Birlikte Çalışlacağımız Ekip Arkadaş Arıyoruz

Gürhan yanlış işler yapıp ufak hesaplar peşinde koşacak biri değil tanıdığım kadarıyla :)
Bu arada Gürhan ile daha öncede çalışma fırsatı buldum şimdiden çalışacak arkadaşa hayırlısı olsun

Arkadaşlar merhaba..
Şu anlık ekibime bir arkadaş daha almak istiyorum..
İşin özeti;
Ben size dizi veya çizgi film kaynağı vereceğim(ytden kaynak vereceğim) siz kendi kanalınıza(satın aldığınız veya kendi açtığınız.. ancak sağlam gmail olmalı yoksa başa sarmak zorunda kalmayalım) 200-300 arası video yükleyeceksiniz.. Sürekli böyle kanal stoğu yaparak yaklaşık 20 kanalda günlük 80 TL ortalamayı bulacağımızı hedefliyorum..

Başvuru yapacak arkadaşımızın ytproyu bilmesi gerekli.. Ben linki vereceğim siz kanalı kendinize kopyalıcaksınız.. Gün boyu belki 1 saatinizi alacak bizim işimiz çünkü ytproya talimat verdiğinizde o gerisini hallediyor.. Size sadece takip etmek kalıyor..(gmailiniz sağlamsa ytpro yüzünden kanalınız kapanmaz bu nedenle bunu kullanma şartı sunuyorum)

Bir diğer şart ise pc kullanıyorsa en az 8 GB ram istiyorum ya da VDS kullanıyorsa yine 8 GB olması yeterlidir.. render işlemi yapacağımız için bu gerekli

Bu işe başladıktan 1 hafta sonra kanal miktarı 5 i geçtikten sonra günlük kazancı 10 TL'ye yaklaşacaktır sonrasında bu katlaya katlaya gidecektir..

Güven meselesine gelince;
benim güvencem arkadaşın kendine kopyaladığı kanalının kanal URL'sini bana verecek ben arşivimde saklayacağım(herhangi bir sorun yaşadığımızda hem kanal kapattırma hemde forum şikayeti açısından)
benime çalışacak arkadaşın güvencesi ise kanalı kendi adsensesine bağlayacak ve kazancı kendi adsensesine yansıyacak..

Kazanç paylaşımı ise %50 olacak.. aylık adsensede kesinleşen kazanç neyse onu yarı yarıya bölüşeceğiz..

Sonuç olarak adsensesi bizim işimize özel olmalı çünkü kendi kanalı varsa ve bunun da kazancı yansırsa işler karışır :D bu nedenle bize özel bi adsense olmasında fayda var.. tabi pinli olsun ki bir dahaki ay ödemimizi alalım..

Teklifim bu arkadaşlar bu şartları taşımayanlar lütfen pm atmazsa sevinirim.. oturduğunuz yerden para kazanacaksınız :) kaynak çok ama pc ve vaktim yok :D hem kendi pcim hem dedicatedim var ama yetmiyor..

Pm alabilirmiyim ?

Gürhanla çalışacak arkadaşa tavsiye Gürhana her konuda güven ama verdiği iddaa kuponlarına asla oynama :D

Gürhanla 2 haftadır calısıyoruz kazançlar 20 küsürlerde geziyor şuan iyidir gürhan severim üc kuruşa talim etmez

arkadaşlar bildiğim kadarıyla eleman buldu :D neden konuyu upluyosunuz.?

ilginize teşekkür ederim arkadaşlar.. kendi mesleğim olmasa vaktim çok olurdu ve güzel ve büyük bir ekip kurarak yt nin altını üstüne getirirdik ancak hem kendi mesleğim hem bu işi yürütmek vakit gerektirdiği için şimdilik yavaş yavaş alım yaparak ilerletiyorum işi :) dostların değerli yorumları için de ayrıca teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri