Birşey danıcam ytpara ailesine...

• Kullanıcı maxiimuss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

maxiimuss

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar.

Creative vs parnetli kanallarım zaten kazandırıyor.Ama inanın artık öyle gına geldiki parayı ödücekmi ne zaman ödücek ban yersem nolur ya telif gelirse ya o olursa ya bu olursaa diye acayip bunaldım.

Düşündüm....Evimde üst düzey profesyonel bir conderse mikrofonum var.Sesim oldukça güzel olduğu için ses kayıtları alıyorum.Yani müzik te benim bir diğer hobim.Şimdi evde bilgisayar var iyi kalitede mikrofon var,GTA MAx Payne medal of honor vb. çok sevilen oyunları iyi oynarım.Bunların ve daha birçok oyunun özel videolarını çeksem sizce kazançlarım nasıl olur? Sesim oldukça gür ve yumuşak oldukça dinlendiricidir.Bir de 3,4 senelik aktif web sitelerim için kullandığım daha önce ödeme aldığım adsense hesbaımda var.

Şimdi güzel ses,iyi diksiyon,bol çeşit oyun,iyi oynama,kaliteli mikrofon,adsene tüm bu şartlar var.Güzel bir oyun kanalı açıp hem oyunları genel bir tanıtıp hem de özel görevler vb. videoları çekip yüklesem siz ce çok izlenir ve çok kazanç olurmu.Az önce bir haber okudum.Çocuğun teki 17 yaşında 7 bin tl kazanıyormuş heray.Bende de aynı şartlar mevcut.Hatta daha fazlası var.Sizce nasıl nerden başlamalıyım ve bu fikir tutarmı sizce.

ne duruyosun helva yapsana :D

denemelisin hocam.. başarırsın gibime geliyor. Başlarken para kazanmak yerine zevk alacağın bir işmiş gibi başlarsan kazanırsın zamanla..

Web adsensesinde youtube sikinti oluyor patron bildigim kadariyla

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

ne duruyosun helva yapsana :D

denemelisin hocam.. başarırsın gibime geliyor. Başlarken para kazanmak yerine zevk alacağın bir işmiş gibi başlarsan kazanırsın zamanla..

Hocam şimdi birde şu var çocuk yabancı ülkede yapıyor.Ben tr de yapsam tık başı kazanç vs yüksek olurmu acaba.?

ne bekliyorsun ? imkan varsa başla hemen.ama direk 5-10 bin lira bekleme.performansını 2ye katlayarak sabırla çalış.

hocam yaparsın oyun işinde güzel para var ama zaten yapanlar var 2 3 tane saglam aboneleri olan senin özelliklerine sahip kanallar var biraz geç kalmışsın sen! ama denemkten zarar gelmez

ne gibi sıkıntı hocam? daha önce adseneyi youtub işinddde kullanmıştım sorun olmamıştı

Onu tam olarak bilmiyorum patron bikac konuda okumustum sorun yarattigini sizi yanlis yonlendirmis olmayayim
Ama soyle dusunursek
Neticede yeni ve ozgun bir kanal acacaksiniz, adsensenizinde tamamen kanaliniza ait olmasi cok daha mantikli.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Hocam şimdi birde şu var çocuk yabancı ülkede yapıyor.Ben tr de yapsam tık başı kazanç vs yüksek olurmu acaba.?

tr dede yapanlar var şuan kanalı aklımda değilburak diye biri vardı galiba, kazanıyorlar sorun yok, fakat suan trye kapalı yt belki düşüş yaşamış olabilirler, sen başla şimdiden..

herkese fikirleri için çok teşekkür ederim.Fikri olan yazabilir.

Sen sistemi ve planları hazırla.yt yasağı kalkarsa iş yapar.
Medcezir bile 200k izlenimden 20k ya düşmüş.işler kesat.

abonen olmadıktan sonra fos günlük anca 1$ benim var 3.5$ geçemedim daha ilk 2 ay geçemessin tabi 6-7 ay sonra günlük 5$-6$ en azından bırakır

5,6 dolar için günlük bu iş yapılmaz kanımca.Aslında yabancı yapmak istiyorum çok.Fakat ingilizce dilim yok çeviri yapsam olurmu ve naısl çeviri yapabilirim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri