla bulur. ne sürede bulacağı kendisine kalmış ama bu şekilde kendisi için daha yaratıcı olacağını düşünüyorum.
Bende kendimi tek sanıyordumcar,cars,funny,fragman videolarıyla başlasın.
bunlarla başlamayanlar acemilik dönemini yaşamış sayılmaz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.