Birkaç Sorum Var ??

Pixel Plus Medya

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben 2 hafta önce başladım bu işe henüz çok yeniyim... Heryerde bir network ile çalışmanın çok daha iyi olduğu yazıyor ben de Awesomeness TV ile partnerlik yaptım ve şimdi son birkaç gündür partner kanalım...

Fakat sanki network hiçbir yarar sağlamadı hatta aksine hitlerim ufak ufak aşağı iniyor hergün en az birkaç yeni video yüklüyorum ( elle ) bot vs kullanmayı bilmiyorum bu işin sağlıklı olup olmadığını yada bu yüzden banlanmam mümkün mü bilmiyorum ve bunu da ayrıca merak ediyorum yeri gelmişken :)

Sizlere sorun şu partnerin yararını görmek için daha da sabırlı mı olmam gerekli ? bir ikincisi de partner olduğum için adsense devre dışı duruma dönüyor kazandığım para youtube analizindeki tahmini kazanç mı oluyor ? yok değilse nerden nasıl öğrenebilirim ?

Teşekkür Ederim..

-Network ile çalışmanın en iyi yanı ekstra reklam çıkmasını sağlayabilmeleri ve ünlem belası ile karşılaşmamandır.
-Hitlerinin düşmesi videolarınla alakalı olabilir, ilgi çekmiyordur, başlık ve açıklamalar yetersizdir vs. partnerinin bu konuyla alakası yok.
-Çok kanal çalışmak istiyorsan bot alabililrsin bi sakıncası yok ama tek kanalın varsa hiç gereği yok.
-Tahmini kazanç senin kazancındır evet. Bu tutar üzerinden partnerin uyguladığı kesintiyi düşeceksin. (Ör: %10 kesinti için 500$ kazanç ise 500*0,90=450$ net kazancındır.)
-Kanalın güzel, abone sayın arttıkça kazancın da artacaktır.

Bence böyle devam et.
Kanalını çok beğendim.
Ayrıca kazanç partner adsenseden çok kazandıracak düşüncesi çoğu zaman ters tepiyor gördüğüm kadarıyla.
Birde neden böyle bir kanalla partnere geçtin ki?

hepinize çok teşekkür ederim... Ben grafik tasarımcı olduğum için işin tasarım, montaj, kurgu vs gibi bölümleri benim için dert teşkil etmiyor fakat networke geçmemin nedeni çoğunluğun daha iyi olduğunu söylemesi ve ünlem de işin cabası onun dışında şuan için birşeyini görmedim her an çıkabilirim açıkçası...

Fakat bir arkadaşımız partnerden çıkarsan partnerde yüklediğin vidyolar anında ünleme düşer yazmış forumda bu doğru mu acaba ?? Eğer doğru değilse açıkçası adsense ye geri dönmek niyetindeyim..

EDİT: Arkadasın kanalın flaglanma yada sahte telif yeme riski üzerine alıntıladığım içerekteki link kaldırılmıştır.

şuan mı ?? hiç :D

dostum kanalı açalı 2 hafya felan oldu sanırım şuan 100 video var sadece yani yolun başındayım henüz..

Ayrıca Awesomeness tv'ye bağlantı kaldırma isteği de yolladım bakalım neler olacak :)

Teşekkür ederim arkadaşlar uyarı için kanal adresini kaldırdım.. Böyleleri de mi var ya yuh yani... :mad::mad:

Herkes daha fazla kazanma çabasında ama bazılar sizin emeklerinizi görmüyor basıyor sahte telifi 2-3 kuruş kazanacak diye.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri